Deze pagina gaat over het kopen van Arsenal PSV tickets. Het gaat hier dus om de wedstrijd in Londen. Ben jij op zoek naar tickets voor de wedstrijd in Eindhoven? Lees dan de pagina over PSV Arsenal Tickets. Hoe je kaarten voor Arsenal PSV kan kopen lees je hieronder.

Arsenal PSV tickets kopen, hoe doe je dat? PSV is in de Europa League geplaatst in Groep A en is daarmee gekoppeld aan FC Zürich, FK Bodø/Glimt en dus Arsenal!

Direct Bestellen

Op papier is Arsenal de meest aansprekende tegenstander en zeker de uitwedstrijd in het Emirates Stadium bezoeken is een wens voor veel PSV fans. Wil jij ook bij deze wedstrijd zijn? Op deze pagina leg ik alles uit over het kopen van Arsenal PSV tickets.

Kaartverkoopinformatie Arsenal PSV

Er zijn een aantal manieren om aan Arsenal PSV tickets te komen. De eerste optie is uiteraard om deze te kopen via PSV. PSV geeft op haar website aan dat het over 3000 kaarten voor deze wedstrijd beschikt. Helaas kan niet iedereen deze tickets kopen omdat er geen vrije verkoop is. Vanaf donderdag 1 september 9:00 tot en met maandag 5 september 8:00 kunnen supporters met vier of meer loyaliteitspunten kaarten bemachtigen.

Direct Bestellen

Mochten er daarna nog tickets over zijn dan kunnen vanaf maandag 5 september 9:00 Supporters met een (seizoen/supporters/FC PSV/Phoxy) Club kaart een ticket kopen. Je kan slechts één kaart kopen en deze is zijn niet overdraagbaar. Inmiddels zijn tickets voor het uitvak uitverkocht!

wedstrijd arsenal bezoeken

Mocht jij kaarten mis zijn gelopen, meerdere Arsenal PSV kaarten willen kopen of geen clubkaart hebben dan is er gelukkig nog een manier om Arsenal PSV tickets te kopen!

Arsenal PSV Tickets kopen

Op deze website geef ik tips voor het kopen van tickets voor buitenlandse voetbalwedstrijden. Uiteraard is Arsenal ook een club waar veel voetballiefhebbers heen willen dus hierin kan ik ook adviseren, ook voor de wedstrijd tegen PSV. Ter verduidelijking het gaat hier dus niet om tickets voor het uitvak.

Een partij die je kan helpen aan Arsenal PSV tickets is Voetbalticketshop. Zij beschikken nog over Arsenal PSV tickets en hebben deze momenteel in de verkoop. In het bestelproces kan je zelf kiezen uit verschillende categorieën zitplaatsen.

Indien je met meerdere personen gaat heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Het voordeel van hier je tickets bestellen is dat je dus ook geen (seizoen)clubkaart van PSV nodig hebt.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketshop haar aanbod van Arsenal PSV tickets en zorg dat je erbij bent!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Arsenal tickets

Heb jij in plaats van losse kaarten liever een Arsenal PSV voetbalreis inclusief overnachting(en) en ontbijt? Dan adviseer ik Number 1 voetbalreizen. Number 1 beschikt over dezelfde tickets als Voetbalticketshop. Het verschil is dat je bij Number 1 direct je hotel inclusief ontbijt boekt. Ideaal als je alles direct geregeld wilt hebben dus.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Arsenal PSV wedstrijdinformatie

Arsenal PSV zal worden gespeeld op donderdag 20 oktober 2022 om 19:00 Nederlandse tijd (18:00 lokale tijd). Deze wedstrijd stond aanvankelijk 15 september gepland maar kon door een gebrek aan politiemacht in verband met het overlijden van de Engelse koningin niet eerder worden gespeeld.

Het gaat hier om een wedstrijd uit de tweede ronde van Groep A in de Europa League. De laatste keer dat deze wedstrijd werd gespeeld was in 2007 in de Achtste finale van de Champions League. Destijds werd het 1-1 wat na de eerdere overwinning van PSV in Eindhoven voldoende was voor het bereiken van de volgende ronde.

arsenal-stadion-emirates

Arsenal PSV voetbalreis

De Arsenal PSV voetbalreis belooft natuurlijk fantastisch te worden. Arsenal is een grote club met interessante spelers, speelt in een prachtig stadion en is gelegen in een geweldige stad. Zowel het affiche als de mogelijkheden in Londen zorgen ervoor dat jij en je vrienden zich geen moment zullen vervelen.

Direct Bestellen

Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10! Zorg dan ook dat je erbij bent en verzeker je vandaag nog van Arsenal PSV tickets!

Overige Europa League Tickets