Deze pagina gaat over het kopen van Napoli Ajax tickets. Het gaat hier dus om de wedstrijd in Napels. Ben jij op zoek naar tickets voor de wedstrijd in Amsterdam? Lees dan de pagina over Ajax Napoli tickets. Hoe je kaarten voor Napoli Ajax kan kopen lees je hieronder.

Napoli Ajax Tickets, hoe kom je daar aan? Napoli Ajax wordt gespeeld in de vierde ronde van Groep A in de Champions League.

Direct Bestellen

Wil jij Napoli Ajax in een volgepakt Stadio Diego Armando Maradona bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je Napoli Ajax tickets kan kopen.

Kaartverkoopinformatie Napoli Ajax

Er zijn verschillende mogelijkheden om Napoli Ajax tickets te bemachtigen. De meest voor de hand liggende is uiteraard om via Ajax tickets voor het uitvak te kopen. Op moment van schrijven heeft Ajax nog geen kaartverkoopinformatie beschikbaar gemaakt. Maar de verwachting is dat het om enkele duizenden kaarten zal gaan en deze uitverkocht zullen zijn nadat EU+, EU en NL uitkaarthouders de kans hebben gehad een kaartje te kopen.

Direct Bestellen

Gelukkig is er nog een aanbieder van Napoli Ajax kaarten. Hier is het zelfs mogelijk om meerdere kaarten te kopen en is een EU uitkaart, of normale (seizoen)clubkaart niet eens nodig!

napoli tickets

Napoli Ajax tickets kopen

Het is mogelijk om losse Napoli Ajax kaarten te kopen via voetbalreisorganisatie Voetbalticketshop. Voetbalticketshop beschikt over een ruim aanbod van voetbalkaarten voor Italiaanse voetbalclubs waaronder Napoli. Vaak kan je zelf kiezen of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt kopen. Ter verduidelijking, het gaat hier om kaarten op de thuisvakken. Ook heb je vaak de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Bekijk dus het aanbod van Napoli tickets en selecteer de wedstrijd Napoli Ajax. Het kan zijn dat tickets op aanvraag zijn. In dit geval wordt je doorverwezen naar een contactformulier en wordt er een voorstel voor je gemaakt.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Napoli Ajax voetbalreis waarbij, naast Napoli Ajax kaarten, ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan te boeken via Number 1. Number 1 beschikt over dezelfde kaarten als Voetbalticketshop. Het verschil is dat zij arrangementen aanbieden waarbij je naast deze tickets direct je hotel inclusief ontbijt boekt. In het bestelproces kan je kiezen uit verschillende hotels.

Bekijk hier het aanbod van Napoli arrangementen. Ook hier kan het soms voorkomen dat de voetbalreisverkoop via een offerte gaat. Mocht dit zo zijn dan kan je vrijblijvend het formulier invullen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Napoli stadion

Napoli Ajax wedstrijdinformatie

Napoli Ajax is een wedstrijd uit speelronde vier van Groep A in de Champions League. De wedstrijd staat gepland voor woensdag 12 oktober om 18:45. De verwachting is dat teams in Groep A elkaar niet heel veel zullen ontlopen. Het zou weleens kunnen dat één van de partijen in deze wedstrijd een flinke stap naar plaatsing voor de Knockout fase weet te zetten!

Napoli Ajax voetbalreis

Napoli Ajax belooft een geweldige voetbalreis te worden. Het is een prachtig affiche dat wordt gespeeld in het klassieke Stadio Diego Armando Maradona. Ook Napels zelf is een stad die absoluut de moeite waard is om te bezoeken.

Direct Bestellen

Gelegen in het zuiden van Italië heb je ook nog kans op een paar dagen prachtig weer in oktober! Ik beoordeel dit affiche dan ook met 9,5/10!

Champions League tickets voor overige wedstrijden