Borussia Dortmund tickets nodig? Je wilt een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken! De sfeer bij de Duitse topclub, met de beruchte “Gelbe wand” is iets wat elke voetballiefhebber absoluut een keer meegemaakt moet hebben. Dortmund ligt vlak over de grens waardoor de club qua afstand goed te bezoeken is. Borussia Dortmund trekt gemiddeld meer dan 80.000 bezoekers bij haar thuiswedstrijden waardoor het wat lastig kan zijn om Borussia Dortmund Tickets te kopen. Op deze pagina lees je hoe het toch mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen!

Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund tickets kopen

Borussia Dortmund tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dortmund heeft zeer veel seizoenskaarthouders en leden, nadat deze (extra) kaarten hebben gekocht is Borussia Dortmund vaak uitverkocht. Mijn Borussia Dortmund kaarten heb ik gekocht bij een tour operator. Losse kaarten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar via Voetbalticketexpert.

Voor wie zelf, zonder tussenpersoon, tickets voor Borussia Dortmund wilt kopen raad ik aan zich te richten op de wedstrijden om de DFB Pokal of Duitse Supercup. Deze kaarten zijn minder gewild waardoor je voor een veel gunstigere prijs toch de sfeer van een wedstrijd in het Borussia Dortmund stadion kan meemaken!”

De Duitse supercup vindt plaats in het stadion van de bekerwinnaar. Dit is dus alleen mogelijk als Borussia Dortmund het jaar ervoor de beker heeft gewonnen. Echter, is dit dan vaak wel direct een kans om zelf tickets te kopen voor Borussia Dortmund – Bayern München! Iets wat in de competitie vrijwel onmogelijk is.

Voetbaltickets voor Borussia Dortmund zijn online te bestellen. Prijzen voor bekerwedstrijden worden na de loting bekend gemaakt. In de competitie zijn Borussia Dortmund tickets verkrijgbaar vanaf €17,40 voor de staantribune en €32,50 voor de zittribune.

Borussia Dortmund Tickets Tip: “Net als bij bijvoorbeeld Bayer Leverkusen tickets, is het ook bij Borussia Dortmund mogelijk om kaarten met korting te bestellen. Ben jij bijvoorbeeld student of 65+ er dan heb je hier recht op. Bekijk dus altijd deze mogelijkheden wat de kortingen zijn behoorlijk!”

Borussia Dortmund stadion – Vervoer

Het Borussia Dortmund stadion ligt net over de grens waardoor veel Nederlanders met de auto zullen gaan. Parkeren is tegen betaling mogelijk. Houd wel rekening met filevorming voor en- na de wedstrijd. Vertrek dus op tijd naar het stadion!

Borussia Dortmund Stadion

Tips voor rondom het Borussia Dortmund stadion

Rondom het Borussia Dortmund stadion vind je tal van biergartens en barbecues. Hier is het goed toeven. Bestel een biertje en een bratwurst en leef met je vrienden naar de wedstrijd toe!

Rondom Borussia Dortmund stadion

Mijn voetbalreis Borussia Dortmund

Bezochte wedstrijd: Borussia Dortmund – VFL Wolfsburg (5-3)
Datum: 30-04-2016

Plaats: Dortmund, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Signal Iduna Park
Capaciteit: 81.360
Toeschouwersaantal: 80.359