Borussia Monchengladbach tickets, in dit artikel lees je hoe je ze koopt. Borussia Mönchengladbach is een club die door veel Nederlandse voetbalavonturiers wordt bezocht.

Direct Bestellen

De ligging vlakbij de Nederlandse grens, het niveau van de Duitse subtopper, en het spelen in de Duitse Bundesliga maken het absoluut de moeite waard om eens een bezoek aan Borussia Mönchengladbach te brengen. Hoe je hiervoor aan Borussia Monchengladbach tickets komt lees je in dit artikel!

Borussia Monchengladbach tickets kopen

Het stadion van Borussia Monchengladbach ligt vlak over de Nederlandse grens en is goed met de auto te bereiken. Daarom adviseer ik om losse tickets te kopen. Er is één Nederlandse partij waar je eenvoudig online losse Borussia Monchengladbach tickets kan kopen.

De aanbieder die ik adviseer voor het leveren van Borussia Monchengladbach tickets is Voetbalticketxpert. Bij Voetbalticketxpert zit niemand alleen en kan je zelf kiezen voor welke zijde je kaarten wilt. Bij voetbalticketxpert beginnen de tickets vanaf €59,-. Uiteraard verschillen prijzen bij allebei de aanbieders ook per wedstrijd.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Borussia Monchengladbach voetbaltickets.

Direct Bestellen

borussia monchengladbach tickets

Borussia Mönchengladbach tickets tip: Heel soms is het mogelijk voor bepaalde groepen mogelijk om met korting Borussia Mönchengladbach kaarten te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij wedstrijden in de Duitse beker tegen minder aansprekende tegenstanders.

Direct Bestellen

Deze groepen bestaan uit schooljeugd, studenten, mensen in militaire dienst in Duitsland, gehandicapten en gepensioneerden. Voor personen die kaarten tegen het gereduceerd tarief willen aanschaffen geldt dat zij zich moeten identificeren bij het betreden van het stadion. Ben jij dus bijvoorbeeld student dan kan jij “Ermäßigte kaarten” bestellen. Deze korting is alleen mogelijk voor geselecteerde vakken. Deze eventuele korting is alleen van toepassing wanneer jij kaarten bij Borussia Mönchengladbach zelf koopt, bijvoorbeeld aan het stadion. Houdt er rekening mee dat dit voor de meeste Bundesliga wedstrijden waarschijnlijk niet zal lukken.

Borussia möchengladach stadion en vervoer

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt net over de Nederlandse grens bij Venlo. Vanuit Venlo is het ongeveer een halfuurtje rijden en dit is dan ook de makkelijkste manier. Het is goed mogelijk om bij het stadion, tegen betaling, te parkeren.

borussia monchengladbach stadion

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt afgelegen en niet in het centrum. Toch doet de club er veel aan om een gezellige sfeer voor de wedstrijd en buiten het stadion te creëren. Rondom het stadion bevinden zich tal van bier en braadworst kraampjes, het is hier erg gezellig. Ook voor kinderen wordt er genoeg georganiseerd.

Mijn Borussia Monchengladbach voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Borussia Monchengladbach – FC Augsburg (2-0)
Datum: 26-01-2019

Plaats: Mönchengladbach, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2018-2019

Stadion: Borussia Park
Capaciteit: 54.067
Toeschouwersaantal: 42.509

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!