Een wedstrijd van Fulham bezoeken is een reis terug in de tijd! Sinds dit seizoen is Fulham en het prachtige Craven Cottage weer decor in de Premier League. Craven Cottage is een waar voetbalmonument en werd gebouwd in 1780(!) en fungeert sinds 1896 als voetbalstadion.

De tribunes staan zeer dichtbij het veld waardoor er een echte, authentieke, Engelse voetbalbeleving heerst bij Fulham FC. Mijn bezoek aan deze club en het stadion behoort dan ook tot mijn favorieten.

wedstrijd fulham bezoeken

Mijn voetbalreis Fulham

Bezochte wedstrijd: Fulham – Queens Park Rangers (3-2)
Datum: 01-04-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Craven Cottage
Capaciteit: 25.700
Toeschouwersaantal: 25.117

Goedkope Fulham tickets kopen

Fulham tickets zijn eenvoudig te bestellen via Fulham haar ticketshop. De Goedkoopste Fulham tickets kosten in de Premier League zo’n £45,-.

Voor goedkopere affiches kan je overwegen een wedstrijd om de League cup, of FA cup te bezoeken.

fulham tickets

Vervoer naar het Fulham stadion

Zoals bij de meeste voetbalclubs in Londen is ook hier de metro de beste keuze. Mijn advies is uit te stappen bij halte Putney Bridge. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier langs de Thames en door het gezellige Bishops park naar het Fulham stadion.

Tips voor rondom Craven Cottage

Het kan even duren voordat je door de karakteristieke poortjes het stadion kan betreden, het is dus raadzaam op tijd bij het stadion te zijn. Naast het stadion en in en rondom het park kan je relaxt naar de wedstrijd toeleven.

Mocht je wat meer tijd hebben dan kan je jouw wedstrijd combineren met een bezoek aan Chelsea’s Stamford Bridge. Craven Cottage en Stamford Bridge liggen op ongeveer een halfuur lopen van elkaar.

stadion fulham