FC Koln tickets, hoe kom je daaraan? in dit artikel lees je hoe je ze kan kopen. FC Köln speelt weer in de Duitse Bundesliga! Keulen is een grote stad met een bruisend uitgaansleven. De stad en de club zijn dus uitermate geschikt voor een voetbalweekend of dagje weg met vrienden.

Direct Bestellen

FC Koln tickets kopen

Er zijn verschillende manieren om FC Köln tickets te kopen. De makkelijkste manier om losse FC Köln kaarten te verkrijgen is via Voetbalticketxpert. Zij bieden tickets aan voor alle FC Köln thuiswedstrijden, inclusief de derby tegen Borussia Monchengladbach en de toppers tegen Borussia Dortmund en Bayern München.

Maak jij er liever een weekendje Keulen van en heb jij dus ook een hotel nodig? Dan raad ik aan te boeken via Voetbalreizen.

Direct Bestellen

fc koln tickets

Bij minder aansprekende wedstrijden, bijvoorbeeld om de DFB-pokal, is het vaak mogelijk om bij het stadion kaarten te kopen. Mocht je aan de deur kaarten kopen lees dan onderstaande tip.

1 FC Köln Tickets Tip: Voor kinderen tot en met 17 jaar, studenten jonger dan 28 en gepensioneerden is het mogelijk om FC Koln kaarten met korting te kopen. Val jij binnen één van deze groepen? Kies dan voor Ermäßigt in het bestelproces. Neem voor de zekerheid wel iets met je leeftijd of bijvoorbeeld een studentenpas mee om aan te tonen dat je recht hebt op deze korting.

FC Koln stadion en vervoer

Het FC Koln stadion ligt een stukje over de Limburgse grens. Vanuit Venlo is het nog een uur rijden met de auto. Bij het stadion is het mogelijk om te parkeren en zijn diverse kraampjes en barbecues om wat te eten en te drinken. In Keulen zelf bevinden zich veel leuke eettentjes en barretjes. Mijn advies is dan ook om van je voetbalreis een weekendje Keulen te maken en na de wedstrijd naar de stad te gaan. Het is mogelijk om tickets inclusief hotelovernachting te boeken via Voetbalreizen.

fc koln stadion

Mijn FC Köln voetbalreis

Bezochte wedstrijd: FC Köln – SC Freiburg (0-1)
Datum: 02-11-2014

Plaats: Keulen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2013-2014

Stadion: RheinEnergieStadion
Capaciteit: 50.000
Toeschouwersaantal: 49.500

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7,5/10

Direct Bestellen

fc koln

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Wil jij liever een andere Duitse club bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!