Werder Bremen tickets nodig? Werder Bremen is al jaren een populaire bestemming voor een voetbalreis voor veel Nederlanders. Vanuit Groningen is de afstand van zo’n 180 kilometer goed te overbruggen voor een dagje Bundesliga-voetbal.

Direct Bestellen

Werder Bremen is terug in de Bundesliga! Na de degradatie wist het direct via een knappe tweede plaats terug te promoveren. Wil jij live zien of Werder Bremen zich dit seizoen weet te handhaven? Lees dan snel verder over hoe je Werder Bremen tickets kan kopen en meer.

Werder Bremen Tickets kopen

Werder Bremen heeft een trouwe achterban en is vrijwel elke thuiswedstrijd nagenoeg uitverkocht. Dit was zelfs het geval toen zij uitkwamen in de Tweede Bundesliga. Nu ze weer Bundesliga spelen is mijn advies dan ook om ruim van tevoren je Werder Bremen tickets te bestellen via een betrouwbare voetbalreisorganisatie. Een betrouwbare Nederlandse partij die Weder Bremen tickets verkoopt is Voetbalticketshop.

Direct Bestellen

Voetbalticketshop beschikt over een ruim assortiment van Werder Bremen tickets. Via hun is het mogelijk kaarten voor al Werder Bremen haar thuiswedstrijden te bestellen. Ook heb je keuze uit welke tickets je vervolgens wilt, je kan namelijk zelf kiezen of je op de lange of korte zijde plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat kun je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij ook in Bremen overnachten en bij het boeken van tickets direct je hotel regelen? Dan adviseer ik Number 1 Voetbalreizen. Zij hebben Werder Bremen arrangementen bestaande uit Werder Bremen kaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt.

Ook hier kies je zelf of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt en zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar. Daarnaast kan je zelf een keuze maken uit een aantal verschillende hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Werder Bremen stadion en vervoer

Het Werder Bremen stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 42.000 toeschouwers. Het Weserstadion ligt redelijk dicht bij het centrum. Vanuit het centrum van Bremen is het een halfuurtje lopen.

Direct Bestellen

Mijn advies is ook om eerst wat te drinken in het centrum en dan naar het stadion te lopen of met het openbaar vervoer te gaan. Bij het stadion zelf parkeren is behoorlijk prijzig.

Werder Bremen voetbalreis

Een Weder Bremen voetbalreis is erg leuk. Bremen heeft een leuk historisch centrum met leuke straatjes, barretjes en restaurantjes. Hier is voldoende te zien en beleven voor een heel weekend. De stad bekijken en het bezoeken van een Bundesliga wedstrijd van Werder Bremen zorgen voor een geslaagd uitje voor jou en je vrienden!

Direct Bestellen

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!