Premier League kijken, hoe doe je dat? De Engelse Premier League is wereldwijd de best bekeken competitie. Door de grote budgetten van de clubs spelen veel wereldsterren in deze competitie. Ook in Nederland is Premier League kijken erg populair. In dit artikel leg ik uit waar jij de Engelse Premier League live kijken kan. In dit artikel behandel ik alleen legale manieren.

Engels voetbal kijken

Engels voetbal kijken kan iedereen in Nederland via de BBC. De Engelse BBC zit in de meeste tv pakketten. Op BBC one wordt onder andere match of the day met daarin de samenvattingen van de Premier League uitgezonden en een aantal wedstrijden om de FA Cup. Wil jij Live Premier League kijken? Dan heb je een abonnement nodig.

Premier League live kijken

Veel wedstrijden om de Engelse Premier League worden dit seizoen exclusief uitgezonden door Ziggo Sport. Op de, voor Ziggo klanten, gratis zender Ziggo Sport Select is zeer veel aandacht voor de Engelse Premier League. Indien je echt niets wilt missen van de Premier League kan je overwegen Ziggo Sport totaal te nemen.

premier-league-kijken

Dit zenderpakket bestaat uit 6 zenders en deze staan 24 uur per dag in het teken van sport. Met name de Engelse Premier League is een competitie die zeer veel uitgezonden wordt.

Let op! Vanaf volgend seizoen beschikt Viaplay over de Engelse Premier League rechten. Je kan dus nog maar een aantal weken Premier League kijken op Ziggo Sport. Per augustus 2022 zullen alle wedstrijden live en exclusief in Nederland te zien zijn op Viaplay.

Premier League kijken KPN

Premier League kijken bij KPN is mogelijk. Zoals aangegeven worden de wedstrijden in het huidige seizoen live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport Totaal is als zenderpakket te koop voor klanten van KPN. Mocht jij de ontknoping van dit seizoen niet willen missen neem dan nu Ziggo Sport Totaal!

Zoals aangegeven is vanaf augustus 2022 de Premier League te zien via Viaplay. Ook Viaplay is af te sluiten via KPN. Extra interessant is dat op dit moment voor nieuwe klanten een actie geldt waarbij je kan kiezen om de eerste 9 maanden gratis Viaplay te ontvangen. Met deze actie kan je dus zelfs de rest van 2022 gratis naar Viaplay kijken met KPN.

Uiteraard kunnen ook huidige klanten van KPN Viaplay afsluiten. Wie zich nu aanmeld bij Viaplay betaald de eerste maanden slechts €9,99, per Augustus zal de reguliere prijs van €13,99 per maand in werking treden.

Ook de Engelse zender BBC one zit standaard in de tv pakketten van KPN. Op BBC one wordt de Engelse variant van Studio Sport uitgezonden genaamd Match of the day. Op BBC kan je samenvattingen van de Engelse Premier League kijken. Ook worden er een aantal live wedstrijden om de FA Cup uitgezonden.

Premier League kijken Ziggo

Zoals aangegeven is Premier League kijken bij Ziggo op dit moment mogelijk. Ziggo klanten kunnen via de gratis zender Ziggo Sport Select naar een groot aantal Premier League wedstrijden kijken. Mocht jij dit niet genoeg vinden, of speelt jouw club vaak op één van de andere kanalen, dan kan je ook nog Ziggo Sport Totaal nemen.

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

Per augustus 2022 zullen Premier League wedstrijden in Nederland exclusief te zien zijn op Viaplay. Helaas kan je in het nieuwe seizoen dus geen Premier League meer kijken op Ziggo Sport. Uiteraard is het wel mogelijk om Viaplay af te sluiten voor Ziggo klanten.

engels-voetbal-kijken

FA Cup kijken

Naast de Premier League is ook de FA Cup een populair toernooi om te volgen. FA Cup kijken kan op dit moment via Ziggo Sport en BBC One. Het is nog niet bekend waar de FA Cup komend seizoen te zien zal zijn.

Gratis Engels voetbal kijken

Gratis Engels voetbal kijken kan zoals al aangegeven op de Engelse zender BBC. Deze zender zit in vrijwel alle Nederlandse tv pakketten. Hierop worden onder andere samenvattingen van de Premier League en een aantal wedstrijden om de FA Cup te bekijken.

De Premier League is in het huidige seizoen gratis te zien voor Ziggo klanten op Ziggo Sport select. Vanaf augustus 2022 zal de Premier League echter exclusief te zien zijn bij Viaplay. Door de actie bij KPN kan je Viaplay als nieuwe klant 9 maanden gratis kijken. Ook op deze manier kan je dus gratis Engels voetbal kijken

Zelf de Premier League beleven?

Meer voetbal kijken?