Chelsea tickets kopen, hoe doe je dat? Chelsea is een traditionele topclub in Engeland. In 2021 wonnen zij nog onder leiding van trainer Thomas Tuchel de Champions League!

Direct Bestellen

Inmiddels is het elftal behoorlijk vernieuwd en kan jij dit elftal live aanschouwen op het schitterende Stamford Bridge! lees snel verder en ontdek hoe je aan Chelsea kaarten kan komen.

Chelsea tickets kopen

Chelsea heeft een trouwe achterban en trekt als Londense topclub daarnaast ook nog zeer veel voetbaltoeristen. Hierdoor raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht en is het lastig om, zonder officieel membership van de club, aan kaarten te komen.

De beste manier om toch aan losse Chelsea kaarten te komen is via Voetbalticketshop. Voetbalticketshop heeft Chelsea tickets voor al haar thuiswedstrijden, dus ook voor topaffiches in de Premier League of in wedstrijden voor de Champions League.

Direct Bestellen

Hier kan je in het bestelproces zelf kiezen welke categorie zitplaatsen je wenst. Ook krijg je de garantie dat jet met drie personen naast elkaar zit.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever dat je hotel inclusief ontbijt ook direct geregeld is? Dan raad ik je aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden ook Chelsea tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Echter, bij Number 1 is boek je direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Handig als je direct alles geregeld wilt hebben!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Chelsea stadion en vervoer

Chelsea speelt haart thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Het Chelsea stadion is oorspronkelijk gebouwd in 1876 en heeft plaats voor iets meer dan 40.000 toeschouwers. Het Chelsea stadion is goed bereikbaar met de Metro, stap uit bij de halte Fulham Broadway tube station. Vanaf hier is het minder dan vijf minuten lopen.

Chelsea voetbalreis

Chelsea, Stamford Bridge en Londen hebben alle ingrediënten voor een geweldige voetbalreis. In Londen zijn zeer veel voetbalclubs waaronder de andere topclubs Arsenal en Tottenham Hotspur. Daarnaast is Londen een wereldstad die voor een ieder wat te bieden heeft.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!