Ajax Heerenveen tickets kopen, is dat nog mogelijk? De eredivisie nadert haar ontknoping en Ajax en PSV lijken uit te gaan maken wie zich tot kampioen gaat kronen. Met nog slechts enkele wedstrijden te gaan wordt ook steeds duidelijker wat de mogelijke kampioenswedstrijd gaat worden.

Direct Bestellen

Met de huidige voorsprong van Ajax is er de mogelijkheid dat zij in de één na laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Heerenveen, kampioen kunnen worden. Deze wedstrijd is net als Ajax haar overige thuiswedstrijden sinds maart al uitverkocht. Ik krijg dan ook regelmatig e-mails met de vraag of er nog mogelijkheden zij om Ajax Heerenveen tickets te kopen. Dit heb ik uitgezocht en behandel ik in dit artikel.

Ajax Heerenveen Tickets kopen

Zoals aangegeven is Ajax Heerenveen al een tijdje uitverkocht. Hierdoor is het uiteraard niet meer mogelijk om via Ajax kaarten te kopen. Voor Ajax Heerenveen kaarten moeten we dus kijken naar personen en/of ticket marktplaatsen die al een kaartje hebben gekocht en deze in de verkoop doen.

ajax-heerenveen-kaarten

Één zo’n ticketmarktplaats is Stubhub en hierop worden inderdaad Ajax Heerenveen kaarten aangeboden! Stubhub is een internationaal platform waarop particulieren tickets voor concerten en sportwedstrijden, waaronder dus van Ajax, kunnen aanbieden. Het werkt met een soort vraag en aanbod principe dus helaas zul je hier wel een hogere prijs betalen dan wanneer je eerder via Ajax.nl kaarten had gekocht.

Direct Bestellen

Door verschillende aanbieders en plekken in het stadion lopen de prijzen van de tickets sterk uiteen. Ben jij benieuwd naar de beschikbare plaatsen en prijzen? Bekijk dan direct het aanbod op Stubhub en zorg dat jij alsnog bij deze mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax aanwezig bent!

Direct Bestellen

Ajax Heerenveen informatie

Ajax Heerenveen wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022 om 20:00 in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Momenteel staat Ajax 4 punten voor op PSV. Ajax Heerenveen is een wedstrijd uit de één na laaste speelronde in de Eredivise waarin alle eredivisiewedstrijden op hetzelfde tijdstip gespeeld worden. Mocht Ajax voor aanvang van de wedstrijd op 11 mei nog steeds 4 punten voor staan op PSV, dan zal het zich bij winst op Heerenveen tot kampioen kronen!

Direct Bestellen

Voor Ajacieden is er dus alle reden om Ajax Heerenveen kaarten te kopen. Bekijk hier het aanbod op Stubhub.

De mogelijkheid kampioen te worden zorgt er natuurlijk voor dat de sfeer tegen Heerenveen fantastisch zal zijn. Zorg er dan ook voor dat je erbij bent! Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10!