Royal Antwerp tickets kopen, hoe doe je dat? Royal Antwerp FC is de oudste Belgische professionele voetbalclub en heeft daarom stamnummer 1 gekregen vanuit de Belgische Voetbalbond.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Royal Antwerp bezoeken? Lees dan verder over het kopen van Royal Antwerp tickets.

Royal Antwerp Tickets kopen

Het kopen van Royal Antwerp tickets kan een behoorlijke uitdaging zijn. Royal Antwerp beschikt over een grote en trouwe achterban. Sinds 2017 is Royal Antwerp weer actief op het hoogste niveau en is vrijwel elke wedstrijd uitverkocht. Via Royal Antwerp zelf tickets kopen is dan ook praktisch onmogelijk indien je geen member en/of lid van de club bent.

Om alsnog Royal Antwerp FC kaarten te kopen raad ik dan ook aan te boeken via een voetbalreisorganisatie. De partij die ik adviseer voor het kopen van Losse kaarten voor Royal Antwerp FC is Voetbalticketshop.

Direct Bestellen

Zij zijn het enige Nederlandse voetbalreisbureau dat tickets voor Royal Antwerp kan leveren. Wanneer je bij hun koopt kan je zelf aangeven of je kaarten voor de korte of lange zijde in het stadion wilt kopen. Ook heb je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij een nacht in Antwerpen verblijven dan is het wellicht handig om een Antwerp voetbalreis van Number 1 Voetbalreizen te boeken. Number 1 beschikt over dezelfde kaarten als Voetbalticketshop maar verkoopt deze als onderdeel van een Royal Antwerp voetbalreis. Naast je tickets boek je direct je hotelovernachting inclusief ontbijt!

In het bestelproces kan je kiezen uit een aantal hotels. De hotels zijn altijd gelegen in het centrum en zoals gezegd inclusief ontbijt!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Royal Antwerp Stadion en vervoer

Het Royal Antwerp stadion, Den Bosuil, is een legendarisch stadion. Dit vooroorlogse stadion werd in 1923 geopend. Na tal van verbouwingen en renovaties is de huidige capaciteit 16.144. Deze capaciteit bestaat zowel uit zit als staanplaatsen. Een bijzonderheid is dat één van de lange zijdes een soort lange banken zijn met daarop genummerde plaatsen in plaats van losse zitjes. Het Bosuilstadion is uniek in veel opzichten.

Het Royal Antwerp Stadion ligt ver buiten het centrum van Antwerpen. Indien je hier bent is de afstand dan ook te ver om te lopen. Ik raad aan de trein te nemen vanaf Antwerpen Centraal naar Deurne Antwerp stadion. Deze trein brengt je naar het stadion in zo’n vijftien minuten.

Direct Bestellen

Andere opties zijn om een bus te nemen naar bushalte Deurne Bosuilplein of de tram te nemen naar halte Deurne Hermans. Beide haltes bevinden zich vlakbij het stadion.

Royal Antwerp Voetbalreis

Een Royal Antwerp voetbalreis is een echte aanrader voor elke Nederlandse voetballiefhebber. Antwerpen is met de auto, bus of trein gemakkelijk te bereiken. Royal Antwerp heeft alles wat je van een voetbalclub mag verwachten, een trouwe en fanatieke supportersschare, een prachtig stadion en een goed elftal.

Ook Antwerpen zelf is uitermate geschikt om na de wedstrijd een avondje uit te gaan met je vrienden.
Er zijn tal van barren, bierbrouwerijen, clubs en restaurants.

Ook is er op voetbalgebied naast Royal Antwerp meer te beleven. Je kan bekijken of het mogelijk is om ook een wedstrijd of het stadion van aartsrivaal Koninklijke Beerschot te bezoeken. Deze club komt uit in de Tweede klasse. Een andere optie is om Berchem Sport te bezoeken uitkomend in de Derde klasse.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Belgische voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in België? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!