Een wedstrijd van West Ham United bezoeken is jouw kans om een wedstrijd in de Premier League te ervaren tijdens jouw bezoek aan Londen. West Ham United staat bekend om zijn sfeer en de opkomst met het lied “forever blowing bubbles”. Je zult hier een mooie voetbaldag ervaren. Over het algemeen zijn kaarten voor West Ham United eenvoudiger te verkrijgen dan die van Arsenal, Chelsea of Tottenham Hotspur.

Mijn bezoek aan West Ham was in maar 2013. Destijds speelde de club haar thuiswedstrijden op Boleyn Ground. Sinds augustus 2016 is het olympisch stadion van Londen de thuishaven van West Ham. Aangezien ik alleen tips geef vanuit mijn eigen ervaring beperk ik dit artikel tot tips voor goedkope tickets West Ham United.

wedstrijd west ham united bezoeken

Mijn West Ham United voetbalreis

Bezochte wedstrijd: West Ham United – West Bromwich Albion (3-1)
Datum: 30-03-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Boleyn Ground
Capaciteit: 35.647
Toeschouwersaantal: 34.966

Goedkope tickets West Ham United kopen

De mogelijkheid om goedkope tickets voor West Ham United te kunnen kopen hangt erg af van de competitie. Voor de FA-Cup en League-Cup is het eenvoudig om kaarten via de online ticketshop van West Ham te kopen. Ook voor de Premier League wedstrijden is vaak een gratis online account in de ticketshop voldoende om West Ham tickets te kunnen bemachtigen. Ticketprijzen liggen vaak tussen de £32,- en£67,-. De west ham tickets zul je vervolgens thuis in je brievenbus ontvangen!

tickets west ham united