Chelsea tickets kopen, hoe doe je dat? Chelsea won afgelopen seizoen onder trainer Thomas Tuchel de Champions League! Helaas was zijn vernieuwde sterrenploeg nauwelijks voor publiek te bewonderen door coronamaatregelen.

Direct Bestellen

Maar dit seizoen is het wel weer mogelijk deze en kan je topaankoop Romelu Lukaku en andere andere sterren aan het werk zien in het schitterende Stamford Bridge! lees snel verder en ontdek hoe je aan Chelsea kaarten kan komen.

Chelsea tickets kopen

Chelsea heeft een trouwe achterban en trekt als Londense topclub daarnaast ook nog zeer veel voetbaltoeristen. Hierdoor raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht en is het lastig om, zonder officieel membership van de club, aan kaarten te komen.

chelsea-voetbalreis

De beste manier om toch aan losse Chelsea kaarten te komen is via Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert heeft Chelsea tickets voor al haar thuiswedstrijden, dus ook voor topaffiches in de Premier League of in wedstrijden voor de Champions League. Hier kan je in het bestelproces zelf kiezen welke categorie zitplaatsen je wenst. Ook krijg je de garantie dat niemand alleen komt te zitten.

Direct Bestellen

Bekijk hier het aanbod van losse Chelsea tickets bij Voetbalticketxpert.

Heb jij liever dat je hotel ook direct geregeld is dan raad ik je aan te boeken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt Chelsea tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Bij het boeken kan je direct een keuze maken voor je hotel!

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Chelsea voetbalreizen.

Ben jij echt op zoek naar een bijzondere Chelsea voetbalreis kijk dan ook eens bij P1 Travel. Zij zijn Chelsea haar officiële ticketpartner in Nederland en bieden zogenaamde hospitality pakketten aan. Deze tickets zijn vaak iets prijziger dan de losse tickets van Voetbalticketxpert maar hier krijg je dan ook veel voor terug. Wat deze extra’s precies zijn verschilt per wedstrijd en kan je op de website zien.

Een aantal voorbeelden zijn toegang tot de VIP lounge, gratis koffie en thee of zelfs een 3 gangen diner! Indien gewenst kan je bij P1 Travel direct je hotel boeken. De prijzen van deze tickets met hotelovernachting zijn vergelijkbaar met die van Voetbaltravel terwijl je dus wel veel extra krijgt!

Ook heeft P1 Travel een speciale Covid Verzekering voor als de wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Chelsea voetbalreizen.

Chelsea stadion en vervoer

Chelsea speelt haart thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Het Chelsea stadion is oorspronkelijk gebouwd in 1876 en heeft plaats voor iets meer dan 40.000 toeschouwers. Het Chelsea stadion is goed bereikbaar met de Metro, stap uit bij de halte Fulham Broadway tube station. Vanaf hier is het minder dan 5 minuten lopen.

chelsea-stadion

Chelsea voetbalreis

Chelsea, Stamford Bridge en Londen hebben alle ingrediënten voor een geweldige voetbalreis. In Londen zijn zeer veel voetbalclubs waaronder de andere topclubs Arsenal en Tottenham Hotspur. Daarnaast is Londen een wereldstad die voor een ieder wat te bieden heeft.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!