Ligue 1 kijken in Nederland, hoe kan dat? De Franse Ligue 1 is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. In eerste instantie komt dit doordat het kapitaalkrachtige PSG steeds grotere aankopen ging doen. Hierdoor zijn nu onder andere Messi, Neymar en Mbappe in de Franse Ligue 1 te bewonderen.

Maar ook steeds meer Nederlanders lijken naar Frankrijk te verkassen. Zo zijn in de Franse Ligue 1 onder andere Georgino Wijnaldum, Justin Kluivert en Myron Boadu actief.

In dit artikel leg ik uit hoe je live Ligue 1 kan kijken in Nederland. Ik beperk me tot legale opties en op de Nederlandse uitzendrechten.

Frans voetbal kijken

Frans voetbal kijken heeft de laatste jaren flink gewonnen aan populariteit. Zoals gezegd komt dit voornamelijk doordat PSG, actief in de Ligue 1, uitgegroeid is tot een elftal van absolute wereldtop. Maar naast PSG zijn er ook andere interessante ploegen waaronder AS Monaco, Olympique Marseille en Peter Bosz’s Olympique Lyon te zien.

olympique-lyon-stadion

Ligue 1 live kijken

Ligue 1 live kijken doe je in Nederland op Ziggo Sport. Regelmatig worden wedstrijden van met name PSG live uitgezonden op het voor Ziggo klanten open kanaal Ziggo Sport Select. Ook komt de Ligue 1 veel aan bod indien er meerdere wedstrijden tegelijk zijn in de Switch op Ziggo Sport Select.

Klanten van Ziggo kijken gratis naar Ziggo Sport Select op kanaal 14. Op deze zender wordt zeer veel voetbal uitgezonden waaronder dus de Franse Ligue 1. Stap nu over naar Ziggo en bekijk deze zender gratis!

Mocht jij nog meer Frans voetbal live willen kijken dan kan je overwegen Ziggo Sport Totaal te nemen. Ziggo Sport Totaal is een zenderpakket waarbij je zes kanalen krijgt met zeer veel aandacht voor sport en voetbal waaronder de Franse Ligue 1.

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

Ligue 1 kijken Ziggo

De Franse Ligue 1 kijken als Ziggo klant is erg eenvoudig. Een aantal wedstrijden van voornamelijk PSG wordt live uitgezonden op het voor Ziggo klanten gratis kanaal Ziggo Sport Select. Deze zender is te vinden op kanaal 14. Wil jij echt zo veel mogelijk Ligue 1, en andere topsport, bekijken? Dan kan je ook bij Ziggo zelf Ziggo Sport Totaal afsluiten.

Ligue 1 kijken KPN

Zoals gezegd wordt de Ligue 1 uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport Select is helaas niet gratis te ontvangen voor KPN klanten maar je kan wel Ziggo Sport Totaal als zenderpakket afsluiten. Mocht jij Ligue 1 en ander internationaal topvoetbal willen kijken dan raad ik aan Ziggo Sport Totaal af te sluiten!

Gratis Ligue 1 kijken

Gratis Franse Ligue 1 kijken in Nederland doe je als Ziggo klant via het kanaal Ziggo Sport Select op kanaal 14.

olympique-lyon-tickets

Zelf de Ligue 1 beleven?

Meer voetbal kijken?