Conference League tickets oftewel AS Roma Feyenoord tickets, hoe kom je daaraan. Feyenoord speelt voor het eerst sinds de UEFA Cup finale in 2002 een Europese finale. In het Albanese Tirana is AS Roma Feyenoord haar laatste tegenstander op jacht naar een Europese prijs.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil jij live zien of Feyenoord de Conference League weet te veroveren? Lees dan verder en ontdek hoe je Conference League finale tickets koopt.

Kaartverkoopinformatie AS Roma Feyenoord

Op moment van schrijven is er nog geen kaartverkoopinformatie vanuit Feyenoord voor het bezoeken van deze wedstrijd. Wel is duidelijk dat dat het stadion waar de Conference League finale gespeeld wordt vrij klein is, er is plek voor 21.690 toeschouwers.

In Europese finale gaan een fors aantal kaarten naar sponsoren en relaties van de UEFA. Het is dus nog even afwachten over tickets Feyenoord en AS Roma zullen krijgen voor supporters maar er zijn geruchten dat er slechts 4000 tickets voor Feyenoord fans beschikbaar zullen zijn.

Uiteraard zullen deze snel uitverkocht raken. Naast sponsoren, partners en Feyenoord en AS Roma vakken zullen er nog tickets overblijven voor “neutrale” en lokale voetbalfans. Het is goed mogelijk dat deze tickets ook in de verkoop raken via voetbalreisorganisaties of ticketmarktplaatsen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Tot op heden ben ik nog geen Conference League finale tickets tegengekomen maar ik houd dit dagelijks in de gaten en zal links delen op deze pagina indien ik deze gevonden heb. Ook zal ik op dat moment een nieuwsbrief versturen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

conference-league-finale-tickets

Op Voetbalreistips.nl geef ik advies over het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Uiteraard vallen wedstrijden van buitenlandse teams tegen Nederlandse clubs waaronder Feyenoord hier ook onder. Op dit moment ben ik aan het uitzoeken of er partijen zijn die kunnen helpen bij het kopen van AS Roma Feyenoord tickets.

Aanmelden Nieuwsbrief

Indien ik Conference League tickets heb gevonden zal ik het delen op deze pagina, houdt deze dan ook goed in de gaten. Ook zal ik indien er via mijn website tickets beschikbaar zijn een update sturen middels de nieuwsbrief. Wil je hiervan op de hoogte blijven schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief.

AS Roma Feyenoord tickets kopen

Zodra er partners zijn die AS Roma Feyenoord tickets aanbieden volgt hier een link. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief

Conference League Finale Tickets

AS Roma Feyenoord is de Conference League finale van het seizoen 2021/2022. Tevens is dit de eerste finale in dit nieuwe Europese toernooi.

conference-league-finale-stadion

De Conference League finale zal gespeeld worden in de Arena Kombëtare te Tirana. Dit is een vrij nieuw stadion dat in 2019 geopend werd. Normaal gesproken speelt het nationale elftal van Albanië hier haar thuiswedstrijden.

Aanmelden Nieuwsbrief

De Conference League finale zal gespeeld worden op woensdag 25 mei 2022 om 21:00.

Uiteraard is dit een duel dat je niet mag missen. Zorg er dan ook voor dat je erbij bent! Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10!

Overige Europese Finale Tickets