Crystal Palace tickets, hoe kom je daaraan? Crystal Palace is de laatste jaren uitgegroeid tot stabiele middenmoter in de Engelse Premier League. Crystal Palace trekt minder buitenlandse voetbaltoeristen dan stadsgenoten zoals Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur.

Direct Bestellen

Hierdoor heerst er nog een echte Engelse voetbalsfeer. Ga jij naar Londen en ben je van plan Crystal Palace te bezoeken? In dit artikel leg ik je uit hoe je aan Crystal Palace tickets komt.

Crystal Palace tickets kopen

Crystal Palace heeft een trouwe achterban. Daarnaast is het stadion, voor Engelse begrippen, niet heel erg groot waardoor het soms lastig kan zijn om Crystal Palace tickets te kopen. Om via Crystal Palace zelf Premier League tickets te kopen moet je officieel member en/of seizoenskaarthouder zijn. Wanneer je als niet-member Crystal Palace kaarten wilt kopen is mijn advies om dit via een ticketbureau te doen.

Een betrouwbare en Nederlandse partij die je kan helpen aan Crystal Palace tickets is Voetbalticketshop. Zij leveren losse Crystal Palace tickets voor al haar thuiswedstrijden in de Premier League. In het bestelproces kan jij zelf kiezen welke categorie kaarten je wilt. Ook heb je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij juist op zoek zijn naar een Crystal Palace voetbalreis waarbij je naast je tickets direct een hotel kan boeken? Dan raad ik aan dit te regelen bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft tickets voor al Crystal Palace haar thuiswedstrijden inclusief toppers en stadsderbies. Number 1 regelt ook direct de hotelovernachting inclusief ontbijt voor je. Bij het samenstellen van jouw voetbalreis heb je keuzes uit verschillende hotels en opties. Hierdoor kan jij zorgeloos op Crystal Palace voetbalreis!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Crystal Palace stadion en vervoer

Het Crystal Palace stadion genaamd Selhurst Park is een klassiek, open, typisch Engels stadion. De tribunes staan zeer dicht op het veld en het stadion heeft een capaciteit van 25.486 toeschouwers. In het verleden hebben ook Charlton Athletic en Wimbledon in dit stadion haar thuiswedstrijden gespeeld.

Selhurst Park ligt een eindje buiten het centrum. Het beste is het stadion te bereiken met trein of metro. Haltes die in de buurt van het stadion liggen zijn Thornton Heath, Selhurst en Nordwood Junction. Over het algemeen is deze laatste het makkelijkst te bereiken bijvoorbeeld vanaf het centraal gelegen London Bridge. De trein doet er een klein kwartier over.

A general view of the stadium prior to kick off.

Crystal Palace voetbalreis

Het aanbod van voetbalwedstrijden in Londen is enorm groot. Wanneer je voor Europees topvoetbal gaat zul je misschien eerder voor Chelsea, Arsenal of Tottenham Hotspur kiezen. Ga jij liever voor ambiance en sfeer dan is Crystal Palace echt iets voor jou!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!