Premier League kijken, hoe doe je dat? De Engelse Premier League is wereldwijd de best bekeken competitie. Door de grote budgetten van de clubs spelen veel wereldsterren in deze competitie. Ook in Nederland is Premier League kijken erg populair. In dit artikel leg ik uit waar jij de Engelse Premier League live kijken kan. In dit artikel behandel ik alleen legale manieren.

Engels voetbal kijken

Engels voetbal kijken kan iedereen in Nederland via de BBC. De Engelse BBC zit in de meeste tv pakketten. Op BBC one wordt onder andere match of the day met daarin de samenvattingen van de Premier League uitgezonden en een aantal wedstrijden om de FA Cup. Wil jij Live Premier League wedstrijden kijken? Dan heb je een Viaplay abonnement nodig. Ook kan je natuurlijk overwegen naar Engeland af te reizen om een wedstrijd in het stadion te bekijken!

west-ham-united-voetbalreis

Premier League live kijken

Alle Engelse Premier League worden in Nederland dit seizoen exclusief uitgezonden door Viaplay. Viaplay is via de website of app te bekijken en is hierdoor niet gebonden aan zenders. Hierdoor kunnen zij meerdere streams van in dit geval wedstrijden tegelijk uitzenden.

Premier League live kijken in het stadion

Uiteraard kan je de Engelse Premier League ook live kijken in het stadion. Veel Nederlandse voetbalfans hebben de droom om ooit een keer de sfeer mee te maken in één van de stadions die ze eigenlijk alleen van tv kennen. Deze droom realiseren is vaak makkelijker en goedkoper dan gedacht met deze tips voor het kopen van Premier League tickets.

Premier League kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Engeland

premier-league-kijken

Premier League kijken KPN

Zoals aangegeven is de Engelse Premier League dit seizoen exclusief te zien op Viaplay. Wel kan je Viaplay afsluiten via KPN. Indien jij Viaplay afsluit via KPN is in ieder geval de Formule 1 op zaterdagen en zondagen te zien via Viaplay Xtra op kanaal 225. Dit kan alleen wanneer je via KPN je Viaplay abonnement hebt afgesloten. Op moment van schrijven weet ik niet of de Premier League ook op dit kanaal te zien is.

Ook de Engelse zender BBC one zit standaard in de tv pakketten van KPN. Op BBC one wordt de Engelse variant van Studio Sport uitgezonden genaamd Match of the day. Op BBC kan je samenvattingen van de Engelse Premier League kijken. Ook worden er een aantal live wedstrijden om de FA Cup uitgezonden.

Premier League kijken Ziggo

Tot het afgelopen seizoen was de Premier League te bekijken op Ziggo Sport maar dit is nu niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk om Viaplay via Ziggo af te sluiten. Ook is, net als bij KPN, BBC one terug te vinden in de Ziggo tv pakketten. Met deze zender kan je samenvatingen van de Engelse Premier League kijken.

engels-voetbal-kijken

Championship live kijken

Championship live kijken is ook mogelijk in Nederland. Wederom Viaplay zendt alle wedstrijden om het Championship live uit. Het moge duidelijk zijn dat voor liefhebbers van live Engels voetbal Viaplay een must is.

Championship live kijken in het stadion

Ook het live bijwonen van wedstrijden in de Championship is erg populair. Het succes van de Premier League zorgt voor steeds internationalere speelstijlen en publiek. Liefhebbers van de ouderwets Engelse sfeer en kick and rush voetbal wijken dan ook graag uit naar de Championship. Is dit ook iets voor jou? Bekijk dan de tips om Championship tickets te kopen. Bijkomend voordeel is dat Championship tickets over het algemeen een stuk voordeliger zijn!

Championship kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Engeland

FA Cup en League Cup kijken

Engeland kent twee grote bekertoernooien namelijk de FA Cup en de League Cup. De uitzendrechten van deze competities verschillen van elkaar. Dit seizoen zijn wedstrijden om de League Cup te zien op Viaplay. Ziggo Sport geeft aan dat zij de wedstrijden om de FA Cup uitzenden.

Gratis Engels voetbal kijken

Gratis Engels voetbal kijken kan zoals al aangegeven op de Engelse zender BBC. Deze zender zit in vrijwel alle Nederlandse tv pakketten. Hierop worden onder andere samenvattingen van de Premier League en een aantal wedstrijden om de FA Cup te bekijken.

Engels voetbal kijken en beleven in het stadion?

Meer over voetbal kijken