Champions League finale 2020 tickets hoe kom je daaraan? De tweede seizoenshelft staat voor de deur en daarmee begint voor de beste 16 clubs van Europa ook de route naar de Champions League finale 2020. Voor veel voetballiefhebbers is het een droom om hierbij te kunnen zijn. In dit artikel geef ik informatie over het kopen van champions league finale 2020 tickets, de speeldatum, en speelstad-en stadion.

champions league finale 2020 stadion

Champions league finale 2020 tickets kopen

Uefa chamions league finale tickets worden in eerste instantie verkocht via de UEFA. Op dit moment is het alleen mogelijk om hospitality tickets te kopen. Dit zijn dure business arrangementen en de prijzen beginnen vanaf €4.200,-!

Op het moment dat het duidelijk is tussen welke twee clubs de finale zal gaan komen er ook gelegenheden voor supporters om goedkopere kaarten te kopen. Houd deze website in de gaten want zodra er meer bekend wordt over het kopen van champions league finale tickets kun je dat hier vinden!

Champions League Finale 2020 datum

De Uefa Champions League finale 2020 wordt gespeeld op zaterdag 30 mei 2020. Op 5 mei 2020 zijn de returns van de halve finales dus daarna zullen we weten welke ploegen het tegen elkaar op zullen nemen in de finale!

Champions League finale 2020 stadion

De champions league finale 2020 wordt gespeeld in het stadion: “Atatürk Olympic Stadium” in Istanbul. In dit stadion vond ook de legendarische Champions League finale in 2005 tussen Liverpool en AC Milan plaats. Liverpool won de Champions League door een 0-3 achterstand om te buigen.

Het Ataturk olympisch stadion is in 2002 geopend en heeft capaciteit voor 81.283 toeschouwers. Dit stadion wordt normaal gebroken gebruikt voor wedstrijden van de Turkse nationale voetbalploeg en het houden van atletiekwedstrijden.