Ben jij op zoek naar kaarten voor Union Berlin? Bekijk dan de speciale pagina over Union Berlin Ajax tickets. Mocht jij een andere wedstrijd van Union Berlin willen bezoeken lees dan hieronder verder.

Union Berlin tickets, hoe koop je die? Union Berlin is de laatste jaren bezig aan een enorme opmars. In 2019 promoveerden zij naar de Bundesliga via de PlayOffs. Na zich het eerste seizoen keurig te handhaven werden vervolgens Conference League en Europa League voetbal behaald.

Direct Bestellen

Op moment van schrijven draait Union Berlin zelfs mee in de top van de Duitse Bundesliga. Redenen genoeg dus om een bezoek aan deze cultclub te brengen. Wil jij een wedstrijd bijwonen? Lees dan verder en ontdek hoe jij zelf Union Berlin tickets kan kopen!

Union Berlin Tickets kopen

Union Berlin heeft een zeer trouwe achterban. Het stadion waar zij in spelen heeft plaats voor iets meer dan 20.000 toeschouwers. Toen Union Berlin nog in de Tweede Bundesliga speelde raakte zij al meestal uitverkocht. Nu Union Berlin Bundesliga en Europees voetbal speelt is de club nog populairder geworden en zijn Union Berlin tickets nog lastiger te krijgen geworden.

Voor het kopen van tickets via Union Berlin zelf is het eigenlijk altijd noodzakelijk om een seizoenkaart of membership van de club te hebben. Gelukkig is er een voetbalreisorganisatie die je kan helpen aan losse Union Berlin tickets namelijk Voetbalticketshop.

Direct Bestellen

Voetbalticketshop levert tal van tickets voor Bundesliga wedstrijden waaronder die van Union Berlin. In het bestelproces kan je meestal zelf aangeven in welk deel van het stadion jij plaats wilt nemen. Ook heb je meestal de garantie wanneer je met meerdere personen gaat minimaal met zijn drieën naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk hier het aanbod van Union Berlin tickets. Soms kan het voorkomen dat Union Berlin kaarten op aanvraag zijn. In dat geval kan je een offerte opvragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij in plaats van losse Union Berlin tickets liever een Union Berlin voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld wordt? Dan raad ik aan te boeken via Number 1 Voetbalreizen. Number 1 beschikt over dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar levert deze in combinatie met hotelovernachting(en) inclusief ontbijt.

Vaak heb je in het bestelproces keuze uit verschillende hotels. Ideaal dus wanneer je zelf nog geen hotel hebt geboekt en alles direct geregeld wilt hebben! Ook hier kan het voorkomen dat voetbalreizen op aanvraag zijn en kan je in dit geval een offerte opvragen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Union Berlin stadion en vervoer

Het Union Berlin stadion genaamd Stadion An der alten Försterei is een erg uniek stadion doordat het voornamelijk uit staplaatsen bestaat. Het Union Berlin stadion heeft een capaciteit van bijna 22.000 waarbij slecht een kleine 4.000 stoelen zitplaatsen zijn. Union Berlin fans zijn erg fanatiek en in combinatie met de staplaatsen zorgt dit voor een unieke sfeer.

Goed om te weten is dat staantribunes in Europees verband verboden zijn. Mocht jij plaats willen nemen op de staantribune boek dan dus een Bundesliga wedstrijd van Union Berlin.

Direct Bestellen

Berlijn is een erg grote stad en het stadion ligt aan de rand hiervan, ver buiten het centrum. Ik raad aan naar het stadion te reizen met het openbaar vervoer. Het makkelijkst is om de tram te nemen en uit te stappen op halte Alte Försterei, dit is pal voor het stadion.

Union Berlin Voetbalreis

Een Union Berlin voetbalreis is een absolute aanrader. Een wedstrijd van Union Berlin bezoeken stond altijd al hoog op de verlanglijst van voetbalromantici door het unieke stadion, de sfeer en de staantribunes. De laatste jaren is het elftal echter enorm gegroeid en kan je dus ook voetbal uit de Duitse top aanschouwen!

Berlijn zelf is een absolute wereldstad die voor een ieder wat te bieden heeft. Denk aan een geweldig uitgaansleven, vele winkels, restaurants en barretjes. Maar ook veel bezienswaardigheden en uiteraard heel veel geschiedenis.

Direct Bestellen

Maar ook op voetbalgebied is er meer dan genoeg te beleven in Berlijn! Naast Union Berlin is ook rivaal Hertha BSC actief op het hoogste Duitse niveau. Ook in de lagere regionen van het Duitse voetbal zijn tal van Berlijnse clubs actief.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!