Leeds United tickets kopen, hoe doe je dat? Leeds United is terug in de Premier League. Na jaren van Championship, en zelfs een aantal seizoenen League One, is Leeds terug in de competitie waar het hoort.

Direct Bestellen

Aan succescoach Bielsa de taak om Leeds United, met onder andere de Nederlanders Pascal Struijk en Crysencio Summerville in de selectie, in de Premier League te behouden.

Wil jij deze club op het legendarische Elland Road bezoeken? Lees dan verder hoe je Leeds United tickets kan kopen en krijg informatie over het stadion, het vervoer hierheen en tips voor een Leeds United voetbalreis.

Leeds United tickets kopen

Leeds United is een grote club. Het Leeds United stadion biedt plaats aan bijna 38.000 toeschouwers en tijdens Premier League wedstrijden zijn deze ook altijd aanwezig. Als voetbaltoerist en niet-member van de club is het dan ook lastig om via Leeds zelf kaarten te kopen. Mijn advies is daarom om je Leeds United tickets te kopen via een voetbalreisbureau.

Het Nederlandse bedrijf dat ik aanraad voor Leeds United tickets is P1 Travel. Zij bieden hospitality pakketten voor Leeds haar thuiswedstrijden wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deze pakketten kunnen wat duurder zijn dan enkel losse kaarten maar daar krijg je dan ook veel voor terug.

Direct Bestellen

Wat allemaal bij de pakketten in zit verschilt per wedstrijd en kan je op de website terugvinden. Maar een aantal voorbeelden zijn dat drank inbegrepen is, je toegang krijgt tot de lounge, kan genieten van een 3-gangendiner en dat er live entertainment in de lounge aanwezig is. Een echt VIP-pakket dus!

Al P1 Travel haar voetbalreizen hebben een covid-verzekering die je tegemoet komt wanneer jouw wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt. Hierdoor kan je met een gerust hart boeken.

leeds-united-kaarten

Indien gewenst kan je ook direct je hotel bijboeken voor een zorgeloze Leeds United voetbalreis.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Leeds United tickets

Leeds United stadion en vervoer

Het Leeds United stadion, genaamd Elland Road, is één van mijn favoriete stadions. Het is een echt Engels stadion waarbij tribunes zeer kort op het veld staan en de hoofdtribune iets hoger is dan de rest. Hier heerst dan ook nog een echt authentieke Engelse voetbalsfeer.

Direct Bestellen

Het Leeds United stadion ligt een stukje uit het centrum. Mocht je willen lopen dan doe je hier ongeveer drie kwartier over. Ook kan je de bus pakken deze gaat vanaf het plein City Square G en brengt je naar de halte Heath Mout. De bus doet hier ongeveer een kwartiertje over.

Leeds United voetbalreis

Een Leeds United voetbalreis is een echte aanrader. Leeds United is een echte volksclub met een prachtige historie en sfeer, daarnaast is het stadion geweldig om gezien en beleefd te hebben. Ook heerst hier nog een echt authentieke Engelse voetbalsfeer omdat Leeds zelf niet erg toeristisch is.

leeds-united-stadion

Het is dan ook aan jou of je, voor activiteiten buiten de wedstrijd, in Leeds wilt verblijven. Je kan er ook voor kiezen om in het nabije Manchester of heel iets verder gelegen Liverpool te verblijven. Hoewel Leeds ook erg gezellig en knus kan zijn zijn dit toch steden waar meer te doen is. Bovendien zul je waarschijnlijk naar Manchester vliegen omdat dit een wat groter vliegveld is en ook de vliegtickets hierheen vanuit Nederland goedkoper en beter verkrijgbaar zijn.

Direct Bestellen

Uiteraard zijn er opties om jouw Leeds United trip een echte Engelse voetbalreis te maken met het bezoeken van wedstrijden en/of stadions van Manchester City en Manchester United.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!