Je bent op zoek naar Eintracht Frankfurt tickets. Eintracht Frankfurt is de laatste jaren uitgegroeid tot een subtopper in de Bundesliga. Het afgelopen seizoen werd zelfs de Europa League gewonnen! Hierdoor komt Eintracht Frankfurt dit seizoen ook uit in de Champions League. Lees hier hoe de tickets kunt bemachtigen voor Eintracht Frankfurt.

Direct Bestellen

Eintracht Frankfurt staat bekend om zijn fanatieke aanhang, een bezoek aan Eintracht Frankfurt zal je dan ook zeker bijblijven. Wil jij Eintracht Frankfurt live in actie zien? Lees dan verder over hoe je onder andere Eintracht Frankfurt tickets koopt.

Eintracht Frankfurt Tickets kopen

Eintracht Frankfurt speelt bijna altijd in een uitverkocht huis. Het is dan ook aan te raden om enkele weken voor vertrek al je Eintracht Frankfurt tickets te kopen. Een makkelijke en betrouwbare leverancier van Eintracht Frankfurt tickets is Voetbalticketshop. Voetbalticketshop heeft tickets voor al Eintracht Frankfurt haar thuiswedstrijden.

Bij Voetbalticketshop bepaal je zelf of je op de lange of korte zijde wilt zitten en ben je er zeker van dat wanneer je meerdere kaarten koopt niemand alleen komt te zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij in Frankfurt verblijven en naast je tickets direct je hotelovernachting regelen? Kijk dan bij Number 1 Voetbalreizen. Bij Number 1 Voetbalreizen kan je Eintracht Frankfurt voetbalreizen boeken waarbij je tickets en hotel inclusief ontbijt boekt. Ook hier kan je zelf aangeven op de lange of korte zijde plaats te willen nemen. Daarnaast kan je zelf een keuze maken uit verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Eintracht Frankfurt stadion en vervoer

Het Eintracht Frankfurt stadion, de Commerzbank-Arena, ligt een eindje buiten het centrum. Het stadion is erg goed te bereiken met de S-bahn. De tram vertrekt vanuit het centrum vanaf halte Frankfurt Hauptwache en brengt je in tien minuten naar Frankfurt am Main – Stadion. Vanaf hier is het nog zo’n tien minuten lopen.

Eintracht Frankfurt voetbalreis

Een Eintracht Frankfurt voetbalreis is zeker aan te raden. De meeste voetballiefhebbers denken niet meteen aan Eintracht Frankfurt wanneer zij een voetbalreis naar Duitsland willen maken. Frankfurt is echter een zeer leuke, en moderne stad, met een uitstekend nachtleven.

Eintracht Frankfurt speelt in een schitterend en vaak uitverkocht stadion en de sfeer is erg goed. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde voetbalreis is in Frankfurt!

Wil jij nog meer voetbal in Frankfurt? Kijk dan of tijdens jouw voetbalreis ook FSV Frankfurt thuis speelt. FSV Frankfurt speelt in de Regionalliga Südewst en hier vind je nog een echte oude Duitse voetbalsfeer met staantribunes, bier en braadworsten. Voor zo’n tien euro koop je al een kaartje op de staantribune.

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!