Brentford tickets kopen, hoe doe je dat? Brentford FC speelt voor het tweede seizoen op rij in de Engelse Premier League. Na in 2021 te promoveren werd middels een 13e plaats in de Premier League lijfsbehoud veilig gesteld.

Direct Bestellen

Wil jij live zien of het Brentford FC ook dit seizoen lukt zich te handhaven? Bekijk dan verder hoe je Brentford FC tickets koopt en meer.

Brentford Tickets kopen

Zelf Brentford tickets kopen is erg lastig. Brentford speelt in een relatief klein stadion met een capaciteit van 17.250. De vraag naar kaarten bij Premier League wedstrijden is een stuk hoger dan dit aantal. Daarom heeft Brentford FC besloten kaarten voor Premier League wedstrijden uitsluitend aan betalende members te verkopen.

Soms is er voor League Cup of FA Cup wedstrijden wel een vrije verkoop. Maar indien je zelf Brentford kaarten wilt kopen voor Premier League wedstrijden zal je dus eerst member moeten worden. Daarom adviseer ik Brentford tickets te kopen via een voetbalreisorganisatie.

De partij die ik adviseer voor het kopen van losse Brentford tickets is Voetbalticketshop. Zij leveren tickets voor tal van Premier League clubs waaronder die van Brentford FC. Meestal kan je bij Voetbalticketshop zelf kiezen of je op de lange of korte zijde in het stadion plaats wilt nemen. Daarnaast krijg je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie met twee tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Direct Bestellen

Het kan voorkomen dat Brentford kaarten op aanvraag zijn. In dat geval is het vaak mogelijk om via een offerte alsnog via Voetbalticketshop aan Brentford FC tickets te komen!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Brentford voetbalreis waarbij ook direct je hotel gergeld is? Dan raad ik Number 1 voetbalreizen aan. Number 1 beschikt over dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar biedt deze aan als onderdeel van een Brentford voetbalreis. Deze Brentford voetbalreis bestaat naast je Brentford kaarten uit hotelovernachting(en) inclusief ontbijt in het hotel. In het bestelproces kan je meestal een keuze maken uit verschillende hotels.

Ook hier kan het voorkomen dat Brentford voetbalreizen op aanvraag zijn. Wederom is het dan meestal mogelijk om alsnog een Brentford voetbalreis te boeken door eerst een offerte aan te vragen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Brentford FC stadion en vervoer

Brentford FC speelt haar thuiswedstrijden in het splinternieuwe Brentford Community Stadium. Dit stadion werd in 2020 geopend en biedt plaats aan 17.250 toeschouwers. Naast Brentford FC speelt ook de rugbyclub London Irish haar thuiswedstrijden in dit stadion. Ook werd dit stadion ingezet tijdens het Vrouwen EK van 2022.

Direct Bestellen

Het Brentford stadion is op verschillende manieren te bereiken maar het makkelijkst is om de metro te nemen naar halte Gunnersbury. Vanaf hier is het nog een kwartiertje lopen naar het stadion. Een andere optie is om de trein te nemen naar Kew Bridge station. Vanaf hier is het stadion nog vijf minuten lopen.

Brentford voetbalreis

Een Brentford voetbalreis is absoluut aan te raden. Brentford FC is één van de 7(!) Londense Premier League clubs. Hier heerst echter nog een meer Engelse voetbalsfeer dan bij internationaal opererende clubs. Brentford FC is dus een ideale club wanneer je het hoge niveau van de Premier League wilt zien maar houdt van wat kleinere en lokalere voetbalclubs.

Londen zelf is natuurlijk uitermate geschikt voor een vriendenweekend. Er zijn eindeloos veel pubs, discotheken, restaurants en winkels om je meerdere dagen te kunnen vermaken.

Uiteraard is er op voetbalgebied ook zeer veel te beleven. Londen heeft 19 clubs actief op de hoogste vier niveaus. Er zijn dus altijd mogelijkheden om wedstrijden of stadions van meerdere clubs in een weekend te bezoeken!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!