Ben jij op zoek naar Eintracht Frankfurt tickets voor de wedstrijd tegen Rangers FC? Lees hier dan alles over op onze pagina over Europa League Finale Tickets. Voor overige Eintracht Frankfurt tickets, lees hieronder verder.

Je bent op zoek naar Eintracht Frankfurt tickets. Eintracht Frankfurt is de laatste jaren uitgegroeid tot een stabiele Bundesliga club, regelmatig word er zelfs Europees voetbal gehaald.

Direct Bestellen

Eintracht Frankfurt staat bekend om zijn fanatieke aanhang, een bezoek aan Eintracht Frankfurt zal je dan ook zeker bijblijven. Wil jij Sam Lammers en zijn teamgenoten in actie zien? Lees dan verder over hoe je Eintracht Frankfurt tickets koopt, en overige info.

eintracht frankfurt voetbalreis

Eintracht Frankfurt Tickets kopen

Eintracht Frankfurt speelt bijna altijd in een uitverkocht huis. Het is dan ook aan te raden om enkele weken voor vertrek al je Eintracht Frankfurt tickets te kopen. Een makkelijke en betrouwbare leverancier van Eintracht Frankfurt tickets is Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert heeft tickets voor al Eintracht Frankfurt haar thuiswedstrijden, dus ook tegen Bayern München, Borussia Dortmund en de Europese wedstrijden.

Bij Voetbalticketxpert bepaal je zelf of je op de lange of korte zijde wilt zitten en ben je er zeker van dat wanneer je meerdere kaarten koopt niemand alleen komt te zitten.

Direct Bestellen

Bekijk hier VoetbalticketXpert haar aanbod van Eintracht Frankfurt voetbaltickets.

Eintracht Frankfurt stadion en vervoer

Het Eintracht Frankfurt stadion, de Commerzbank-Arena, ligt een eindje buiten het centrum. Het stadion is erg goed te bereiken met de S-bahn. De tram vertrekt vanuit het centrum vanaf halte Frankfurt Hauptwache en brengt je in 10 minuten naar Frankfurt am Main – Stadion. Vanaf hier is het nog zo’n 10 minuten lopen.

eintracht frankfurt kaarten

Eintracht Frankfurt voetbalreis

Een Eintracht Frankfurt voetbalreis is zeer aan te raden. De meeste voetballiefhebbers denken niet meteen aan Eintracht Frankfurt wanneer zij een voetbalreis naar Duitsland willen maken. Frankfurt is echter een zeer leuke, en moderne stad, met een uitgebreid nachtleven. Eintracht Frankfurt speelt in een schitterend en vaak uitverkocht stadion en de sfeer is erg goed. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde voetbalreis is in Frankfurt!

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10.

Voetbalreistip: Wil jij nog meer voetbal in Frankfurt? Kijk dan of tijdens jouw voetbalreis ook FSV Frankfurt thuis speelt. FSV Frankfurt speelt in de regionalliga en hier vind je nog een echte oude Duitse voetbalsfeer: staantribunes, bier en braadworsten. Voor zo’n 10 euro koop je al een kaartje op de staantribune.

eintracht frankfurt stadion

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!