Arsenal tickets kopen, hoe werkt dat? Een wedstrijd van Arsenal bezoeken is een wens van veel Nederlandse voetbalfans. Arsenal heeft namelijk een glorieus verleden met inbreng van Nederlandse legendes zoals Dennis Bergkamp, Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst.

Direct Bestellen

Op deze pagina geef ik tips om een wedstrijd van Arsenal te bezoeken. Deze geef ik aan de hand van mijn eigen ervaringen. Hier kan je onder andere lezen hoe je Arsenal tickets kan kopen. Daarnaast geef ik informatie over het vervoer naar het Arsenal stadion en wat je kan doen rondom het Emirates stadium.

Arsenal stadion

Arsenal tickets kopen

Meestal is het erg lastig om zelf via de club Arsenal tickets te kopen. Bij Arsenal is het bijna altijd noodzakelijk om een member van de club te zijn om zelf tickets te kunnen kopen. Dit betekent dat je, tegen betaling, officieel lid bent van de club zodat je Arsenal tickets kan kopen.

Al met al is het erg omslachtig om aan Arsenal kaarten te komen, zeker wanneer je maar één keer naar een wedstrijd gaat. Maar het is zeker niet onmogelijk. Om Arsenal tickets te kopen zou mijn advies zijn om dit te doen via een voetbalreisbureau!

Direct Bestellen

Een betrouwbaar voetbalreisbureau waarbij je zonder membership losse Arsenal kaarten kan kopen is Voetbalticketshop. Zij bieden losse Arsenal kaarten voor alle thuiswedstrijden zonder dat je hiervoor zelf een membership af hoeft te sluiten.

Over het algemeen hanteert Voetbalticketshop erg redelijke prijzen. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie zitplaatsen je wilt! Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar! Mijn advies is dan ook om hier je losse Arsenal tickets te kopen.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij dat je hotel ook direct geregeld is dan raad ik aan ook eens te kijken bij Number 1 Voetbalreizen. Ook zij bieden tickets aan voor al Arsenal haar thuiswedstijden. Vaak zijn de prijzen van Number 1 wat duurder dan die van Voetbalticketshop maar dit komt omdat hier je hotelovernachting inclusief ontbijt bij in zit.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Arsenal stadion – Vervoer

Het Arsenal Stadion is het best te bereiken met de metro. Voor het stadion bevindt zich de metrohalte Arsenal. Toch zou ik deze halte vermijden aangezien het hier erg druk kan zijn. Mijn advies is om bij de halte Highbury & Islington uit te stappen en vanuit daar naar het stadion te lopen.

Tips voor rondom Emirates stadium

Mocht je de tijd hebben dan is het leuk om ook het oude Highbury te bekijken. Dit is nu een appartementencomplex maar de oude hoofdingang is nog altijd intact. Daarnaast zijn de woningen gebouwd op plaatsen van de tribunes en is het veld nu een park.

Arsenal voetbalreis

Een voetbalreis naar Arsenal staat niet voor niets bij veel voetballiefhebbers hoog op de verlanglijst. Naast een roemrucht verleden heeft Arsenal tegenwoordig ook weer een ploeg waarvan verwacht wordt dat het mee kan spelen om de prijzen.

In Londen zelf is natuurlijk voldoende te beleven voor jou en je vrienden! Op voetbalgebied spelen alleen al in de Premier League zeven Londense ploegen!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!