Everton tickets, hoe koop je die? Everton FC wist het afgelopen seizoen ternauwernood degradatie te ontlopen. Dit jaar is de verwachting dat het team van Frank Lampard een stabiele plaats in de middenmoot behaald. Gelegen in het fantastische Liverpool maakt Everton een goede keuze voor een geweldige voetbalreis.

Direct Bestellen

Om naar een wedstrijd te kunnen heb je natuurlijk wel Everton tickets voor nodig. Hoe je hier aan kunt komen lees je in dit artikel.

Everton tickets kopen

Everton heeft een grote trouwe achterban. Hierdoor is een groot deel van het stadion vaak al uitverkocht en is het, met name voor de topwedstrijden en de derby tegen Liverpool, erg lastig om via de club zelf aan kaarten te komen.

Mijn advies is dan ook om je Everton tickets te kopen via een voetbalreisbureau. Een voetbalreisbureau dat je kan helpen aan Everton tickets is Voetbalticketshop.

Bij Voetbalticketshop kan je Everton kaartjes voor alle thuiswedstrijden kopen, dus ook voor de stadsderby tegen Liverpool, en andere topploegen. In het bestelproces kan je zelf aangeven of je tickets voor de lange of korte zijde wilt. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever dat naast je voetbaltickets, ook je hotel geregeld is? Dan is mijn advies om dit te boeken via Number 1 Voetbalreizen. Number 1 is één van de meest betrouwbare aanbieders van Everton voetbalreizen en ze hanteren over het algemeen goede prijzen. Zij bieden arrangementen bestaande uit Everton tickets en hotelovernachting(en) met ontbijt. Ook hier kan je in het bestelproces kiezen voor welke zijde je Everton kaarten wilt kopen. Ook kan je in het bestelproces kiezen welk hotel je wilt.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Everton stadion en vervoer

Everton speelt haar thuiswedstijden in Goodison Park. Het Everton stadion bevind zich op een kwartier lopen van het Liverpool stadion, Anfield Road. Rondom het stadion zijn tal van leuke barretjes en mijn advies is dan ook om ruim op tijd naar het stadion te komen.

Direct Bestellen

Er zijn verschillende buslijnen die je naar het Everton stadion kunnen brengen. Informeer dan ook ter plaatse welke bus voor jou het handigst is. Ook is het mogelijk om met de trein te gaan. Hiervoor kan je de trein nemen naar Kirkdale railway. Vanaf hier is het ongeveer twintig minuten lopen.

Everton voetbalreis

Premier League voetbal, een goede sfeer en een geweldig nachtleven vormen een combinatie die alles in zich heeft voor een schitterende voetbalreis. Voor een echte voetbalfan adviseer ik een Everton voetbalreis te combineren met een (stadion)bezoek aan stadsgenoot Liverpool FC.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!