Hoffenheim tickets kopen, zo doe je dat. Hoffenheim heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. In het jaar 2000 werden zij kampioen in de Oberliga, het vijfde niveau van Duitsland. Inmiddels spelen zij alweer 10 jaar Bundesliga waarbij de afgelopen 2 seizoenen zelfs Champions League voetbal werd behaald.

Wil jij een bezoek brengen aan zijn ploeg? Lees dan snel verder in dit artikel over hoe je Hoffenheim tickets koopt en meer.

hoffenheim tickets

Hoffenheim Tickets kopen

Bundesliga wedstrijden zijn nog steeds erg populair en staan bekend om de volle stadions. Hoffenheim is hier geen uitzondering in. Hoewel de club zeker niet geliefd is in het hele land zit het stadion altijd wel goed vol. Het is dus aan te raden om van tevoren je Hoffenheim tickets te kopen, zeker tegen ploegen uit het linkerrijtje.

Een goede manier om je Hoffenheim tickets te kopen is bij Equipo. Zij bieden Hoffenheim kaarten aan voor alle thuiswedstrijden, dus ook de toppers tegen Bayern München, Borussia Dortmund en Europese wedstrijden. Vaak koop je bij Equipo tickets inclusief hotelovernachting. Hoffenheim is vanaf Utrecht meer dan 500 kilometer rijden waardoor een hotel wel zo prettig is. Kijk dus hun website voor het aanbod Hoffenheim tickets.

Hoffenheim stadion en vervoer

Het Hoffenheim stadion draagt de naam PreZero Arena. Officieel staat het stadion buiten Hoffenheim namelijk in Sinsheim. Het Hoffenheim stadion biedt plaats aan iets meer dan 30.000 toeschouwers. Het stadion is goed bereikbaar met de auto en ligt langs de snelweg.

hoffenheim stadion

Hoffenheim voetbalreis

Mocht je in de buurt van Hoffenheim zijn dan is het leuk om deze club een keer mee te pakken. Hoffenheim speelt attractief voetbal en de Bundesliga staat garant voor mooie affiches. In Hoffenheim zelf is niet zo veel te doen. Mocht je een weekend weg gaan, en een wedstrijd van Hoffenheim willen bezoeken, dan is mijn advies om te overnachten in het nabijgelegen Frankfurt of Stuttgart.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 6,5/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!