Club Brugge tickets kopen, hoe doe je dat? Club Brugge is de laatste jaren de meest succesvolle club van België. De afgelopen zeven seizoenen werden zij vijf keer kampioen. In het laatste seizoen kroonde zij zich voor het derde jaar op rij tot kampioen van België.

Direct Bestellen

Naast het uitkomen in de Belgische Eerste Klasse speelt Club Brugge ook in de Champions League. Bij Cub Brugge staan de Nederlanders Bjorn Meijer, Noa Lang en Ruud Vormer onder contract. Wil jij hun zien schitteren in het Jan Breydelstadion? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je Club Brugge tickets kan kopen.

Club Brugge Tickets kopen

Club Brugge tickets zijn op een aantal verschillende manieren te kopen. Als niet abonnee of seizoenkaarthouder raad ik aan te boeken via een voetbalreisorganisatie. Je kan kiezen uit losse Club Brugge tickets of voor een Club Brugge voetbalreis waarbij je ook in Brugge verblijft.

Mocht jij losse Club Brugge tickets willen kopen, dan is er één Nederlandse partij die je hieraan kan helpen! Mijn advies is dan ook je losse Club Brugge kaarten te kopen bij Voetbalticketshop. Zij bieden tickets aan voor al Club Brugge haar thuiswedstrijden. Bij de meeste wedstrijden kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën tickets.

Direct Bestellen

Zo kan je kiezen voor normale tickets op de korte zijde. Maar bij veel wedstrijden is het ook mogelijk om Sports Bar VIP Lounge tickets te krijgen waarbij je ook wordt voorzien van een buffet en onbeperkt drinken! Indien je met meerdere personen gaat krijg je de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Club Brugge voetbalreis? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt Club Brugge voetbalreizen bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting inclusief ontbijt rondom al Club Brugge haar thuiswedstrijden. Het gaat hier om dezelfde tickets als Voetbalticketshop.

In het bestelproces kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Hotels zijn altijd gelegen in het centrum en inclusief ontbijt.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Club Brugge Stadion en vervoer

Club Brugge speelt haar thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion. Dit is een wat ouder stadion dat werd gebouwd in 1975. Het stadion is voor het laatst gerenoveerd in 1998. Het Club Brugge stadion is een mooi en open stadion met goed zicht op het veld. Er is plaats voor 29.062 toeschouwers.

Naast Club Brugge speelt ook Cercle Brugge haar thuiswedstrijden in dit stadion. Het stadion werd ook ingezet tijdens het EK 2000 In Nederland en België. Er werden vier wedstrijden gespeeld in Brugge.

Direct Bestellen

Het Jan Breydelstadion ligt een eindje buiten het centrum. Ik raad dan ook aan de bus te nemen. Vanuit het centrum of vanaf het treinstation kan je bus 5 of 15 nemen naar bushalte Sint-Andries Kerk. Deze bussen rijden elke 10 minuten. Vanuit hier is het nog zo’n vijf minuten lopen naar het Jan Breydelstadion.

Club Brugge voetbalreis

Een Club Brugge voetbalreis is erg geschikt wanneer je op rijafstand van Nederland een wedstrijd in het buitenland wilt bezoeken. Club Brugge heeft een erg sterk elftal en speelt verzorgd voetbal. Daarnaast heb je de kans om een aantal Nederlanders te zien spelen in een prachtig stadion. De sfeer bij Club Brugge is erg gemoedelijk en goed.

Direct Bestellen

Brugge zelf is daarnaast een prachtige stad met voldoende bezienswaardigheden, cafés, bierbrouwerijen, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. De stad heeft voldoende te bieden om jou en je voetbalvrienden een weekend te vermaken.

Op voetbalgebied zou je kunnen kijken of het mogelijk is om ook een wedstrijd van aartsrivaal Cercle Brugge te bezoeken.

Tickets voor andere Belgische voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in België? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!