Borussia Dortmund tickets. Je wilt een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken! De sfeer bij de Duitse topclub, met de beruchte “Gelbe wand” is iets wat elke voetballiefhebber absoluut een keer meegemaakt moet hebben.

Direct Bestellen

Dortmund ligt vlak over de Nederlandse grens waardoor de club qua afstand goed te bezoeken is. Borussia Dortmund trekt gemiddeld meer dan 80.000 bezoekers bij haar thuiswedstrijden. Toch is het meestal mogelijk om aan Borussia Dortmund tickets te komen en Doneyll Malen en superster Erling Braut Haaland in actie te zien! Op deze pagina lees je hoe het mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen!

Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund tickets kopen

Borussia Dortmund tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dortmund heeft zeer veel seizoenskaarthouders en leden. Nadat deze (extra) kaarten hebben gekocht is Borussia Dortmund vaak uitverkocht. Borussia Dortmund tickets kopen kan je dan ook het beste doen via een goede voetbalreisorganisatie.

De voetbalreisorganisatie die ik adviseer voor het kopen van Borussia Dortmund tickets is P1 Travel. Zij zijn officiëel Nederlands ticketpartner van Borussia Dortmund en daardoor in staat verschillende soorten Borussia Dortmund tickets aan te bieden voor alle thuiswedstrijden.

Direct Bestellen

Zo zijn er de “adrenaline pakketten”. Hierbij zit je tussen de fanatieke Borussia Dortmund fans. Wanneer je deze Borussia Dortmund kaarten koopt ontvang je ook een voucher van €10,- voor in de fanshop.

Het tweede pakket dat aangeboden wordt zijn Borussia Park Business seats. Deze tickets zijn duurder maar hiervoor krijg je allerlei extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Toegang tot de lounge, een buffet, Premium seats en onbeperkt bier, wijn en frisdrank in de VIP lounge!

Optioneel kan je ook direct je hotel boeken bij deze pakketen, dit is dus niet verplicht.

Bij P1Travel heb je dus zeer veel keuze om zelf jouw Borussia Dortmund voetbalreis samen te stellen. Daarom raad ik hun aan voor Borussia Dortmund Tickets!

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Borussia Dortmund voetbalreizen.

Borussia Dortmund Stadion

Een alternatief voor het kopen van losse Borussia Dortmund kaarten is Voetbalticketxpert. Zij verkopen losse tickets voor al Borussia Dortmund haar thuiswedstrijden. De prijzen kunnen iets verschillen van P1Travel dus mocht jij puur op zoek zijn naar de goedkoopste tickets dan is het verstandig om deze twee met elkaar te vergelijken. In het bestelproces kan je zelf aangeven op welke tribune jij plaats wilt nemen. Voetbalticketxpert kan je zelfs helpen aan tickets op de Gelbe Wand!

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Borussia Dortmund voetbaltickets.

Voor wie zelf, zonder tussenpersoon, tickets voor Borussia Dortmund wilt kopen is dit soms mogelijk bij de Duitse Supercup. Deze kaarten zijn minder gewild waardoor je voor een gunstigere prijs toch de sfeer van een wedstrijd in het Borussia Dortmund stadion kan meemaken!”

De Duitse supercup vindt plaats in het stadion van de bekerwinnaar. Dit is dus alleen mogelijk als Borussia Dortmund het jaar ervoor de beker heeft gewonnen. Echter, is dit dan vaak wel direct een kans om zelf tickets te kopen voor Borussia Dortmund – Bayern München!

Borussia Dortmund stadion – Vervoer

Het Borussia Dortmund stadion ligt net over de grens waardoor veel Nederlanders met de auto zullen gaan. Parkeren is tegen betaling mogelijk. Houd wel rekening met filevorming voor en- na de wedstrijd. Vertrek dus op tijd naar het stadion!

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Borussia Dortmund stadion

Rondom het Borussia Dortmund stadion vind je tal van biergartens en barbecues. Hier is het goed toeven. Bestel een biertje en een bratwurst en leef met je vrienden naar de wedstrijd toe!

Rondom Borussia Dortmund stadion

Mijn voetbalreis Borussia Dortmund

Bezochte wedstrijd: Borussia Dortmund – VFL Wolfsburg (5-3)
Datum: 30-04-2016

Plaats: Dortmund, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Signal Iduna Park
Capaciteit: 81.360
Toeschouwersaantal: 80.359

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!