Aston Villa tickets, hoe kom je daaraan? Aston Villa is weer een stabiele middenmoter in de Premier League. Na een uitstapje van een aantal seizoenen in het Championship speelt Aston Villa alweer haar vierde Premier League seizoen op rij.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Aston Villa bijwonen op het prachtige Villa Park? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf Aston Villa tickets koopt en meer!

Aston Villa Tickets kopen

Zoals bij de meeste Premier League teams zijn ook Aston Villa tickets erg gewild. Het is dan ook vaak lastig om via Aston Villa zelf tickets te kopen. Meestal bestaat de verkoop van hun thuiswedstrijden uit drie fasen. Allereerst mogen members van de club tickets kopen, vervolgens mogen seizoenkaarthouders tickets bijkopen en voor sommige wedstrijden volgt er, indien er nog kaarten over zijn, een vrije verkoop.

In praktijk komt het er meestal op neer dat je member of seizoenkaarthouder moet zijn om zelf Aston Villa tickets te kunnen kopen. Een membership is behoorlijk prijzig en ik raad dan ook aan als je een enkele keer Aston Villa tickets wilt kopen dit via een voetbalreisorganisatie te doen.

Één van de weinig, zo niet de enige, Nederlandse voetbalreisorganisatie die losse Aston Villa tickets aanbiedt is Voetbalticketshop. Wanneer je bij Voetbalticketshop besteld kan je zelf kiezen welke categorie Aston Villa tickets je wilt. Hierbij heb je keuze uit kaarten voor de korte zijde, lange zijde tweede ring of lange zijde eerste ring.

Direct Bestellen

Ook heb je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Ik raad Voetbalticketshop dan ook aan voor het kopen van losse Aston Villa kaarten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij juist een Aston Villa voetbalreis bestaande uit kaarten en hotelovernachting(en)? Dan raad ik Number 1 Voetbalreizen aan. Number 1 biedt dezelfde Aston Villa kaarten als Voetbalticketshop maar verkoopt deze samen met hotelovernachting(en) inclusief ontbijt als Aston Villa voetbalreis. Mocht jij dus nog een hotel moeten regelen dan is hun aanbod ideaal om alles in één keer geregeld te hebben.

Doordat hotel en tickets hier als pakket aangeboden kunnen worden ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je zelf nog een hotel moet boeken naast je losse Aston Villa tickets van Voetbalticketshop.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Aston Villa stadion en vervoer

Het Aston Villa stadion, genaamd Villa Park, heeft capaciteit voor 42.682 toeschouwers. Villa Park is een prachtig historisch stadion waar Aston Villa al sinds 1897 haar thuiswedstrijden speelt! Uiteraard is het stadion in de tussentijd diverse keren gerenoveerd maar het blijft een iconisch en authentiek stadion dat iedere voetbalfan eens gezien moet hebben!

Het Aston Villa stadion ligt een eindje buiten het centrum van Birmingham waardoor ik aanraad het openbaar vervoer te gebruiken. Mocht jij met de trein naar Birmingham komen dan bevinden zich twee stations op loopafstand. Vanaf treinstation Witton is het ongeveer vijf minuten lopen naar Villa park en vanaf Aston Station is dit een kwartiertje.

Direct Bestellen

Deze stations zijn ook per bus te bereiken. Mocht jij je in het centrum van Birmingham bevinden bekijk dan even welke bus je nodig hebt om bij Witton station te komen. Zoals gezegd is het vanuit daar nog vijf minuten lopen.

Aston Villa voetbalreis

Een Aston Villa voetbalreis is zeker aan te raden. Aston Villa is een echte traditionele Engelse club die al in 1874 werd opgericht! Aston Villa speelt in een iconisch stadion waarin, gesteund door haar trouwe aanhang, een prachtige sfeer heerst!

Ook in Birmingham zelf is genoeg te beleven. Birmingham is de op één na grootste stad van Engeland en heeft alles te bieden wat je van een moderne stad verwachten mag. Een bruisend uitgaansleven, barretjes, restaurants, winkels, alles is aanwezig om jou en je vrienden een weekend te vermaken.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!