Fulham tickets, hoe koop je ze? Fulham is terug in de Premier League! Lukt het The Cottagers, met onder andere Kenny Tete in de ploeg, erin te blijven? Een wedstrijd van Fulham bezoeken is een reis terug in de tijd! Craven Cottage is een waar voetbalmonument. Het stadion werd al in 1780 gebouwd en fungeert sinds 1896 als voetbalstadion.

Direct Bestellen

De tribunes staan zeer dichtbij het veld waardoor er een echte, authentieke, Engelse voetbalbeleving heerst bij Fulham FC. Mijn bezoek aan deze club en het stadion behoort dan ook tot mijn favorieten. Lees snel verder hoe jij aan Fulham tickets kunt komen!

wedstrijd fulham bezoeken

Fulham tickets kopen

Fulham tickets zijn, zeker in de premier league, lastig te verkrijgen. Het stadion heeft “slechts” 25.000 plaatsen en Fulham trekt vele fans uit binnen en buitenland. Het eenvoudigst is dus om je Fulham tickets te bestellen via een voetbalreisbureau. Mijn advies is om een Fulham voetbalreis te boeken vai Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft een voordelige prijzen omdat je vaak zelf je reis nog kunt boeken. Voor het wedstrijdticket en hotelovernachting(en) betaal je zo’n 80 euro per persoon. Wat niet duur is voor Londen.

Direct Bestellen

Wedstrijden in de League cup of FA cup zijn over het algemeen goedkoper dan de Premier League wedstrijden.

Heb jij liever dat alles, dus ook de reis, al voor je geregeld is? Overweeg dan een georganiseerde voetbalreis naar Fulham te boeken bij Voetbalreizen.

fulham tickets

Fulham stadion – Vervoer

Zoals bij de meeste bestemmingen in Londen is ook voor het Fulham stadion de metro de beste keuze. Mijn advies is uit te stappen bij halte Putney Bridge. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier langs de Thames en door het gezellige Bishops park naar het Fulham stadion.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Craven Cottage

Het kan even duren voordat je door de karakteristieke poortjes het stadion kan betreden, het is dus raadzaam op tijd bij het stadion te zijn. Naast het stadion en in en rondom het park kan je relaxt naar de wedstrijd toeleven.

Mocht je wat meer tijd hebben dan kan je jouw wedstrijd combineren met een bezoek aan Chelsea’s Stamford Bridge. Craven Cottage en Stamford Bridge liggen op ongeveer een halfuur lopen afstand van elkaar.

stadion fulham

Mijn voetbalreis Fulham

Bezochte wedstrijd: Fulham – Queens Park Rangers (3-2)
Datum: 01-04-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Craven Cottage
Capaciteit: 25.700
Toeschouwersaantal: 25.117

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!