Fulham tickets, hoe koop je ze? The Cottagers zijn na het winnen van de Championship terug in de Premier League! Lukt het ze zich te handhaven dit seizoen?

Direct Bestellen

Een wedstrijd van Fulham bezoeken is een reis terug in de tijd! Craven Cottage is een waar voetbalmonument. Het stadion werd al in 1780 gebouwd en fungeert sinds 1896 als voetbalstadion. Het was oorspronkelijk een koninklijk jachthuis en heeft een geschiedenis die meer dan 300 jaar teruggaat.

De tribunes staan zeer dichtbij het veld waardoor er een echte, authentieke, Engelse voetbalbeleving heerst bij Fulham FC. Mijn bezoek aan deze club en het stadion behoort dan ook tot mijn favorieten. Lees snel verder hoe jij ook aan Fulham tickets kunt komen!

Fulham tickets kopen

Fulham tickets zijn lastig te verkrijgen via de club zelf. Het stadion heeft “slechts” 25.000 plaatsen en Fulham trekt vele fans uit binnen en buitenland, zeker nu ze weer actief zijn in de Premier League. Het eenvoudigst is dus om je Fulham tickets te bestellen via een voetbalreisbureau. Mijn advies is om een Fulham tickets te boeken via Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop beschikt over tickets voor al Fulham haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf kiezen of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt bestellen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je tot drie personen naast elkaar!

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Als alternatief is er ook nog Number 1 Voetbalreizen. Number 1 is een andere website die voetbalreizen, bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) naar Fulham aanbiedt. Prijzen van een Fulham voetbalreis bestaande uit het wedstrijdticket en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt beginnen vanaf zo’n 199,- euro per persoon. Wat niet duur is voor Londen voor dit soort arrangementen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Fulham stadion – Vervoer

Zoals bij de meeste bestemmingen in Londen is ook voor het Fulham stadion de metro de beste keuze. Mijn advies is uit te stappen bij halte Putney Bridge. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier langs de Thames en door het gezellige Bishops park naar het Fulham stadion.

Direct Bestellen

Tips voor rondom Craven Cottage

Het kan even duren voordat je door de karakteristieke poortjes het stadion kan betreden, het is dus raadzaam op tijd bij het stadion te zijn. Naast het stadion en in en rondom het park kan je relaxt naar de wedstrijd toeleven.

Mocht je wat meer tijd hebben dan kan je jouw wedstrijd combineren met een bezoek aan Chelsea’s Stamford Bridge. Craven Cottage en Stamford Bridge liggen op ongeveer een halfuur lopen afstand van elkaar.

Fulham voetbalreis

Een Fulham voetbalreis is een absolute aanrader. Fulham is een unieke club met een prachtig stadion. Dit soort stadions worden steeds zeldzamer en al helemaal in de kapitaalkrachtige Premier League.

Uiteraard is in Londen ook genoeg te beleven en zullen jij en je vrienden je zeker vermaken. Mocht je meer willen doen op voetbalgebied dan zit je helemaal goed in Londen.

In Londen zijn maar liefst 17 profclubs actief in de hoogste vier competities van Engeland! Alleen al in de Premier League zijn dit seizoen zeven Londense voetbalclubs actief! Mogelijk kan je jouw Fulham voetbalreis dus combineren met wedstrijden of stadionbezoeken van andere clubs.

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!