Chelsea tickets kopen, hoe doe je dat? Chelsea is onder trainer Frank Lampard uit aan het groeien tot titelkandidaat. Nieuwe topaankopen zoals Hakim Ziyech, Kai Havertz, Ben Chilwell en Timo Werner moeten Chelsea aan nieuwe succesen helpen. Wil jij deze en andere sterren aan het werk zien in het schitterende Stamford Bridge, lees dan snel verder en ontdek hoe je aan Chelsea kaarten kan komen.

Chelsea tickets kopen

Chelsea heeft een trouwe achterban en trekt als Londense topclub daarnaast ook nog zeer veel voetbaltoeristen. Hierdoor raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht en is het lastig om, zonder officieel membership van de club, aan kaarten te komen.

chelsea-voetbalreis

Een manier om toch aan losse Chelsea kaarten te komen is via Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert heeft Chelsea tickets voor al haar thuiswedstrijden, dus ook voor topaffiches in de Premier League of in wedstrijden voor de Champions League. Voor losse kaarten kan je dus het beste kijken op hun website.

Heb jij liever een georganiseerde Chelsea voetbalreis inclusief vlucht en hotel? Dan adviseer ik om te boeken via Voetbaltravel.

Chelsea stadion en vervoer

Chelsea speelt haart thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Het Chelsea stadion is oorspronkelijk gebouwd in 1876 en heeft plaats voor iets meer dan 40.000 toeschouwers. Het Chelsea stadion is goed bereikbaar met de Metro, stap uit bij de halte Fulham Broadway tube station. Vanaf hier is het minder dan 5 minuten lopen.

chelsea-stadion

Chelsea voetbalreis

Chelsea, Stamford Bridge en Londen hebben alle ingrediënten voor een geweldige voetbalreis. In Londen zijn zeer veel voetbalclubs waaronder de andere topclubs Arsenal en Tottenham Hotspur. Daarnaast is Londen een wereldstad die voor een ieder wat te bieden heeft.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!