Borussia Mönchengladbach tickets, in dit artikel lees je hoe je ze koopt. Borussia Mönchengladbach is een club die door veel Nederlandse voetbalavonturiers wordt bezocht.

Direct Bestellen

De ligging vlakbij de Nederlandse grens, het niveau van de Duitse subtopper, en het spelen in de Duitse Bundesliga maken het absoluut de moeite waard om eens een bezoek aan Borussia Mönchengladbach te brengen. Hoe je hiervoor aan Borussia Mönchengladbach tickets komt lees je in dit artikel!

Borussia Mönchengladbach tickets kopen

Het stadion van Borussia Mönchengladbach ligt vlak over de Nederlandse grens en is goed met de auto te bereiken. Daarom adviseer ik om losse tickets te kopen. Er is één Nederlandse partij waar je eenvoudig online losse Borussia Mönchengladbach tickets kan kopen.

De aanbieder die ik adviseer voor het leveren van Borussia Mönchengladbach tickets is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert losse Borussia Mönchengladbach kaarten voor alle thuiswedstrijden. Prijzen hangen af van de tegenstander maar zijn over het algemeen erg redelijk. Op moment van schrijven zijn tickets al verkrijgbaar vanaf €69,-.

Direct Bestellen

Tijdens het bestellen kan je zelf kiezen of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt bestellen. Ook krijg je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij graag ook een nacht in Mönchengladbach willen verblijven dan is wellicht een Borussia Mönchengladbach arrangement van Number 1 Voetbalreizen interessant. Deze arrangementen bestaan uit Borussia Mönchengladbach kaarten inclusief hotelovernachting.

Je kan zelf kiezen uit een aantal hotels en ook of je op de korte of lange zijde in het stadion wilt zitten. Bij Number 1 is je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Borussia möchengladach stadion en vervoer

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt net over de Nederlandse grens bij Venlo. Vanuit Venlo is het ongeveer een halfuurtje rijden en dit is dan ook de makkelijkste manier. Het is goed mogelijk om bij het stadion, tegen betaling, te parkeren.

Direct Bestellen

Het Borussia Mönchengladbach stadion ligt afgelegen en niet in het centrum. Toch doet de club er veel aan om een gezellige sfeer voor de wedstrijd en buiten het stadion te creëren. Rondom het stadion bevinden zich tal van bier en braadworst kraampjes, het is hier erg gezellig. Ook voor kinderen wordt er genoeg georganiseerd.

Mijn Borussia Mönchengladbach voetbalreis

Een Borussia Mönchengladbach voetbalreis is leuk om te maken. Borussia Mönchengladbach is een ploeg die vrijwel altijd Bundesliga voetbal speelt en regelmatig Europees voetbal haalt. Hierdoor staan er dan ook vaak fraaie affiches op het programma.

Wedstrijden van hoog niveau en de ligging nabij de Nederlandse grens maken Borussia Mönchengladbach een geschikte bestemming voor een dagtrip of weekendje Bundesliga voetbal!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!