Schalke 04 tickets kopen, hoe werkt dat? Schalke 04 is na een uitstapje naar de Tweede Bundesliga weer het thuishoort, het hoogste niveau in Duitsland.

Direct Bestellen

Nu wil je natuurlijk graag een keer Schalke 04 bezoeken maar weet niet precies hoe je aan Schalke 04 kaarten moet komen. In dit artikel geef ik tips over het bezoeken van Schalke, en hoe je zelf Schalke 04 tickets kunt kopen.

Schalke 04 heeft een grote groep Nederlandse fans. Enerzijds komt dit door haar ligging vlakbij de Nederlandse grens. Maar ook door de grote bijdrage aan successen in het verleden van Nederlandse spelers zoals Youri Mulder en Klaas-Jan Huntelaar en trainer Huub Stevens.

Schalke 04 tickets kopen

Schalke 04 tickets kopen kan lastig zijn. Schalke heeft een zeer grote achterban, die dan ook een groot aantal tickets afnemen. Zelfs het afgelopen jaar in de Tweede Bundesliga waren de meeste wedstrijden van Schalke 04 uitverkocht. Wanneer jij je wilt verzekeren van Schalke 04 tickets is mijn advies om deze te kopen via een voetbalreisorganisatie.

Direct Bestellen

De partij die ik adviseer voor losse Schalke 04 tickets is Voetbalticketshop. Zij bieden losse kaarten voor al Schalke 04 haar thuiswedstrijden aan. Meestal krijg je bij Voetbalticketshop de garantie met meerdere personen naast elkaar te kunnen zitten. Bekijk hun website voor de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij ook een nacht in Gelsenkirchen willen verblijven dan raad ik aan te boeken via Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden Schalke 04 arrangementen aan bestaande uit je Schalke 04 tickets en hotelovernachting(en). Bij Voetbalticketshop is het ontbijt in je hotel altijd inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Vervoer naar het Schalke 04 stadion

Schalke 04 ligt langs de snelweg waardoor het stadion goed bereikbaar is met de auto. Let op! het wordt rond wedstrijden zeer druk bij het stadion, vertrek dus op tijd en voorkom dat je in de file staat! Het is mogelijk om in Gelsenkirchen zelf te parkeren en vervolgens de tram te pakken naar het stadion.

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Schalke 04 stadion

Het stadion ligt wat afgelegen, hier is op wat bierkraampjes na weinig te doen. Voor een optimale ervaring parkeer je in Gelsenkirchen en zoek daar een leuke fankneippe op! Vanuit Gelsenkirchen vertrek je dan per tram naar het Schalke 04 stadion.

Mijn Schalke 04 voetbalreis

Eigenlijk is het een must voor Nederlandse liefhebbers van voetbal om een keer een Schalke 04 voetbalreis te maken. Qua historie en achterban is Schalke 04 één van de grootste buitenlandse clubs op goed te rijden afstand van Nederland.

De fans van Schalke 04 zijn erg fanatiek in een vrijwel altijd uitverkocht stadion. De sfeer bij Schalke 04 is dan ook uniek. Ga vooral op tijd en breng eerst uren door in biergartens in één van de vele fankneippes van Gelsenkirchen!

Gelsenkirchen zelf heeft niet heel bijzondere bezienswaardigheden. Een Schalke 04 voetbalreis is dan ook goed te doen als dagtrip. Maar het is natuurlijk goed mogelijk om na een gezellige middag bij Schalke en in de biergartens een nachtje in Gelsenkirchen te slapen!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!