Arsenal tickets kopen, hoe werkt dat? Een wedstrijd van Arsenal bezoeken is een wens van veel Nederlanders. Arsenal heeft een glorieus verleden met inbreng van Nederlandse legendes zoals Dennis Bergkamp en Robin van Persie.

Direct Bestellen

Op deze pagina geef ik tips om een wedstrijd van Arsenal te bezoeken. Deze geef ik aan de hand van mijn eigen ervaringen. Hier kan je onder andere lezen hoe je Arsenal tickets kan kopen. Daarnaast geef ik informatie over het vervoer naar het Arsenal stadion en wat je kan doen rondom het Emirates stadium.

Arsenal stadion

Arsenal tickets kopen

Of het mogelijk is om zelf Arsenal tickets te kopen hangt erg af van de competitie. Prijzen voor de FA- Cup en League- Cup liggen vaak een stuk lager dan voor de Premier League tickets. Wanneer je dus goedkope Arsenal kaarten wilt kopen kan je het beste een bekerwedstrijd bezoeken. Echter worden in deze wedstrijden vaak spelers gespaard waardoor je niet de beste spelers in actie hoeft te zien. In de Premier League treden clubs over het algemeen met de sterkst mogelijke formatie aan.

arsenal-stadion-emirates

Voor Arsenal is het bijna altijd noodzakelijk om een member van de club te zijn om zelf tickets te kunnen kopen. Dit betekent dat je, tegen betaling, officieel lid bent van de club zodat je Arsenal tickets kan kopen. Het goedkoopste membership voor volwassenen is het red membership. Deze is verkrijgbaar vanaf £29,- per seizoen.

Vervolgens hangt de prijs van je ticket af van de tegenstander en je plaatsen. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de £34,50 en £95,50. Echter, doordat er meerdere memberships zijn, ben je met het goedkoopste membership nog niet zeker van het aankopen van tickets. Al met al is het erg lastig om aan Arsenal kaarten te komen waardoor ik adviseer om je kaarten niet via Arsenal te kopen maar via een tussenpersoon.

Direct Bestellen

Mijn advies is om losse Arsenal kaarten te kopen bij Voetbalticketxpert. Zij bieden losse Arsenal kaarten voor alle thuiswedstrijden zonder dat je hiervoor zelf een membership af hoeft te sluiten.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Arsenal voetbaltickets.

Heb jij liever dat je hotel ook direct geregeld is dan raad ik aan je reis te boeken bij Voetbaltravel. Ook Voetbaltravel biedt ticktes voor al Arsenal haar thuiswedstijden. Vaak zijn de prijzen van Voetbaltravel wat duurder maar dit komt omdat hier al je hotelovernachting bij in zit.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Arsenal voetbalreizen.

Arsenal tickets

Arsenal Tickets Tip: “Vraag eens bij je collega’s, vrienden of sportclub rond of zij iemand kennen die onlangs bij Arsenal is geweest. Mocht deze persoon member zijn dan kan je via zijn account kaarten bestellen. Dit heb ik zelf zo gedaan voor mijn bezoek aan Arsenal en dit scheelt alweer minimaal £29,- aan lidmaatschapkosten. Mocht je vaker per seizoen willen gaan dan is dit natuurlijk niet heel praktisch”.

Voor Arsenal is het begrip goedkope tickets relatief. In Engeland zijn de prijzen voor wedstrijden in de Premier League erg duur. Daarbij is een seizoenskaart van Arsenal het duurste van Engeland. Gemiddeld kost bij Arsenal een seizoenskaart £891,-.

Arsenal tickets

Arsenal stadion – Vervoer

Het Arsenal Stadion is het best te bereiken met de metro. Voor het stadion bevindt zich de metrohalte Arsenal. Toch zou ik deze halte vermijden aangezien het hier erg druk kan zijn. Mijn advies is om bij de halte Highbury & Islington uit te stappen en vanuit daar naar het stadion te lopen.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Emirates stadium

Mocht je de tijd hebben dan is het leuk om ook het oude Highbury te bekijken. Dit is nu een appartementencomplex maar de oude hoofdingang is nog intact. Daarnaast zijn de woningen gebouwd op plaatsen van de tribunes en is het veld nu een park.

Mijn voetbalreis Arsenal

Bezochte wedstrijd: Arsenal – Southampton (3-2)
Datum: 08-04-2018

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2017-2018

Stadion: Emirates Stadium
Capaciteit: 60.338
Toeschouwersaantal: 59.374

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!