Borussia Dortmund tickets. Je wilt een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken! De sfeer bij de Duitse topclub, met de beruchte “Gelbe wand” is iets wat elke voetballiefhebber absoluut een keer meegemaakt moet hebben.

Direct Bestellen

Dortmund ligt vlak over de Nederlandse grens waardoor de club qua afstand goed te bezoeken is. Borussia Dortmund trekt gemiddeld meer dan 80.000 bezoekers bij haar thuiswedstrijden. Toch is het meestal mogelijk om aan Borussia Dortmund tickets te komen en Doneyll Malen en superster Erling Braut Haaland in actie te zien! Op deze pagina lees je hoe het mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen!

Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund tickets kopen

Borussia Dortmund tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dortmund heeft zeer veel seizoenskaarthouders en leden. Nadat deze (extra) kaarten hebben gekocht is Borussia Dortmund vaak uitverkocht. Mijn advies is dan ook om kaarten voor Borussia Dortmund te kopen bij Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert biedt tickets aan voor alle thuiswedstrijden van Borussia Dortmund, inclusief de wedstrijden tegen Bayern München en in de Champions League.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Borussia Dortmund voetbaltickets.

Voor wie zelf, zonder tussenpersoon, tickets voor Borussia Dortmund wilt kopen raad ik aan zich te richten op de mindere wedstrijden om de DFB Pokal of voor de Duitse Supercup. Deze kaarten zijn minder gewild waardoor je voor een gunstigere prijs toch de sfeer van een wedstrijd in het Borussia Dortmund stadion kan meemaken!”

De Duitse supercup vindt plaats in het stadion van de bekerwinnaar. Dit is dus alleen mogelijk als Borussia Dortmund het jaar ervoor de beker heeft gewonnen. Echter, is dit dan vaak wel direct een kans om zelf tickets te kopen voor Borussia Dortmund – Bayern München!

Borussia Dortmund stadion – Vervoer

Het Borussia Dortmund stadion ligt net over de grens waardoor veel Nederlanders met de auto zullen gaan. Parkeren is tegen betaling mogelijk. Houd wel rekening met filevorming voor en- na de wedstrijd. Vertrek dus op tijd naar het stadion!

Borussia Dortmund Stadion

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Borussia Dortmund stadion

Rondom het Borussia Dortmund stadion vind je tal van biergartens en barbecues. Hier is het goed toeven. Bestel een biertje en een bratwurst en leef met je vrienden naar de wedstrijd toe!

Rondom Borussia Dortmund stadion

Mijn voetbalreis Borussia Dortmund

Bezochte wedstrijd: Borussia Dortmund – VFL Wolfsburg (5-3)
Datum: 30-04-2016

Plaats: Dortmund, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Signal Iduna Park
Capaciteit: 81.360
Toeschouwersaantal: 80.359

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!