Bayer Leverkusen tickets, hoe kom je daar aan?
Een wedstrijd van Bayer Leverkusen is een populaire bestemming voor Nederlandse voetbalfans. Bayer Leverkusen is een sterke ploeg in de aantrekkelijke Bundesliga en ligt net over de Nederlandse grens.

Direct Bestellen

In dit artikel deel ik mijn ervaring rondom een wedstrijd van Bayer Leverkusen. Ook geef ik tips over hoe je het beste Bayer Leverkusen tickets kan aanschaffen en tips voor rondom het stadion.

Bayer Leverkusen tickets kopen

Bayer Leverkusen tickets zijn over het algemeen goed verkrijgbaar, én betaalbaar. Bayer Leverkusen ligt op ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden vanaf Venlo en is per auto goed te bereiken. Mijn advies is dan ook om losse Bayer Leverkusen tickets zonder vervoer te bestellen. Een Nederlandse partij waar je gemakkelijk tickets kan kopen is Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop heeft tickets voor al Bayer Leverkusen haar wedstrijden. Vaak is het ook mogelijk om kaarten voor Europese wedstrijden te kopen. Bij het bestellen kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt. Ook heb je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Maak jij liever een Bayer Leverkusen voetbalreis inclusief overnachting. Dan raad ik aan een Bayer Leverkusen arrangement te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij hebben Bayer Leverkusen arrangementen bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting inclusief ontbijt. Ook hier kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt en heb je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Ook kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Let op, deze hotels bevinden zich soms wel in het nabij gelegen Keulen. Zelf zie ik dit als voordeel. In het stadje Leverkusen is naast het voetbal niet veel te doen. In Keulen is echter wel veel te beleven en dit maakt de stad dan ook een stuk geschikter om een avondje door te brengen met je vrienden!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Bayer Leverkusen stadion – Vervoer

Het Bayer Leverkusen stadion ligt langs de snelweg en een stukje buiten de stad. Het makkelijkste is dan ook om met de auto te gaan. Bij het Bayer Leverkusen stadion zijn parkeermogelijkheden. Kom hiervoor wel op tijd en houd rekening met parkeerkosten.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Bayer Leverkusen stadion

Rondom het stadion tref je geen bezienswaardigheden. Wel tref je naar goed Duits gebruik tal van bier- en braadworst kraampjes. Ik raad iedereen aan van beide gebruik te maken!

Mijn Bayer Leverkusen voetbalreis

Een Bayer Leverkusen voetbalreis is leuk om een keer te maken. Bayer Leverkusen is één van de sterkere teams in de Duitse Bundesliga. Zij zijn dan ook vrijwel elk seizoen ook in Europa actief. De BayArena is een mooi stadion en leuk om een keer gezien te hebben.

In Leverkusen zelf is niet veel te doen. Ik raad dan ook aan wanneer je een Bayer Leverkusen voetbalreis maakt te verblijven in Keulen. Indien je een Bayer Leverkusen voetbalreis boekt bij Number 1 Voetalreizen verblijf je dan ook in Keulen.

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!