Wil jij een wedstrijd van Juventus bezoeken? Lees dan deze pagina. Op deze pagina geef ik mijn ervaring en tips met betrekking tot het bezoeken van een wedstrijd van Juventus.

Sinds 2011 speelt Juventus haar thuiswedstrijden in het Juventus Stadium. Ondanks dat dit een modern stadion is heerst er een fanatieke sfeer. Juventus heeft in haar nieuwe stadion al vele titels gewonnen en is hard op weg om ook weer weer Europese successen te kunnen vieren.

wedstrijd juventus bezoeken

Mijn voetbalreis Juventus

Bezochte wedstrijd: Juventus – US Sassuolo (4-0)
Datum: 15-12-2013

Plaats: Turijn, Italië
Competitie: Serie A
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Juventus Stadium
Capaciteit: 41.000
Toeschouwersaantal: 36.862

tickets juventus

Goedkope Juventus tickets kopen

Het is vrij lastig om goedkope Juventus tickets te kopen. Sinds de verhuizing naar het nieuwe stadion zijn alle kaarten meestal uitverkocht. Wanneer er kaarten beschikbaar zijn deze online te bestellen. De prijzen bij Juventus zijn erg hoog waardoor we niet echt van goedkope Juventus tickets kunnen spreken. Als niet- member betaal je meestal tussen de €50,- en €200,-.

Goedkope voetbalreistip*: “Informeer rondom het Juventus stadium bij supporters of zij een kaart voor je willen kopen. Misschien voelt dit wat raar om te vragen maar leden krijgen flinke korting op toegangskaarten”.

*“Let op! In Italië wordt zowel bij het kopen, als bij het betreden van het stadion, naar je legitimatie gevraagd. Zorg er dus voor dat je bij het kaartjes kopen en je wedstrijdbezoek dat je deze bij je hebt!

Vervoer naar het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion liggen tal van bushaltes. Zelf heb ik hier geen ervaring mee. Tijdens mijn bezoek erg krap met de tijd waardoor ik een taxi naar het Juventus stadion heb genomen.

Juventus stadion

Tips voor rondom het Juventus stadion

Rondom het Juventus stadion zelf is niet heel veel te doen. Het is een modern stadion en dat ligt dan ook wat afgelegen. Rondom het stadion liggen wel wat winkeltjes waar je wat te eten en/of drinken kan kopen.