Ziggo Sport Review. Tegenwoordig zijn er heel wat zenders en abonnementen om live voetbal te kijken. Een hiervan is Ziggo Sport. Ziggo Sport zendt tal van sporten uit waaronder zeer veel voetbal. Wil jij weten of Ziggo Sport iets voor jou is? Lees dan deze Ziggo Sport Review.

Wat is Ziggo Sport

Ziggo Sport is een zenderpakket dat zeer veel sport uitzendt. Het volledige zenderpakket genaamd Ziggo Sport Totaal bevat 6 tv-zenders die allen in het teken van sport staan. Één van deze zenders is Ziggo Sport Select en deze zender is voor Ziggo abonnees gratis te bekijken. Indien je alle zenders wilt ontvangen zal je Ziggo Sport Totaal moeten afsluiten.

Ziggo Sport aanbod

Het Ziggo Sport aanbod is zeer groot. Er worden enorm veel sporten uitgezonden. Er is uiteraard zeer veel aandacht voor voetbal, hierover later meer. Naast voetbal is er onder andere veel tennis, golf, handbal, volleybal en hockey te zien. Hoewel Ziggo Sport de rechten voor de F1 voor een groot deel is kwijt geraakt is er ook veel aandacht voor racing.

Ziggo Sport Racing

Ziggo Sport racing zendt veel verschillende races uit. Sinds 2022 is Ziggo Sport de F1 uitzendrechten kwijtgeraakt aan Viaplay. Toch is er nog veel aandacht voor de Formule 1 bij Ziggo Sport. Er worden samenvattingen van alle kwalifacties en races uitgezonden. Op vrijdag, en in F1 weekenden ook op zondag, is er race café. Dit is een racing talkshow van Rob Kamphues waarin allerlei verschillende race klassen aan bod komen waaronder de F1.

ziggo-sport-racing

Diverse andere autoklassen waaronder Indycar, NASCAR en Formule E zijn ook te zien op Ziggo Sport. Daarnaast hebben zij sinds dit seizoen de rechten voor de live uitzendingen van de MotoGP, Moto2 en Moto3. Voor Raceliefhebbers is er dus nog steeds genoeg te zien op Ziggo Sport!

Ziggo Sport Voetbal

Het Ziggo Sport voetbal aanbod is erg groot. Je zou kunnen stellen dat al het in Nederland te bekijken buitenlandse topvoetbal op Ziggo Sport wordt uitgezonden. Dit seizoen heeft Ziggo Sport voetbal de uitzendrechten voor de topcompetities: De Premier League, La Liga, Serie A en Ligue 1 en de Champions League. Hier moet wel bij vermeldt worden dat de Engelse Premier League vanaf augustus niet meer te zien is bij Ziggo Sport maar op Viaplay.

Daarnaast worden er ook regelmatig wedstrijden uitgezonden uit de Belgische, Schotse en Portugese competitie en is er aandacht voor verschillende buitenlandse bekertoernooien. Zo nu en dan is ook Duitse Bundesliga te zien bij Ziggo Sport maar dit is nog slecht sporadisch gezien Viaplay alle Duitse Bundesliga wedstrijden mag uitzenden.

Ook tijdens interlandperioden komt de voetballiefhebber bij Ziggo Sport aan haar trekken omdat je hier WK kwalificatiewedstrijden en Nations League kan kijken.

Liefhebbers van buitenlands voetbal kunnen eigenlijk dus niet om Ziggo Sport heen! Het is meer de vraag of de voor Ziggo klanten gratis zender Ziggo Sport Select volstaat of dat wellicht Ziggo Sport Totaal ook interessant is.

Ziggo Sport Totaal

Zoals al eerder gezegd is Ziggo Sport Totaal het complete Ziggo Sport zenderpakket bestaande uit 6 kanalen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt er zeer veel sport en voornamelijk voetbal uitgezonden op Ziggo Sport. Het is dan ook onmogelijk om dit allemaal op één zender uit te zenden en zelfs op 6 zenders is dit niet mogelijk.

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

ziggo-sport-voetbal

Op Ziggo Sport Select zendt Ziggo sportwedstrijden uit waarvan zij denken dat dit de meest interessante zijn. Mijn ervaring is dat hier voornamelijk Champions League, en wedstrijden van de Engelse, Spaanse en Italiaanse topclubs worden uitgezonden. Mocht jij meer keuze willen hebben dan kan je Ziggo Sport Totaal overwegen.

Wat kost Ziggo Sport

De kosten van Ziggo Sport zijn afhankelijk van je provider. Wanneer je klant bent van Ziggo is Ziggo Sport Select gratis te kijken op kanaal 14. Mocht jij Ziggo Sport totaal willen afsluiten dan betaal je op moment van schrijven de eerste 4 maanden €6,18,- en daarna €12,36,- per maand. Bij KPN is Ziggo Sport Totaal een stuk duurder namelijk €14,99,- per maand.

Op dit moment heeft Ziggo een actie die erg interessant kan zijn voor sportliefhebbers. Wanneer je nu Ziggo internet en tv afsluiten kan je ervoor kiezen om Ziggo Sport Totaal én ESPN Compleet 12 maanden gratis te kijken!

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

Ziggo Sport op KPN

Ook als KPN klant kun je Ziggo Sport kijken. Het grootste verschil is dat je niet standaard Ziggo Sport Select kan ontvangen. KPN klanten zullen dus Ziggo Sport Totaal moeten afsluiten of overstappen naar Ziggo om gratis Ziggo Sport Select te kunnen kijken.

spaans-voetbal-kijken

Ziggo Sport abonnement afsluiten

Als liefhebber van buitenlands voetbal maak ik erg veel gebruik van mijn Ziggo Sport abonnement en zal dit dan ook zeker aanraden. Er zijn verschillende manieren om een Ziggo Sport abonnement af te sluiten. Allereerst kan je internet en tv van Ziggo nemen en hierdoor gratis Ziggo Sport select kijken.

Op moment van schrijven heeft Ziggo een aantal mooie aanbiedingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de eerste 6 maanden 50% korting op je Ziggo internet en tv abonnement. Maar je kan er ook voor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal en ESPN Compleet te krijgen! Op deze manier hoef je dus helemaal niets meer te missen.

Indien je al klant bent van Ziggo en Ziggo Sport totaal wilt kijken kan je dit zenderpakket aanschaffen.

Op dit moment is er een interessante actie voor nieuwe internet en tv klanten bij Ziggo. Wanneer je nu internet en tv afsluit kan je ervoor kiezen om de eerste 12 maanden gratis Ziggo Sport Compleet en ESPN Compleet te ontvangen! Bekijk de aanbieding.

Ziggo Sport Totaal afsluiten is sowieso nodig indien je Ziggo wilt kijken als KPN klant en dit geldt ook voor de meeste overige providers. Wil jij Ziggo kijken via een andere provider dan KPN of Ziggo kijk dan op de website van je provider voor de mogelijkheden.

Als liefhebber van internationaal topvoetbal kan je eigenlijk niet op Ziggo Sport heen. Zelf heb ik dan ook Ziggo Sport Totaal en ben hier zeer tevreden over. Ik beoordeel Ziggo Sport dan ook met een 9/10.

Meer over voetbal kijken