FC Köln tickets, hoe kom je daaraan? in dit artikel lees je hoe je ze kan kopen. FC Köln speelt sinds dit seizoen weer in de Duitse Bundesliga! Keulen is een grote stad met een bruisend uitgaansleven. De stad en de club zijn dus uitermate geschikt voor een voetbalweekend of dagje weg met vrienden.

fc koln kaarten

FC Koln tickets kopen

Er zijn verschillende manieren om FC Köln tickets te kopen. De makkleijkste manier om losse FC Köln kaarten te verkrijgen is via de club haar website. Voor de meeste wedstrijden is het mogelijk om hier, met een gratis aan te maken account, kaarten te bestellen. Je kan ervoor kiezen om de kaarten thuis te laten bezorgen of uit te printen als e-ticket.

Voor de derby tegen Borussia Mönchengladbach zijn kaarten vaak uitverkocht. Wanneer deze, of een andere wedstrijd, uitverkocht is dan kan je vaak via een voetbalreisbureau nog aan kaarten komen. Een organisatie die losse tickets voor 1 FC Köln aanbiedt is VoetbalticketXpert.

1 FC Köln Tickets Tip: Voor kinderen tot en met 17 jaar, studenten jonger dan 28 en gepensioneerden is het mogelijk om FC Koln kaarten met korting te kopen. Val jij binnen één van deze groepen? Kies dan voor Ermäßigt in het bestelproces. Neem voor de zekerheid wel iets met je leeftijd of bijvoorbeeld een studentenpas mee om aan te tonen dat je recht hebt op deze korting.

FC Koln stadion en vervoer

Het FC Koln stadion ligt een stukje over de Limburgse grens. Vanuit Venlo is het nog een uur rijden met de auto. Bij het stadion is het mogelijk om te parkeren en zijn diverse kraampjes en barbecues om wat te eten en te drinken. In Keulen zelf bevinden zich veel leuke eettentjes en barretjes. Mijn advies is dan ook om van je voetbalreis een weekendje Keulen te maken en na de wedstrijd naar de stad te gaan. Het is mogelijk om tickets inclusief hotelovernachting te boeken via Voetbalreizen .