Schalke 04 tickets kopen, hoe werkt dat? Je wilt graag een keer naar Schalke 04 maar weet niet hoe je aan Schalke 04 kaarten moet komen. In dit artikel geef ik tips over het bezoeken van Schalke, en hoe je zelf Schalke 04 tickets kunt kopen.

Direct Bestellen

Schalke 04 stadion

Schalke 04 heeft een grote groep Nederlandse fans. Enerzijds komt dit door haar ligging, maar ook door de grote inbreng van Nederlandse spelers en trainers door de jaren heen. Dit seizoen speelt Thomas Ouwejan bij Schalke 04.

Schalke 04 tickets kopen

Schalke 04 tickets kopen kan vrij lastig zijn. Schalke heeft een zeer grote achterban, die dan ook een groot aantal tickets afnemen. Ook in het huidige seizoen in de 2. Bundesliga zijn wedstrijden van Schalke 04 meestal uitverkocht. Wanneer jij je wilt verzekeren van Schalke 04 tickets is mijn advies om te kopen via Voetbalticketxpert.

Direct Bestellen

Voetbalticketxpert biedt losse kaarten voor al Schalke 04 haar thuiswedstrijden aan. Je kan dus gewoon met eigen vervoer naar Gelsenkirchen afreizen. Bij Voetbalticketxpert bepaal jezelf op welke zijde je zit en wanneer je met meerdere personen gaat zit nooit iemand alleen!

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Schalke 04 voetbaltickets.

Vervoer naar het Schalke 04 stadion

Schalke 04 ligt langs de snelweg waardoor het stadion goed bereikbaar is met de auto. Let op! het wordt rond wedstrijden zeer druk bij het stadion, vertrek dus op tijd en voorkom dat je in de file staat! Het is mogelijk om in Gelsenkirchen zelf te parkeren en vervolgens de tram te pakken naar het stadion.

Tips voor rondom het Schalke 04 stadion

Het stadion ligt wat afgelegen, hier is op wat bierkraampjes na weinig te doen. Voor een optimale ervaring parkeer je in Gelsenkirchen en zoek daar een leuke fankneippe op! Vanuit Gelsenkirchen vertrek je dan per tram naar het Schalke 04 stadion.

Direct Bestellen

Schalke 04tickets kopen

Mijn Schalke 04 voetbalreis

Bezochte wedstrijd: Schalke 04 – FC Ingolstadt 04 (1-1)
Datum: 31-10-2015

Plaats: Gelsenkirchen, Duitsland
Competitie: Bundesliga
Seizoen: 2015-2016

Stadion: Veltins Arena
Capaciteit: 62.271
Toeschouwersaantal: 60.144

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!