La liga kijken in Nederland, hoe doe je dat? La Liga is één van de meest populaire buitenlandse competities om te kijken. Verschillende Nederlandse internationals zoals Frenkie de Jong, Memphis Depay en Danjuma Groeneveld zijn hier actief.

Daarnaast staat natuurlijk ook El Clasio in La Liga tweemaal per jaar op het programma. In dit artikel leg ik uit hoe jij ook La Liga kijken kan. Ik beperk me tot legale opties en op de Nederlandse uitzendrechten.

Spaans voetbal kijken

Spaans voetbal kijken is door de aanwezigheid van grote clubs en internationale sterren erg populair. Naast La Liga wordt ook de Spaanse beker, de Copa del Rey, in Nederland uitgezonden.

la-liga-live-kijken

La Liga live kijken

La Liga live kijken kan met Ziggo Sport. Veel wedstrijden worden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Dit is het voor Ziggo klanten gratis kanaal van Ziggo Sport. Natuurlijk is het nog leuker om eens een La Liga wedstrijd live in het stadion te bekijken, heb jij hier weleens over nagedacht?

La Liga live kijken in het stadion

Het Spaanse voetbal heeft naast prachtige spelers en clubs natuurlijk ook geweldige stadions. Droom jij er weleens van om in plaats van op tv eens live bij een Spaanse wedstrijd aanwezig te zijn? Dat kan en is vaak makkelijker en goedkoper dan je denkt. Ontdek hoe jij zelf snel en voordelig kaarten kan kopen met deze tips voor Voetbaltickets Spanje.

La Liga kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Spanje

La Liga kijken KPN

Zoals gezegd wordt La Liga uitgezonden op Ziggo Sport. Kan je dan ook La Liga live kijken bij KPN? Het antwoord is ja, mits je Ziggo Sport Totaal hebt. KPN klanten hebben niet standaard Ziggo Sport Select in hun pakket.

Wel is er de mogelijkheid om het zenderpakket Ziggo Sport Totaal aan te schaffen. Zoals hierboven aangegeven ontvang je dan inclusief Ziggo Sport Select zes verschillende sportzenders waarin veel sport en met name (Spaans) voetbal wordt uitgezonden.

La Liga kijken Ziggo

La Liga kijken via Ziggo is eenvoudiger. De belangrijkste wedstrijden worden uitgezonden op het voor Ziggo klanten gratis kanaal Ziggo Sport Select. Deze zender is te vinden op kanaal 14. Mocht jij echt zo veel mogelijk La Liga en ander voetbal en sport willen kunnen ontvangen dan kan je ook bij Ziggo zelf Ziggo Sport Totaal afsluiten.

Gratis La liga kijken

Gratis La Liga kijken in Nederland kan wanneer je Ziggo klant bent via Ziggo Sport Select op kanaal 14.

valencia cf tickets

Copa del Rey kijken

De Copa del Rey is het Spaanse bekertoernooi. Ook dit toernooi wordt uitgezonden door Ziggo Sport. Spaans voetbal kijken doe je dus op deze zender!

Spaans voetbal kijken en beleven in het stadion?

Meer over voetbal kijken