FC Sankt Pauli tickets, hoe koop je die? Sankt Pauli is een echte Duitse cultclub die momenteel uitkomt in de Duitse Tweede Bundesliga.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd bijwonen in het Millerntor-Stadion? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe jij FC Sankt Pauli tickets kan kopen.

FC Sankt Pauli tickets kopen

FC Sankt Pauli heeft een trouwe achterban. Het stadion zit dan ook vaak goed vol en zeker bij belangrijke wedstrijden zoals de stadsderby tegen Hamburger SV is het stadion ruim van tevoren uitverkocht.

Om zeker te zijn van officiële FC Sankt Pauli tickets die op tijd geleverd worden raad ik aan te boeken via een goede voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

Wanneer je op zoek bent naar losse FC Sankt Pauli tickets adviseer ik te bestellen bij Voetbalticketshop. Voetbalticketshop levert tickets voor tal van Europese voetbalclubs waaronder Duitse en dus Sankt Pauli. Ze zijn één van de weinige voetbalreisbureaus die voetbaltickets aanbiedt voor de Tweede Duitse Bundesliga.

Voor de meeste wedstrijden kan je zelf kiezen voor welke zijde in het stadion je FC Sankt Pauli kaarten wilt kopen. Ook heb je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat met minimaal twee tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Bekijk hier het aanbod van FC Sankt Pauli tickets.

Het kan voorkomen dat Sankt Pauli kaarten op aanvraag zijn. In dat geval kan je vaak middels een offerte alsnog Sankt Pauli tickets bestellen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een een FC Sankt Pauli voetbalreis waarbij naast je Sankt Pauli kaarten ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 beschikt over dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar biedt deze aan als onderdeel van een arrangement waarbij ook direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt geregeld is.

Direct Bestellen

In het bestelproces kan je kiezen uit een aantal verschillende hotels. Ideaal dus wanneer je nog geen overnachting hebt geboekt en ook in Hamburg wilt verblijven. Ook bij Number 1 kan het voorkomen dat Sankt Pauli voetbalreizen op aanvraag zijn. Ook hier kan je deze vaak alsnog boeken door eerst een offerte op te vragen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

FC Sankt Pauli stadion en vervoer

Het Millerntor-Stadion van Sankt Pauli is vrij centraal gelegen in Hamburg. Indien jij je in het historisch centrum bent kan je de metro pakken naar halte U Feldstraße, deze halte is bij het stadion. Mocht jij in het uitgaansgebied rondom de Reeperbahn zijn dan kan je naar het stadion lopen. Het Sankt Pauli stadion ligt in deze wijk.

Het Millerntor-Stadion heeft capaciteit voor bijna 30.000 toeschouwers. Tribunes van het stadion staan dicht op het veld en achter beide goals is een staantribune wat de sfeer ten goede komt!

FC Sankt Pauli voebalreis

Een FC Sankt Pauli voetbalreis is erg geschikt voor liefhebbers die meer voor de beleving gaan dan voor het veldspel zelf. FC Sankt Pauli is een echte cultclub dat in een prachtig stadion voor een erg gepassioneerd publiek speelt.

Daarnaast is Hamburg erg geschikt voor een vriendenweekend door het bruisende nachtleven dat de stad te bieden heeft. Naast Sankt Pauli heeft Hamburg nog meer op voetbalgebied te bieden. Eventueel kan je kijken of het mogelijk is om je Sankt Pauli voetbalreis te combineren met een stadion of wedstrijdbezoek van aartsrivaal Hamburger SV.

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!