FC Koln tickets, hoe kom je daaraan? in dit artikel lees je hoe je ze kan kopen. FC Köln is een subtopper in de Duitse Bundesliga! Keulen is een grote stad met een bruisend uitgaansleven. De stad en de club zijn dus uitermate geschikt voor een voetbalweekend of dagje weg met vrienden.

Direct Bestellen

FC Koln tickets kopen

Het is goed mogelijk om online FC Köln tickets te kopen. De makkelijkste manier om losse FC Köln kaarten te verkrijgen is via Voetbalticketxpert. Zij bieden tickets aan voor alle FC Köln thuiswedstrijden, inclusief de derby tegen Borussia Monchengladbach en de toppers tegen Borussia Dortmund en Bayern München.

fc koln tickets

Doordat je bij Voetbalticketxpert losse tickets koopt ben je voordelig uit voor een voetbalreis. Keulen ligt vrij dicht bij Nederland waardoor deze voetbalbestemming zich ook uitstekend leent voor een dagtrip en dan zijn losse tickets ideaal.

In het bestelproces kan jij zelf kiezen of je FC Koln tickets voor lange of korte zijde wilt. Ook krijg je wanneer je met meerdere personen gaat de garantie dat niemand alleen komt te zitten. Alle reden om te nu direct je FC Koln kaarten te bestellen bij Voetbalticketxpert dus!

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van FC Koln voetbaltickets.

FC Koln stadion en vervoer

Het FC Koln stadion ligt een stukje over de Limburgse grens. Vanuit Venlo is het nog een uur rijden met de auto. Bij het stadion is het mogelijk om te parkeren en zijn diverse kraampjes en barbecues om wat te eten en te drinken.

In Keulen zelf bevinden zich veel leuke restaurants en barretjes. Mijn advies is dan ook om van je voetbalreis een weekendje Keulen te maken en na de wedstrijd naar de stad te gaan.

Ook kan je jouw voetbalreis naar FC Köln compleet maken door ook een bezoek te brengen aan Viktoria Köln in de derde Duitse Bundesliga en/of Fortuna Köln in de regionalliga West!

fc koln stadion

Mijn FC Köln voetbalreis

Bezochte wedstrijd: FC Köln – SC Freiburg (0-1)
Datum: 02-11-2014

Plaats: Keulen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2013-2014

Stadion: RheinEnergieStadion
Capaciteit: 50.000
Toeschouwersaantal: 49.500

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

fc koln

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Duitse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!