Bayer Leverkusen tickets, hoe kom je daar aan? Een wedstrijd van Bayer Leverkusen bezoeken is een steeds populairder tripje voor voetbalfans. Uiteraard kom dit door de ligging, vlak over de Nederlandse grens. Maar sinds de komst van hoofdtrainer Peter Bosz en zijn attractieve speelstijl overwegen velen een bezoek.

In dit artikel deel ik mijn ervaring rondom een wedstrijd van Bayer Leverkusen. Ook geef ik tips over hoe je het beste Bayer Leverkusen tickets kan aanschaffen en tips voor rondom het stadion.

bayer leverkusen tickets

Bayer Leverkusen tickets kopen

Bayer Leverkusen tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar, én betaalbaar. Mijn advies is de website goed in de gaten te houden over de wedstrijd die je wenst te bezoeken. Wanneer je op tijd bent zijn Bayer Leverkusen tickets eenvoudig online te bestellen. Dit gaat meestal niet op voor de topwedstrijden tegen Borussia Dortmund en Bayern München.

Bayer Leverkusen kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €15,- voor de staantribune. De goedkoopste stoeltjes kosten €22,-.

Bayer Leverkusen Tickets tip: “Bij veel Duitse clubs, waaronder Bayer Leverkusen, is het mogelijk om tickets met korting te bestellen. Hierdoor krijgen onder andere studenten en 65+ ers extra korting. Val jij binnen deze doelgroep dan zijn kaarten al vanaf €10,- te koop. Voor kinderen zijn de tarieven nog lager!” Mocht het niet lukken om losse kaarten voor Bayer Leverkusen te kopen dan is het mogelijk om deze via VoetbalticketXpert te kopen.

Bayer Leverkusen stadion – Vervoer

Het Bayer Leverkusen stadion ligt langs de snelweg en een stukje buiten de stad. Het makkelijkste is dan ook om met de auto te gaan. Bij het Bayer Leverkusen stadion zijn parkeermogelijkheden. Kom hiervoor wel op tijd en houd rekening met parkeerkosten.

Tips voor rondom Bayer Leverkusen stadion

Rondom het stadion tref je geen bezienswaardigheden. Wel tref je naar goed Duits gebruik tal van bier- en braadworst kraampjes. Ik raad iedereen aan van beide gebruik te maken!

bayer leverkusen stadion

Mijn Bayer Leverkusen voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Bayer Leverkusen – HSV (5-3)
Datum: 09-11-2013

Plaats: Leverkusen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2013-2014

Stadion: BayArena
Capaciteit: 30.210
Toeschouwersaantal: 30.077