Werder Bremen tickets nodig? Werder Bremen is al jaren een populaire bestemming voor een voetbalreis voor veel Nederlanders. Vanuit Groningen is de afstand van zo’n 180 kilometer goed te overbruggen voor een dagje Bundesliga-voetbal.

Direct Bestellen

Werder Bremen strijd op dit moment voor lijfsbehoud in de Bundesliga. Wil jij zien of Davy Klaassen en zijn teamgenoten hierin slagen? Lees dan snel verder over hoe je Werder Bremen tickets kan kopen en meer.

Werder Bremen Tickets kopen

Werder Bremen heeft een trouwe achterban en is vrijwel elke thuiswedstrijd nagenoeg uitverkocht. Hierdoor is mijn advies om ruim van tevoren je Werder Bremen tickets te bestellen. Een betrouwbare partij die Weder Bremen tickets verkoopt is Voetbalticketxpert.

Direct Bestellen

Voetbalticketxpert heeft tickets voor al Werder Bremen haar thuiswedstrijden. Bekijk dus hun website voor het aanbod.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Werder Bremen voetbaltickets.

werder bremen stadion

Werder Bremen stadion en vervoer

Het Werder Bremen stadion heeft een capaciteit van iets meer dan 42.000 toeschouwers. Het Weserstadion ligt redelijk dicht bij het centrum. Vanuit het centrum van Bremen is het een halfuurtje lopen. Mijn advies is ook om eerst wat te drinken in het centrum en dan naar het stadion te lopen of met het openbaar vervoer te gaan. Bij het stadion zelf parkeren is behoorlijk prijzig.

Direct Bestellen

werder bremen kaarten

Werder Bremen voetbalreis

Een Weder Bremen voetbalreis is erg leuk. Bremen heeft een leuk oud centrum waar je gezellig wat kan drinken. Werder Bremen heeft een trouw publiek wat altijd achter hun ploeg gaat staan.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 7/10.

Andere tickets Duitse voetbalclubs

Zoek jij andere voetbaltickets Duitsland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!