Anderlecht tickets kopen, hoe werkt dat? RSC Anderlecht is historisch gezien de meest succesvolle club van België. De club heeft maar liefst 34 landstitels en laat daarmee andere Belgische teams ver achter zich.

Direct Bestellen

De laatste keer dat RSC Anderlecht kampioen werd is alweer even geleden namelijk in het seizoen 2016/2017. Wil jij Anderlecht bezoeken en live zien of het ze lukt weer aan te haken bij de Belgische top? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf RSC Anderlecht tickets kan kopen.

Anderlecht tickets kopen

RSC Anderlecht tickets zijn op een aantal manieren te kopen. Indien je geen abonnee en/of seizoenkaarthouder van de club bent is de makkelijkste manier om je Anderlecht kaarten via een voetbalticketbureau te kopen.

Één van de enige Nederlandse voetbalticketleveranciers die kaarten voor Anderlecht aanbiedt is Voetbalticketshop. Zij bieden tickets voor al Anderlecht haar thuiswedstrijden in de Belgische Eerste Klasse. In het bestelproces kan je zelf aangeven of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt kopen. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij in plaats van losse tickets een Anderlecht voetbalreis boeken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Number 1 voetbalreizen heeft Anderlecht voetbalreizen bestaande uit Anderlecht kaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Ook bij hun kan je kiezen of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt en zit je gegarandeerd met minimaal drie personen naast elkaar.

Daarnaast kan je een keuze maken uit een aantal verschillende hotels. Al deze hotels bevinden zich altijd in het centrum en je ontbijt in het hotel is bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Anderlecht Stadion en vervoer

Het Anderlecht stadion draagt officieel sinds 2018 de naam Lotto Park. Daarvoor heette het stadion het Constant Vanden Stockstadion en dit is ook de naam die supporters nog gebruiken. Het Anderlecht stadion is een oud stadion dat al in 1917 werd gebouwd. In 1938 en 1991 hebben renovaties plaatsgevonden. Als gevolg van deze renovaties is om veiligheidsredenen onder andere de capaciteit teruggebracht van 40.000 naar 21.000.

Het Anderlecht stadion ligt ver buiten het centrum van Brussel. Uiteraard is het afhankelijk van waar jij bent hoe je het beste bij het stadion kan komen. Vanaf het centraal station Brussel kan je de metro richting Erasmus nemen en uitstappen bij Sint-Guido. Vanaf hier is het nog een kleine 10 minuten lopen.

Direct Bestellen

Ook zijn er diverse buslijnen die je dicht bij het stadion kunnen brengen. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Sint- Guido en Westland Shopping.

Anderlecht Voetbalreis

Een Anderlecht voetbalreis is leuk om te maken. Anderlecht is een historische club met trouwe achterban dat speelt in een oud en authentiek stadion. De capaciteit van het stadion is voor een topclub niet erg groot maar dit maakt wel dat het stadion altijd goed vol zit. De sfeer liegt er niet om!

Uiteraard is in Brussel zelf ook genoeg te beleven. Brussel is een grote stad met voor een ieder wat wils. Er zijn voldoende bezienswaardigheden, cafétjes en restaurants om jou en je vrienden een weekend te vermaken.

Direct Bestellen

Ook op voetbalgebied is er naast Anderlecht nog een Brusselse club in het betaalde voetbal actief. RWD Molenbeek komt uit in de Belgische Tweede Klasse. Je kan dus overwegen je Anderlecht voetbalreis te combineren met een bezoek van een wedstrijd of het stadion van RWD Molenbeek.

Tickets voor andere Belgische voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in België? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!