Bayern München tickets kopen, hoe doe je dat? Bayern München is de meest succesvolle voetbalclub van Duitsland. Der Rekordmeister heeft 32 keer de Duitse landstitel gewonnen. Ook in Europa heeft Bayern München veel succes, met in 2020 alweer de zesde Champions League overwinning!

Direct Bestellen

Wil jij met je vrienden in een volle Alianz Arena deze en andere sterren van Bayern München op weg naar het volgende succes zien? Lees dan verder over hoe je Bayern München tickets koopt en meer.

Bayern München Tickets kopen

Bayern München is de populairste club van Duitsland. Bayern München speelt vrijwel altijd in een uitverkocht huis, ook tegen minder aansprekende tegenstanders in bijvoorbeeld de DFB Pokal. Hierdoor is het enkel mogelijk om Bayern München tickets te kopen via een voetbalreisorganisatie. Gelukkig zijn er een aantal goede Nederlandse aanbieders om Bayern München kaarten bij te kopen!

Direct Bestellen

Wanneer jij losse Bayern München kaarten wilt kopen dan raad ik aan deze te bestellen bij Voetbalticketshop. Voetbalticketshop is een betrouwbare Nederlandse partij die tickets aanbiedt voor al Bayern München haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan jij zelf aangeven welke categorie zitplaatsen jij wilt kopen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wanneer je op zoek bent naar Bayern München kaarten in combinatie met hotelovernachting(en) is een andere partij die kan helpen Number 1 Voetbalreizen. De prijzen zijn soms wat hoger dan de losse tickets van Voetbalticketshop maar dat komt dus omdat hier je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt al bij inzitten. Wanneer jij in München wil overnachten is het dus interessant om deze partij te bekijken.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Bayern München stadion en vervoer

Bayern München speelt haar thuiswedstrijden in de hypermoderne Allianz Arena. Dit Bayern München stadion werd in 2005 geopend en biedt plaats aan 75.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Het stadion ligt een behoorlijk eindje buiten het centrum. Mocht je zelf rijden dan zijn er rondom het stadion een heel aantal parkeergarages. Parkeren kost €10,-. Let op, je betaald deze kosten naderhand met je ArenaCard, zorg dus dat hier nog minstens €10 op staat.

Mocht je in München verblijven dan is het makkelijker om met de metro te gaan. Vanaf het centraal gelegen Munich Marienplatz station kan je de metro nemen naar Frötmanning, dit is ongeveer een kwartier. Vanaf daar is het nog een kwartiertje lopen.

Bayern München voetbalreis

Een Bayern München voetbalreis is echt een aanrader voor voetbalfans. Vaak is het zo dat bij Europese topclubs de sfeer bij normale competitiewedstrijden wat rustig is, dit is bij Bayern niet zo! FC Bayern is altijd uitverkocht en de fans laten zich constant horen. De Allianz Arena is een indrukwekkend stadion en ook München zelf is een stad die absoluut de moeite waard is.

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!