Schalke 04 tickets kopen, hoe werkt dat? Je wilt graag een keer naar Schalke 04 maar weet niet hoe je aan Schalke 04 kaarten moet komen. In dit artikel geef ik tips over het bezoeken van Schalke, en hoe je zelf Schalke 04 tickets kunt kopen.

Schalke 04 stadion

Schalke 04 heeft een grote groep Nederlandse fans. Enerzijds komt dit door haar ligging, maar ook door de grote inbreng van Nederlandse spelers en trainers door de jaren heen.

Schalke 04 tickets kopen

Schalke 04 tickets kopen is makkelijker dan de meeste mensen denken. Wel zijn tegenstander, en competitie, erg van invloed op de verkrijgbaarheid van Schalke 04 kaarten. Schalke heeft een zeer grote achterban, die dan ook een groot aantal tickets afnemen. Echter, tegen op papier minder aansprekende tegenstanders en in de DFB Pokal, zijn tickets vaak online verkrijgbaar.

Mocht je naar een topwedstrijd tegen bijvoorbeeld Bayern München willen gaan dan ben je waarschijnlijk genoodzaakt losse kaarten via een tussenpersoon zoals bijvoorbeeld VoetbalticketXpert te boeken.

Voor mijn tickets betaalde ik €26,- voor een wedstrijd tegen FC Ingolstadt 04. Op de sta-tribune zijn deze nog goedkoper maar vrijwel altijd uitverkocht. Schalke 04 kaartenkoop je eenvoudig door een account aan te maken op de Schalke 04 ticketshop website. Bestellen kan met Creditcard.

Schalke 04 tickets kopen

Schalke 04 Tickets Tip: “Ben jij student of 65+ er? dan kan jij tickets met korting bestellen! Selecteer ermäßigung in het bestelproces!”

Vervoer naar het Schalke 04 stadion

Schalke 04 ligt langs de snelweg waardoor het stadion goed bereikbaar is met de auto. Let op! het wordt rond wedstrijden zeer druk bij het stadion, vertrek dus op tijd en voorkom dat je in de file staat! Het is mogelijk om in Gelsenkirchen zelf te parkeren en vervolgens de tram te pakken naar het stadion.

Tips voor rondom het Schalke 04 stadion

Het stadion ligt wat afgelegen, hier is op wat bierkraampjes na weinig te doen. Voor een optimale ervaring parkeer je in Gelsenkirchen en zoek daar een leuke fankneippe op! Vanuit Gelsenkirchen vertrek je dan per tram naar het Schalke 04 stadion.

Schalke 04tickets kopen

Mijn Schalke 04 voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Schalke 04 – FC Ingolstadt 04 (1-1)
Datum: 31-10-2015

Plaats: Gelsenkirchen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Veltins Arena
Capaciteit: 62.271
Toeschouwersaantal: 60.144