FC Köln tickets, hoe kom je daaraan? In dit artikel lees je hoe je ze kan kopen. 1. FC Köln is een subtopper in de Duitse Bundesliga! Keulen is een grote stad met een bruisend uitgaansleven. De stad en de club zijn dus uitermate geschikt voor een voetbalweekend of dagje weg met vrienden.

Direct Bestellen

Om een wedstrijd te bezoeken heb je uiteraard wel 1. FC Köln tickets nodig. In dit artikel leg ik uit hoe je ze koopt.

1. FC Köln tickets kopen

Het is goed mogelijk om online FC Köln tickets te kopen. De makkelijkste manier om losse FC Köln kaarten te verkrijgen is via Voetbalticketshop. Zij bieden tickets aan voor alle FC Köln thuiswedstrijden.

Doordat je bij Voetbalticketshop losse tickets koopt ben je voordelig uit voor een voetbalreis. Keulen ligt vrij dicht bij Nederland waardoor deze voetbalbestemming zich ook uitstekend leent voor een dagtrip en dan zijn losse tickets ideaal.

Wanneer je bij Voetbalticketshop je kaarten besteld kan je zelf kiezen of je FC Köln kaarten voor de lange of korte zijde wilt. Ook krijg je de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Boek jij juist liever wel een.1 FC Köln voetbalreis, bestaande uit FC Köln kaarten en hotelovernachting(en)? Dan raad ik aan eens te kijken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij zijn één van de weinige Nederlandse partijen die deze arrangementen voor 1. FC Köln aanbiedt.

Prijzen zijn voordelig maar hangen af van de tegenstander. Op moment van schrijven zijn de arrangementen al beschikbaar vanaf €149,-. In het bestelproces kan je een keuze maken uit verschillende hotels en je ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

1. FC Köln stadion en vervoer

Het FC Köln stadion ligt een stukje over de Limburgse grens. Vanuit Venlo is het nog een uur rijden met de auto. Bij het stadion is het mogelijk om te parkeren en zijn diverse kraampjes en barbecues om wat te eten en te drinken.

In Keulen zelf bevinden zich veel leuke restaurants en barretjes. Mijn advies is dan ook om van je voetbalreis een weekendje Keulen te maken en na de wedstrijd naar de stad te gaan.

Direct Bestellen

Ook kan je jouw voetbalreis naar FC Köln compleet maken door ook een bezoek te brengen aan Viktoria Köln in de derde Duitse Bundesliga en/of Fortuna Köln in de Regionalliga West!

1. FC Köln Voetbalreis

FC Köln is een geschikte club om een voetbalreis naar te maken. 1. FC Köln speelt in een groot en mooi stadion en is uitgegroeid tot een echte subtopper in Duitsland. Het niveau is over het algemeen behoorlijk hoog. Het afgelopen seizoen werd er zelfs Europees voetbal behaald.

Er zijn naast FC Köln nog een aantal Bundesliga clubs gelegen nabij de Nederlandse grens. Namelijk Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en sinds dit seizoen ook weer Schalke 04. Hoewel deze clubs over het algemeen een stukje groter zijn liggen zij eerlijk gezegd niet in de meest bruisende steden.

Keulen is wel een erg levendige stad met een geweldig uitgaansleven. Hierdoor vind ik voor een voetbalreis FC Köln het meest geschikt.

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Duitse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!