Fulham tickets, hoe koop je ze? Lukt het The Cottagers, met onder andere Kenny Tete en Terence Kongolo in de ploeg, om terug te promoveren naar de Premier League?

Direct Bestellen

Een wedstrijd van Fulham bezoeken is een reis terug in de tijd! Craven Cottage is een waar voetbalmonument. Het stadion werd al in 1780 gebouwd en fungeert sinds 1896 als voetbalstadion.

De tribunes staan zeer dichtbij het veld waardoor er een echte, authentieke, Engelse voetbalbeleving heerst bij Fulham FC. Mijn bezoek aan deze club en het stadion behoort dan ook tot mijn favorieten. Lees snel verder hoe jij aan Fulham tickets kunt komen!

wedstrijd fulham bezoeken

Fulham tickets kopen

Fulham tickets zijn lastig te verkrijgen. Het stadion heeft “slechts” 25.000 plaatsen en Fulham trekt vele fans uit binnen en buitenland. Het eenvoudigst is dus om je Fulham tickets te bestellen via een voetbalreisbureau. Mijn advies is om een Fulham voetbalreis te boeken via P1 Travel.

P1 Travel is de officiële ticketpartner van Fulham FC. Hierdoor bieden zij tickets voor al Fulham haar thuiswedstrijden tegen goede prijzen, op moment van schrijven al vanaf €29,-. Je hebt keuze uit normale tickets of hospitality Fulham kaarten waarbij je allerlei extra’s krijgt zoals gratis drankjes, toegang buffet en de lounge. Indien gewenst kan je bij P1 ook direct je hotel boeken.

Al P1 Travel haar pakketten zijn met covid verzekering die dekking geeft wanneer je wedstrijd niet door kan gaan of zonder publiek gespeeld wordt.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Fulham voetbaltickets.

Direct Bestellen

Als alternatief is er Voetbaltravel. Voetbaltravel is een ander Nederlands bedrijf dat voetbalreizen, bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) naar Fulham aanbiedt. Prijzen van een Fulham voetbalreis bestaande uit het wedstrijdticket en hotelovernachting(en) beginnen bij zo’n 100 euro per persoon. Wat niet duur is voor Londen.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Fulham voetbalreizen.

fulham tickets

Fulham stadion – Vervoer

Zoals bij de meeste bestemmingen in Londen is ook voor het Fulham stadion de metro de beste keuze. Mijn advies is uit te stappen bij halte Putney Bridge. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier langs de Thames en door het gezellige Bishops park naar het Fulham stadion.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Craven Cottage

Het kan even duren voordat je door de karakteristieke poortjes het stadion kan betreden, het is dus raadzaam op tijd bij het stadion te zijn. Naast het stadion en in en rondom het park kan je relaxt naar de wedstrijd toeleven.

Mocht je wat meer tijd hebben dan kan je jouw wedstrijd combineren met een bezoek aan Chelsea’s Stamford Bridge. Craven Cottage en Stamford Bridge liggen op ongeveer een halfuur lopen afstand van elkaar.

stadion fulham

Mijn voetbalreis Fulham

Bezochte wedstrijd: Fulham – Queens Park Rangers (3-2)
Datum: 01-04-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Craven Cottage
Capaciteit: 25.700
Toeschouwersaantal: 25.117

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!