Hoffenheim tickets kopen, zo doe je dat. Hoffenheim heeft de afgelopen decennia een flinke groei doorgemaakt. In het jaar 2000 werden zij kampioen in de Oberliga, het vijfde niveau van Duitsland. Inmiddels spelen zij alweer het 14e seizoen op rij in de Bundesliga.

Direct Bestellen

Wil jij 1899 TSG Hoffenheim live in actie zien in een Bundesliga wedstrijd? Lees dan snel verder in dit artikel over hoe je Hoffenheim tickets koopt en meer.

Hoffenheim Tickets kopen

Bundesliga wedstrijden zijn nog steeds erg populair en staan bekend om de volle stadions. Hoffenheim is hier geen uitzondering in. Hoewel de club zeker niet geliefd is in het hele land zit het stadion altijd wel goed vol. Het is dus aan te raden om ruim van tevoren je Hoffenheim tickets te kopen, zeker tegen ploegen uit het linkerrijtje.

Direct Bestellen

Een goede manier om je Hoffenheim tickets te kopen is via Number 1 Voetalreizen. Number 1 organiseert voetbalreizen bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt naar diverse bestemmingen in Duitsland.

Hoffenheim is vanaf Utrecht meer dan 500 kilometer rijden waardoor een hotel wel zo prettig is. Kijk dus op hun website voor het aanbod Hoffenheim tickets. Mocht Hoffenheim op dit moment niet worden aangeboden neem dan contact met ze op.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij juist liever losse Hoffenheim tickets? Dan raad ik Voetbalticketshop aan. Zij hebben een ruim assortiment aan voetbaltickets van veel Bundesliga clubs. Ook hier geldt dat wanneer Hoffenheim niet in het aanbod staat je contact op kan nemen.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Hoffenheim stadion en vervoer

Het Hoffenheim stadion draagt de naam PreZero Arena. Officieel staat het stadion buiten Hoffenheim namelijk in Sinsheim. Het Hoffenheim stadion biedt plaats aan iets meer dan 30.000 toeschouwers. Het stadion is goed bereikbaar met de auto en ligt langs de snelweg.

Hoffenheim voetbalreis

Mocht je in de buurt van Hoffenheim zijn dan is het leuk om deze club een keer mee te pakken. Hoffenheim speelt attractief voetbal en de Bundesliga staat garant voor mooie affiches. In Hoffenheim zelf is niet zo veel te doen. Mocht je een weekend weg gaan, en een wedstrijd van Hoffenheim willen bezoeken, dan is mijn advies om te overnachten in het nabijgelegen Frankfurt of Stuttgart.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!