Bayern München tickets kopen, hoe doe je dat? Bayern München is de meest succesvolle voetbal club van Duitsland. Der Rekordmeister heeft 29 keer de Duitse landstitel gewonnen. Ook in Europa heeft Bayern München veel succes, met afgelopen seizoen alweer de 6e Champions League overwinning!

Direct Bestellen

Wil jij met je vrienden in een volle Alianz Arena de sterren van Bayern München op weg naar het volgende succes zien? Lees dan verder over hoe je Bayern München tickets koopt en meer.

bayern munchen tickets

Bayern München Tickets kopen

Bayern München is de populairste club van Duitsland. Bayern München speelt vrijwel altijd in een uitverkocht huis, ook tegen minder aansprekende tegenstanders in bijvoorbeeld de DFB Pokal. Hierdoor is het enkel mogelijk om Bayern München tickets te kopen via een voetbalreisorganisatie. Gelukkig zijn er een aantal goede partijen die jou kunnen helpen aan kaarten!

Direct Bestellen

Mocht jij enkel losse Bayern München kaarten willen kopen dan raad ik aan deze te bestellen bij Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert is een betrouwbare Nederlandse partij die tickets aanbiedt voor al Bayern haar thuiswedstrijden.

Heb je liever dat naast je Bayern München tickets, ook je hotelovernachting word geregeld dan adviseer ik Voetbaltravel. Ook zij bieden tickets voor alle thuiswedstrijden van FC Bayern maar het verschil is dat hier hotelovernachting altijd bij de boeking in zit. Uiteraard zijn deze boekingen dan ook iets duurder.

Bayern München stadion en vervoer

Bayern München speelt haar thuiswedstrijden in de hypermoderne Allianz Arena. Dit Bayern München stadion werd in 2005 geopend en biedt plaats aan 75.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Het stadion ligt een behoorlijk eindje buiten het centrum. Mocht je zelf rijden dan zijn er rondom het stadion een heel aantal parkeergarages. Parkeren kost €10,-. Let op, je betaald deze kosten naderhand met je ArenaCard, zorg dus dat hier nog minstens €10 op staat.

Mocht je in München verblijven dan is het makkelijker om met de metro te gaan. Vanaf het centraal gelegen Munich Marienplatz station kan je de metro nemen naar Frötmanning, dit is ongeveer een kwartier. Vanaf daar is het nog een kwartiertje lopen.

bayern munchen stadion

Bayern München voetbalreis

Een Bayern München voetbalreis is echt een aanrader voor voetbalfans. Vaak is het zo dat bij Europese topclubs de sfeer bij normale competitiewedstrijden wat rustig is, dit is bij Bayern niet zo! FC Bayern is altijd uitverkocht en de fans laten zich constant horen. De Allianz Arena is een indrukwekkend stadion en ook München zelf is een stad die absoluut de moeite waard is.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

bayern munchen voetbalreis

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!