Everton tickets, hoe koop je die? Everton FC is al jaren een stabiele middenmoter die zo nu en dan Europees voetbal haalt. Gelegen in het fantastische Liverpool maakt Everton een goede keuze voor een geweldige voetbalreis.

Direct Bestellen

Om naar een wedstrijd te kunnen heb je natuurlijk wel Everton tickets voor nodig. Hoe je hier aan kunt komen lees je in dit artikel.

Everton tickets kopen

Everton heeft, net als aartsrivaal Liverpool FC, een grote trouwe achterban. Hierdoor is een groot deel van het stadion vaak al uitverkocht en is het, met name voor de topwedstrijden en de derby tegen Liverpool, erg lastig om via de club zelf aan kaarten te komen.

everton-kaartjes

Mijn advies is dan ook om je Everton tickets te kopen via een voetbalreisbureau. Een voetbalreisbureau dat je kan helpen aan Everton tickets is Voetbalticketexpert. Bij Voetbalticketxpert kan je Everton kaartjes voor alle thuiswedstrijden kopen, dus ook voor de stadsderby en tegen andere topploegen. Het voordeel is dat je hier losse kaarten kan kopen en verder dus je reis zelf kan samenstellen.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Everton voetbaltickets.

Heb jij liever dat naast je voetbaltickets, ook je hotel geregeld is? Dan is mijn advies om dit te boeken via Voetbaltravel. Voetbaltravel is één van de meest betrouwbare aanbieders van Everton voetbalreizen en ze hanteren over het algemeen goede prijzen.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Everton voetbalreizen.

Everton stadion en vervoer

Everton speelt haar thuiswedstijden in Goodison Park. Het Everton stadion bevind zich op een kwartier lopen van het Liverpool stadion, Anfield Road. Rondom het stadion zijn tal van leuke barretjes en mijn advies is dan ook om ruim op tijd naar het stadion te komen.

Direct Bestellen

Er zijn verschillende buslijnen die je naar het Everton stadion kunnen brengen. Informeer dan ook ter plaatse welke bus voor jou het handigst is. Ook is het mogelijk om met de trein te gaan. Hiervoor kan je de trein nemen naar Kirkdale railway. Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten lopen.

everton-voetbalreis

Everton voetbalreis

Premier League voetbal, een goede sfeer en een geweldig nachtleven vormen een combinatie die alles in zich heeft voor een schitterende voetbalreis. Voor een echte voetbalfan adviseer ik een Everton voetbalreis te combineren met een (stadion)bezoek aan stadsgenoot Liverpool FC.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!