ESPN Review. ESPN Compleet is een populair zenderpakket waarop veel sport wordt uitgezonden waaronder voetbal. In dit artikel neem ik ESPN onder de loep en wordt het programma, de aanbieders en kosten en aanbiedingen besproken. Lees snel verder en ontdek of ESPN Compleet iets voor jou is.

Wat is ESPN Compleet?

ESPN Compleet is een betaald zenderpakket dat vooral bekend is om het live uitzenden van eredivisiewedstrijden. Dit zenderpakket heeft de naam sinds 1 januari 2021, daarvoor stond het bekend als Fox Sports en in een verder verleden Eredivisie Live.

ESPN Compleet bestaat uit 4 tv zenders. Daarnaast is ook alles te volgen via de app ESPN Watch.

ESPN Programma

Wat is dan het ESPN Programma? Zoals gezegd worden in ieder geval Eredivisiewedstrijden live uitgezonden. Maar daarnaast is er ook zeer veel aandacht voor Amerikaanse Sporten op ESPN.

espn-compleet

ESPN eredivisie voetbal

ESPN is het zenderpakket dat je moet hebben voor het kijken voor binnenlands voetbal. Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Toto KNVB beker worden hier allen live op uitgezonden. Ook worden wedstrijden uit Conference League en Europa League live uitgezonden op ESPN.

Zolang er Nederlandse clubs in deze toernooien zitten worden deze vrijwel altijd uitgezonden door ESPN, daar waar Veronica meestal een keuze voor één club moet maken. Ook zijn er veel voetbaldocumentaires over Nederlandse clubs en spelers te zien.

ESPN Amerikaanse Sport

Liefhebbers van Amerikaanse sporten zitten ook goed bij ESPN. Op voetbalgebied worden er wedstrijden uit de MLS uitgezonden. Maar de in Amerika nog grotere sporten zoals Basketball (NBA), Ijshockey (NHL) en American Football (NFL) zijn live te zien op ESPN.

ESPN Watch

Bovenstaande sporten zijn uiteraard te zien op de 4 kanalen van ESPN maar ook op de app ESPN Watch. Op deze App worden alle wedstrijden live uitgezonden. Stel er zijn meer dan vier wedstrijden tegelijk dan kan je deze allemaal live kijken via ESPN Watch. Kijkers met een ESPN Compleet abonnement kunnen gratis gebruik maken van ESPN Watch.

ESPN Ziggo

Ziggo klanten kunnen ESPN ontvangen. Allereerst is op dit moment in elk Ziggo tv abonnement ESPN 1 gratis te kijken op kanaal 421. Het is niet bekend voor hoe lang dit zal zijn. Wil jij niks missen door alle 4 de zenders te kunnen kijken en toegang te krijgen tot ESPN Watch? Sluit dan ESPN Compleet af!

ESPN Compleet kost bij Ziggo kost €17,95,- per maand en is al binnen een uur te kijken. Ook kan je dit abonnement maandelijks opzeggen. Ideaal voor wie niet wil doorbetalen in winter en/of zomerstop.

Op moment van schrijven is er ook een speciale aanbieding die voor sport-en voetballiefhebbers erg interessant kan zijn. Wie nu internet en tv afsluit bij Ziggo kan ervoor kiezen om als welkomstcadeu ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal 12 maanden gratis te ontvangen! Zo mis je dus niets meer van het Nederlandse en het buitenlandse voetbal.

espn-watch

ESPN KPN

Ook KPN klanten kunnen ESPN ontvangen. Ook hier is ESPN 1 gratis te kijken voor KPN klanten met een tv-pakket, hiervoor kan je terecht op kanaal 14. Wil je niks missen door toegang te krijgen tot alle 4 de ESPN kanalen en ESPN Watch? Neem dan ESPN Compleet.

KPN klanten betalen een stuk minder voor ESPN Compleet dan Ziggo klanten, namelijk €12,99,- per maand. Ook hier kan je je abonnement maandelijks opzeggen wat handig kan zijn in bijvoorbeeld een lange zomerstop.

ESPN aanbieding

TV Providers hebben regelmatig aanbiedingen op ESPN Compleet of aanbiedingen waar ESPN compleet onderdeel van is. Zo nu en dan kijk ik hiervoor rond en meld ik de eventueel gevonden aanbiedingen op deze pagina. Op moment van schrijven is er de eerder benoemde aanbieding van Ziggo.

ESPN aanbieding Ziggo

Indien je nu klant wordt van Ziggo en een internet en tv abonnement afsluit kan je kiezen uit diverse welkomstcadeaus. Één van deze welkomstcadeaus is 12 maanden gratis ESPN compleet én Ziggo Sport Totaal. Hét Perfecte welkomstcadeau voor sport en voetballiefhebbers dus!

ESPN Compleet houdt mij op de hoogte van al het Nederlandse voetbal. Ik ben dan ook een tevreden abonnee en beoordeel ESPN Compleet met 9/10.

Meer over voetbal kijken