Serie A kijken in Nederland, hoe kan dat. De Italiaanse Serie A is één van de sterkere competities in Europa. Serie A live kijken is dan ook behoorlijk populair. Diverse internationals waaronder Matthijs de Ligt, Teun Koopmeiners en Denzel Dumfries zijn actief in Italië.

Naast hun zijn er natuurlijk veel internationale sterren te bewonderen in de Italiaanse Serie A. In dit artikel leg ik hoe je Serie A kijken kan. Ik beperk me tot legale opties en op de Nederlandse uitzendrechten.

Italiaans voetbal kijken

Italiaans voetbal kijken is door het aantal grote clubs erg populair. Door de aanwezigheid van onder andere AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Lazio Roma, Juventus, Napoli en Atalanta zijn er zeer veel onderlinge topduels.

Naast de Serie is ook de Italiaanse beker, de Coppa Italia, live te kijken in Nederland. Wel is het zo dat allebei deze toernooien worden uitgezonden op een zenderpakket dat helaas niet voor iedereen standaard te bekijken is.

voetbaltickets italie

Serie A live kijken

De Italiaanse Serie A live kijken kan op Ziggo Sport. Er zijn een aantal manieren om Ziggo Sport te kunnen kijken. Serie A live kijken kan op Ziggo Sport Select. Dit is het voor Ziggo klanten gratis kanaal van Ziggo Sport. Hierop wordt veel voetbal uitgezonden en speelt de Italiaanse Serie A een prominente rol!

Mocht jij echt zo veel mogelijk Serie A en ander Italiaans voetbal willen kijken dan kan je Ziggo Sport Totaal overwergen. Ziggo Sport Totaal is een zenderpakket waarbij je naast Ziggo Sport Select nog 5 andere zenders ontvangt. Op al deze zenders is veel aandacht voor voetbal en hierop worden ook Serie A wedstrijden live uitgezonden.

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

Serie A kijken Ziggo

De Italiaanse Serie A kijken als Ziggo klant is eenvoudiger. De belangrijkste wedstrijden worden uitgezonden op het voor Ziggo klanten gratis kanaal Ziggo Sport Select. Deze zender is te vinden op kanaal 14. Wil jij echt zo veel mogelijk Serie A, en andere topsport kijken? Dan kan je ook bij Ziggo zelf Ziggo Sport Totaal afsluiten.

Serie A kijken KPN

Zoals aangegeven wordt de Serie A in Nederland uitgezonden op Ziggo Sport. Hoe zit dat dan als je de Italiaanse Serie A live kijken wilt als KPN klant? Hiervoor heb je Ziggo Sport Totaal nodig. KPN klanten hebben niet standaard Ziggo Sport Select in hun pakket.

Wel is er de mogelijkheid om het zenderpakket Ziggo Sport Totaal aan te schaffen. Zoals hierboven aangegeven ontvang je dan inclusief Ziggo Sport Select zes verschillende sportzenders waarin veel sport waaronder Italiaans voetbal live wordt uitgezonden.

Gratis Serie A kijken

Gratis Italiaanse Serie A kijken in Nederland doe je als Ziggo klant via het kanaal Ziggo Sport select op kanaal 14.

juventus voetbalreis

Coppa Italia kijken

De Coppa Italia is het Italiaanse bekertoernooi. Ook Coppa Italia kijken doe je op Ziggo Sport. Italiaans voetbal kijken doe je dus op deze zender!

Zelf de Serie A beleven?

Meer voetbal kijken?