Fulham tickets, hoe koop je ze? Een wedstrijd van Fulham bezoeken is een reis terug in de tijd! Craven Cottage is een waar voetbalmonument en werd gebouwd in 1780(!) en fungeert sinds 1896 als voetbalstadion.

De tribunes staan zeer dichtbij het veld waardoor er een echte, authentieke, Engelse voetbalbeleving heerst bij Fulham FC. Mijn bezoek aan deze club en het stadion behoort dan ook tot mijn favorieten. Lees snel verder hoe je aan Fulham tickets kunt komen!

wedstrijd fulham bezoeken

Fulham tickets kopen

Fulham tickets zijn eenvoudig te bestellen via Fulham haar website. De Goedkoopste Fulham tickets kosten in de Premier League zo’n £45,-. Na de recente degradatie zullen de ticketprijzen vermoedelijk wat lager liggen.

Ook wedstrijden in de League cup of FA cup zijn over het algemeen goedkoper dan de Premier League wedstrijden.

Heb jij liever dat alles al voor je geregeld is? Overweeg dan een georganiseerde voetbalreis naar Fulham te boeken.

fulham tickets

Fulham stadion – Vervoer

Zoals bij de meeste bestemmingen in Londen is ook voor het Fulham stadion de metro de beste keuze. Mijn advies is uit te stappen bij halte Putney Bridge. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier langs de Thames en door het gezellige Bishops park naar het Fulham stadion.

Tips voor rondom Craven Cottage

Het kan even duren voordat je door de karakteristieke poortjes het stadion kan betreden, het is dus raadzaam op tijd bij het stadion te zijn. Naast het stadion en in en rondom het park kan je relaxt naar de wedstrijd toeleven.

Mocht je wat meer tijd hebben dan kan je jouw wedstrijd combineren met een bezoek aan Chelsea’s Stamford Bridge. Craven Cottage en Stamford Bridge liggen op ongeveer een halfuur lopen van elkaar.

stadion fulham

Mijn voetbalreis Fulham

Bezochte wedstrijd: Fulham – Queens Park Rangers (3-2)
Datum: 01-04-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Craven Cottage
Capaciteit: 25.700
Toeschouwersaantal: 25.117