KAA Gent tickets, hoe kom je daaraan? Gent is een prachtige stad om te bezoeken en met de aanwezigheid van een club die actief is in de Jupiler Pro League en in de Europa Conference League is het ook goed mogelijk om een Gent voetbalreis te organiseren.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Gent bezoeken? Lees dan verder hoe jij KAA Gent tickets kan kopen.

KAA Gent Tickets kopen

KAA Gent heeft een trouwe achterban die over het algemeen de weg naar het stadion goed weten te vinden. Het is aan te raden om van tevoren kaarten te kopen en zeker wanneer het een wedstrijd is tegen één van de topclubs of in Europees verband.

Direct Bestellen

Een betrouwbare en voordelige partij waar je eenvoudig online tickets kan kopen is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop is als één van de weinige Nederlandse voetbalreisorganisaties in staat Gent tickets aan te bieden voor al haar thuiswedstrijden. De prijs van de tickets hangt af van tegenstander en competitie.

Bij Voetbalticketshop kan je meestal je zelf een keuze maken uit meerdere tribunes. Ook zorgt deze leverancier ervoor dat wanneer je meerdere tickets koopt je minimaal gegarandeerd met drie personen naast elkaar kan zitten. Alle reden dus om jouw Gent tickets te bestellen bij Voetbalticketshop!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij ook in Gent overnachten? Dan kan het voordeliger zijn om een Gent voetbalreis te boeken waarbij je naast wedstrijdtickets ook direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt in orde maakt. Number 1 Voetbalreizen biedt deze reizen aan. Ook hier kan het zijn dat deze op aanvraag zijn.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

KAA Gent stadion en vervoer

KAA Gent speelt haar thuiswedstrijden in de Ghelamco Arena. Dit moderne stadion werd geopend in 2013 en biedt plaats aan 20.000 toeschouwers. De Ghelamco Arena is een mooi stadion met voor iedereen goed zicht op het veld.

Het Gent stadion ligt een eindje buiten het centrum. Indien je hierheen wilt lopen ben je ongeveer een uur bezig. Het makkelijkste is om vanaf halte Gent Zuid buslijn 8 te nemen naar de Ghelamco Arena. Dit is een reguliere buslijn, maar na wedstrijden rijden er extra shuttle bussen om mensen terug te brengen naar het centrum.

KAA Gent Voetbalreis

Een KAA Gent voetbalreis staat garant voor een topweekend. Dit komt vooral omdat Gent een erg leuke stad is met tal van barretjes, restaurants en bierbrouwerijen. Gent ligt op prima rijafstand van Nederland dus zijn alle ingrediënten voor een geweldig vriendenweekend aanwezig! Al helemaal wanneer je jouw vriendenuitje compleet kan maken met een mooie voetbalwedstrijd!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Belgische voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in België? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!