Serie A kijken in Nederland, hoe kan dat? De Italiaanse Serie A is één van de sterkere competities in Europa. Serie A live kijken is dan ook behoorlijk populair. Diverse Nederlandse internationals waaronder Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Denzel Dumfries zijn actief in Italië.

Naast hun zijn er natuurlijk veel andere internationale sterren te bewonderen in de Italiaanse Serie A. In dit artikel leg ik uit hoe je Serie A kijken kan. Ik beperk me tot legale opties en op de Nederlandse uitzendrechten.

Italiaans voetbal kijken

Italiaans voetbal kijken is door het aantal grote clubs erg populair. Door de aanwezigheid van onder andere AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Lazio Roma, Juventus, en Napoli zijn er zeer veel onderlinge topduels.

Naast de Serie A is ook de Italiaanse beker, de Coppa Italia, live te kijken in Nederland.

Serie A live kijken

De Italiaanse Serie A live kijken kan op Ziggo Sport. Op het voor Ziggo klanten gratis kanaal Ziggo Sport Select wordt veel Italiaans voetbal uitgezonden.

Nog veel leuker is het om eens te kijken of je een Serie A wedstrijd in het stadion kan bijwonen!

Serie A kijken in het stadion

De Serie A beschikt over prachtige spelers, clubs, en niet te vergeten stadions! Droom jij er niet stiekem van om eens een Italiaanse wedstrijd in het stadion te beleven? Vaak wordt er gedacht dat het heel lastig en prijzig is om Serie A kaarten te kopen. Ik heb ervaren dat het juist eenvoudig, snel en voordelig is om kaartjes te kopen met deze tips voor Italiaanse voetbaltickets.

Serie A kijken in het stadion Top 3:

Bekijk het aanbod van Voetbaltickets Italië

Serie A kijken Ziggo

De belangrijkste belangrijkste Serie A wedstrijden worden uitgezonden op het voor Ziggo klanten gratis kanaal Ziggo Sport Select. Deze zender is te vinden op kanaal 14.

Serie A kijken KPN

Zoals aangegeven wordt de Serie A in Nederland uitgezonden op Ziggo Sport. Hoe zit dat dan als je de Italiaanse Serie A live kijken wilt als KPN klant? Hiervoor heb je Ziggo Sport Totaal nodig. KPN klanten hebben niet standaard Ziggo Sport Select in hun pakket.

Wel is er de mogelijkheid om het zenderpakket Ziggo Sport Totaal aan te schaffen. Met dit pakket ontvang je, inclusief Ziggo Sport Select, zes verschillende sportzenders waarin veel sport waaronder Italiaans voetbal live wordt uitgezonden.

Bologna fc kaarten

Gratis Serie A kijken

Gratis Italiaanse Serie A kijken in Nederland doe je als Ziggo klant via het kanaal Ziggo Sport select op kanaal 14.

Coppa Italia kijken

De Coppa Italia is het Italiaanse bekertoernooi. Ook Coppa Italia kijken kan op Ziggo Sport. Italiaans voetbal kijken doe je dus op deze zender of in het stadion!

Italiaans voetbal kijken en beleven in het stadion?

Meer over voetbal kijken