Borussia Monchengladbach tickets, in dit artikel lees je hoe je ze koopt. Borussia Mönchengladbach is een club die door veel Nederlandse voetbalavonturiers wordt bezocht. De ligging vlakbij de Nederlandse grens, het niveau van de Duitse subtopper, en het spelen van Europese wedstrijden maken het de moeite waard om eens een bezoek aan Borussia Mönchengladbach te brengen.

Direct Bestellen

Borussia Monchengladbach tickets kopen

Het stadion van Borussia Monchengladbach ligt vlak over de Nederlandse grens en is goed met de auto te bereiken. Daarom adviseer ik om losse tickets te kopen. Een partij met een ruim aanbod van losse Borussia Monchengladbach tickets is Voetbalticketxpert. Bekijk dus hun website voor de mogelijkheden

Heb jij liever BMG tickets + hotel, dan adviseer ik te boeken bij Voetbalreizen .

borussia monchengladbach tickets

Direct Bestellen

Borussia Monchengladbach tickets zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Vaak is het mogelijk om van tevoren online tickets te bestellen op BMG haar website. Op deze pagina vind je Nederlandse ticketinfo. Ook is het mogelijk om kaarten telefonisch te bestellen via de ticket service hotline.

Borussia Mönchengladbach tickets tip: Voor bepaalde groepen is het mogelijk om met korting Borussia Mönchengladbach kaarten te krijgen. Deze groepen bestaan uit schooljeugd, studenten, mensen in militaire dienst in Duitsland, gehandicapten en gepensioneerden. Voor personen die kaarten tegen het gereduceerd tarief willen aanschaffen geldt dat zij zich moeten identificeren bij het betreden van het stadion. Ben jij dus bijvoorbeeld student dan kan jij “Ermäßigte kaarten” bestellen. Deze korting is alleen mogelijk voor geselecteerde vakken.

Borussia möchengladach stadion en vervoer

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt net over de Nederlandse grens bij Venlo. Vanuit Venlo is het ongeveer een halfuurtje rijden en dit is dan ook de makkelijkste manier. Het is goed mogelijk om bij het stadion, tegen betaling, te parkeren.

borussia monchengladbach stadion

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt afgelegen en niet in het centrum. Toch doet de club er veel aan om een gezellige sfeer voor de wedstrijd en buiten het stadion te creëren. Rondom het stadion bevinden zich tal van bier en braadworst kraampjes, het is hier erg gezellig. Ook voor kinderen worden er dingen georganiseerd.

Direct Bestellen

Mijn Borussia Monchengladbach voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Borussia Monchengladbach – FC Augsburg (2-0)
Datum: 26-01-2019

Plaats: Mönchengladbach, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2018-2019

Stadion: Borussia Park
Capaciteit: 54.067
Toeschouwersaantal: 42.509

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!