Glasgow Rangers Ajax tickets. Ajax sluit Groep A af met de wedstrijd in Glasgow tegen Rangers FC.

Direct Bestellen

Wil jij bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij Glasgow Rangers Ajax kaarten kan kopen.

Kaartverkoopinformatie Glasgow Rangers Ajax

Er zijn verschillende manieren om Glasgow Rangers Ajax kaarten te kopen. Uiteraard is het mogelijk om via Ajax zelf tickets te kopen voor het uitvak. Op moment van schrijven heeft Ajax nog geen kaartverkoopinformatie gepubliceerd. Naar verwachting zal Ajax enkele duizenden tickets toegewezen krijgen en kan je één ticket kopen indien je beschikt over een EU+, EU of NL uitkaart. De verwachting is dat deze wedstrijd snel zal uitverkopen.

Direct Bestellen

Mocht jij niet beschikken over een uitkaart en/of nu al kaarten willen kopen dan is er gelukkig nog een manier om Glasgow Rangers Ajax te kopen! Je kan zelfs meerdere tickets kopen en een uitkaart is niet nodig!

glasgow-rangers-kaarten

Glasgow Rangers Ajax tickets kopen

Glasgow Rangers Ajax tickets kopen kan gelukkig ook via een voetbalreisorganisatie. Op deze website geef ik advies voor het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Er is veel vraag naar het bezoeken van wedstrijden van Glasgow Rangers op Ibrox. Ik geef dan ook advies voor het kopen van Glasgow Rangers tickets en ook voor deze wedstrijd tegen Ajax. Voor de duidelijkheid, via onderstaande organisaties koop je tickets voor de thuisvakken.

Direct Bestellen

De partij die ik adviseer voor Glasgow Rangers Ajax tickets is Voetbalticketshop. Zij beschikken over contacten voor het leveren van Glasgow Rangers kaarten voor al haar thuiswedstrijden. Meestal kan je in het bestelproces zelf aangeven op welk deel van de tribune je plaats wilt nemen. Ook heb je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat dat niemand alleen komt te zitten. Bekijk hier het aanbod van Glasgow Rangers tickets en selecteer de wedstrijd tegen Ajax.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Glasgow Rangers Ajax voetbalreis bestaande uit Glasgow Rangers Ajax Tickets, hotelovernachting(en) en ontbijt? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar bieden dit aan in arrangementen inclusief hotelovernachting met ontbijt. Meestal kan je zelf een keuze maken uit verschillende hotels. Bekijk hier het aanbod van Number 1 Voetbalreizen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Glasgow Rangers Ajax wedstrijdinformatie

Glasgow Rangers Ajax is een wedstrijd uit de laatste speelronde van Groep A in de Champions League. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 1 november om 21:00 Nederlandse tijd (20:00 lokale tijd) in het Ibrox Stadium te Glasgow.

glasgow-rangers-stadion

Glasgow Rangers Ajax voetbalreis

Glasgow Rangers Ajax belooft een fantastische voetbalreis te worden. Allereerst kan dit, aangezien het om de laatste groepswedstrijd gaat, een beslissende wedstrijd zijn. Daarnaast staan de fans van Glasgow Rangers bekend om de geweldige sfeer op Ibrox, met name in Europese wedstrijden.

Direct Bestellen

Dit is iets wat je als voetballiefhebber absoluut een keer ervaren moet hebben en wat is nou een betere manier om dit te ervaren dan is deze wedstrijd tegen Ajax. Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10! Ook Glasgow zelf heeft genoeg bezienswaardigheden en pubs om jou en je vrienden dagen te vermaken! Boek vandaag nog je tickets en zorg ervoor dat je erbij bent in Glasgow!

Champions League tickets voor overige wedstrijden