Borussia Dortmund tickets. Je wilt een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken! De sfeer bij de Duitse topclub, met de beruchte “Gelbe wand” is iets wat elke voetballiefhebber absoluut een keer meegemaakt moet hebben. Benieuwd naar hoe je het beste aan tickets kunt komen voor Borussia Dortmund? Lees snel verder!

Direct Bestellen

Dortmund ligt vlak over de Nederlandse grens waardoor de club qua afstand goed te bezoeken is. Borussia Dortmund trekt gemiddeld meer dan 80.000 bezoekers bij haar thuiswedstrijden. Toch zijn er meestal manieren om aan Borussia Dortmund tickets te komen. Op deze pagina lees je hoe het mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen!

Borussia Dortmund tickets kopen

Borussia Dortmund tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dortmund heeft zeer veel seizoenskaarthouders en leden. Nadat deze (extra) kaarten hebben gekocht is Borussia Dortmund vaak uitverkocht. Borussia Dortmund tickets kopen kan je dan ook het beste doen via een goede voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

De voetbalreisorganisatie die ik adviseer voor het kopen van Borussia Dortmund tickets is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert losse Borussia Dortmund kaarten voor alle thuiswedstrijden. Ik adviseer deze partij omdat je per wedstrijd ruime keuze hebt in de plaatsen waar je wilt zitten. Via Voetbalticketshop is het zelfs mogelijk om tickets voor de staantribune op de Gelbe Wand te kopen!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Maak jij liever een Borussia Dortmund voetbalreis inclusief hotelovernachting? Bekijk dan de website van Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft Borussia Dortmund arrangementen waarbij je naast je Borussia Dortmund tickets ook direct je hotel regelt. Ook hier kan je kiezen uit verschillende categorie tickets en ook in het hotel heb je keuze. Bij Number 1 zit het ontbijt in je hotel altijd inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Voor wie zelf, zonder tussenpersoon, tickets voor Borussia Dortmund wilt kopen is dit soms mogelijk bij de Duitse Supercup. Deze kaarten zijn minder gewild waardoor je voor een gunstigere prijs toch de sfeer van een wedstrijd in het Borussia Dortmund stadion kan meemaken!”

De Duitse supercup vindt plaats in het stadion van de bekerwinnaar. Dit is dus alleen mogelijk als Borussia Dortmund het jaar ervoor de beker heeft gewonnen. Echter, is dit dan vaak wel direct een kans om zelf tickets te kopen voor Borussia Dortmund – Bayern München!

Borussia Dortmund stadion – Vervoer

Het Borussia Dortmund stadion ligt net over de grens waardoor veel Nederlanders met de auto zullen gaan. Parkeren is tegen betaling mogelijk. Houd wel rekening met filevorming voor en- na de wedstrijd. Vertrek dus op tijd naar het stadion!

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Borussia Dortmund stadion

Rondom het Borussia Dortmund stadion vind je tal van biergartens en barbecues. Hier is het goed toeven. Bestel een biertje en een bratwurst en leef met je vrienden naar de wedstrijd toe!

Borussia Dortmund Voetbalreis

Het maken van een Borussia Dortmund voetbalreis is een must voor elke Nederlandse voetballiefhebber. Het iconische stadion, de geweldige sfeer van de Gelbe Wand en het vaak hoge niveau van de wedstrijden vormen alle ingrediënten die je als voetballiefhebber zoekt.

Neem daarbij dat Dortmund op goed te bereiden afstand van Nederland ligt waardoor Borussia Dortmund een ideale bestemming is voor een dagtripje of weekendje topvoetbal!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!