Bayer Leverkusen tickets, hoe kom je daar aan? Een wedstrijd van Bayer Leverkusen bezoeken is een populaire bestemming voor Nederlandse voetbalfans. Bayer Leverkusen is een sterke ploeg in de aantrekkelijke Bundesliga, ligt net over de Nederlandse grens en heeft inmiddels een behoorlijk Nederlands tintje.

Direct Bestellen

Na Daley Singraven spelen inmiddels Timothy Fosu-Mensah, Jeremie Frimpong en Mitchell Bakker ook voor de club. Alle reden om een bezoekje te brengen dus!

In dit artikel deel ik mijn ervaring rondom een wedstrijd van Bayer Leverkusen. Ook geef ik tips over hoe je het beste Bayer Leverkusen tickets kan aanschaffen en tips voor rondom het stadion.

bayer leverkusen tickets

Bayer Leverkusen tickets kopen

Bayer Leverkusen tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar, én betaalbaar. Bayer Leverkusen ligt op ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden vanaf Venlo en is per auto goed te bereiken. Mijn advies is dan ook om losse bayer leverkussen tickets zonder vervoer te bestellen. Een Nederlandse partij waar je gemakkelijk tickets kan kopen is voetbalticketxpert.

Voetbalticketxpert heeft tickets voor al Bayer Leverkusen haar wedstrijden, dus ook voor de toppers tegen Bayern München en Borussia Dortmund. Vaak is het ook mogelijk om kaarten voor Europese wedstrijden te kopen.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Bayer Leverkusen voetbaltickets.

Bayer Leverkusen stadion – Vervoer

Het Bayer Leverkusen stadion ligt langs de snelweg en een stukje buiten de stad. Het makkelijkste is dan ook om met de auto te gaan. Bij het Bayer Leverkusen stadion zijn parkeermogelijkheden. Kom hiervoor wel op tijd en houd rekening met parkeerkosten.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Bayer Leverkusen stadion

Rondom het stadion tref je geen bezienswaardigheden. Wel tref je naar goed Duits gebruik tal van bier- en braadworst kraampjes. Ik raad iedereen aan van beide gebruik te maken!

bayer leverkusen stadion

Mijn Bayer Leverkusen voetbalreis

Plaats: Leverkusen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2013-2014

Bezochte wedstrijd: Bayer Leverkusen – HSV (5-3)
Datum: 09-11-2013

Stadion: BayArena
Capaciteit: 30.210
Toeschouwersaantal: 30.077

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!