Bayer Leverkusen tickets, hoe kom je daar aan? Een wedstrijd van Bayer Leverkusen bezoeken is een steeds populairder tripje voor voetbalfans. Uiteraard kom dit door de ligging, vlak over de Nederlandse grens. Maar sinds de komst van hoofdtrainer Peter Bosz en zijn attractieve speelstijl overwegen velen een bezoek.

In dit artikel deel ik mijn ervaring rondom een wedstrijd van Bayer Leverkusen. Ook geef ik tips over hoe je het beste Bayer Leverkusen tickets kan aanschaffen en tips voor rondom het stadion.

Direct Bestellen

bayer leverkusen tickets

Bayer Leverkusen tickets kopen

Bayer Leverkusen tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar, én betaalbaar. Bayer Leverkusen ligt vlakbij de Nederlandse grens en is per auto goed te bereiken. Mijn advies is dan ook om bayer losse tickets te bestellen. Een Nederlandse partij waar je gemakkelijk tickets kan krijgen is voetbalticketxpert. Tickets zijn over het algemeen betaalbaar, maar voor de toppers tegen Bayern München en Borussia Dortmund betaal je meer.

Direct Bestellen

Heb jij liever je tickets + hotelovernachting, kijk dan eens op de website van Equipo.

Bayer Leverkusen stadion – Vervoer

Het Bayer Leverkusen stadion ligt langs de snelweg en een stukje buiten de stad. Het makkelijkste is dan ook om met de auto te gaan. Bij het Bayer Leverkusen stadion zijn parkeermogelijkheden. Kom hiervoor wel op tijd en houd rekening met parkeerkosten.

Tips voor rondom Bayer Leverkusen stadion

Rondom het stadion tref je geen bezienswaardigheden. Wel tref je naar goed Duits gebruik tal van bier- en braadworst kraampjes. Ik raad iedereen aan van beide gebruik te maken!

bayer leverkusen stadion

Direct Bestellen

Mijn Bayer Leverkusen voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Bayer Leverkusen – HSV (5-3)
Datum: 09-11-2013

Plaats: Leverkusen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2013-2014

Stadion: BayArena
Capaciteit: 30.210
Toeschouwersaantal: 30.077

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!