Brighton & Hove Albion tickets kopen, hoe doe je dat? Brighton begint een stabiele Premier League club te worden. Na de promotie in 2017 speelt Brighton onafgebroken op het hoogste niveau en speelt het dit seizoen haar zesde seizoen Premier League voetbal.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Brighton & Hove Albion bezoeken? Lees dan snel mijn tips om dit te doen en ontdek hoe je zelf Brighton & Hove Albion tickets koopt.

Brighton Tickets kopen

Brighton tickets zijn op verschillende manieren te kopen. Het is vrij lastig om bij Brighton & Hove Albion zelf kaarten voor Premier League wedstrijden te kopen. De verkoop van Premier League wedstrijden gaat over het algemeen in drie fasen. Allereerst kunnen betaalde members van de club tickets kopen, vervolgens seizoenkaarthouders en tot slot volgt er een vrije verkoop als er nog kaarten over zijn.

In praktijk komt het er meestal op neer dat je betaald member of seizoenkaarthouder van Brighton moet zijn om tickets te kunnen kopen. Wanneer jij dus kaarten voor één wedstrijd wilt boeken is het vaak handiger om dit via een voetbalreisorganisatie te boeken.

De partij die ik adviseer voor het kopen van losse Brighton tickets is Voetbalticketshop. Zij zijn één van de weinige Nederlandse voetbalreisbureaus die losse kaarten voor Brighton & Hove Albion aanbiedt. In het bestelproces kan je zelf aangeven in welke sector van het stadion je plaats wilt nemen. Je kan hierbij kiezen uit plaatsen voor de korte zijde, lange zijde tweede ring of lange zijde eerste ring.

Direct Bestellen

Indien jij met meerdere personen gaat heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Alle reden dus om jouw Brighton & Hove Albion tickets te bestellen bij Voetbalticketshop.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Brighton voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen! Number 1 levert dezelfde Brighton tickets als Voetbalticketshop maar biedt deze aan als onderdeel van een Brighton voetbalreis. Deze Brighton voetbalreis bestaat naast je tickets uit hotelovernachting(en) en je ontbijt in het hotel!

Omdat het hier om dezelfde kaarten gaat als Voetbalticketshop kan je dus wederom zelf aangeven in welke sector van het stadion je plaats wilt nemen. Vervolgens kan je ook zelf een keuze maken uit een aantal verschillende hotels! Mocht jij in Brighton willen verblijven en nog geen hotel hebben geboekt dan zijn deze voetbalreizen vaak voordeliger dan alles zelf regelen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Brighton stadion en vervoer

Het Brighton stadion, genaamd Falmer Stadium of officieel American Express Community Stadium, is een vrij nieuw en dus modern stadion. Het stadion werd geopend in 2011 en heeft capaciteit voor bijna 32.000 toeschouwers. Uiteraard speelt Brighton & Hove Albion haar thuiswedstrijden hier. Ook werden hier drie wedstrijden afgewerkt voor het EK Vrouwenvoetbal van 2022.

Brighton & Hove Albion Football Club new stadium at Falmer

Direct Bestellen

Het stadion ligt aan de rand van de plaats Brighton en vanuit het centrum is dit dan ook een behoorlijk eind weg. Om bij het stadion te komen raad ik aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Je kan ervoor kiezen met de trein te gaan. In het centrum kan je opstappen op Brighton Station en uitstappen op Falmer station pal voor het stadion. Deze trein gaat op wedstrijddagen elke tien minuten.

Ook zijn er tal van bussen die op wedstrijddagen naar het stadion rijden. Op vertoon van je wedstrijdticket kan je gratis gebruik maken van deze bussen.

Brighton voetbalreis

Een Brighton voetbalreis is erg leuk om te maken. Brighton komt natuurlijk uit in de Premier League wat zorgt voor aantrekkelijke affiches. Over het algemeen zijn er iets minder toeristen dan bijvoorbeeld bij veel Londense clubs wat de sfeer ten goede komt. Ook speelt Brighton & Hove Albion in een erg mooi stadion met perfect zicht op het veld.

Daarnaast is Brighton zelf ook een erg leuke plaats. Brighton ligt in het uiterste zuiden van Engeland aan de zee. Brighton heeft vele uitgaansgelegenheden zoals clubs, pubs en restaurants. Ook zijn er vele winkels en een boulevard langs het strand om te wandelen en te relaxen.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!