Leeds United tickets kopen, hoe doe je dat? Na jaren in de Championship, en zelfs een aantal seizoenen League One, eindigden Leeds het afgelopen seizoen net boven de streep in de Premier League. Daardoor spelen zij dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau!

Direct Bestellen

Ook dit seizoen is het doel van Leeds United, met onder andere de Nederlanders Pascal Struijk en Crysencio Summerville in de selectie, in de Premier League te blijven.

Wil jij deze club op het legendarische Elland Road bezoeken? Lees dan verder hoe je Leeds United tickets kan kopen en krijg informatie over het stadion, het vervoer hierheen en tips voor een Leeds United voetbalreis.

Leeds United tickets kopen

Leeds United is een grote club. Het Leeds United stadion biedt plaats aan bijna 38.000 toeschouwers en tijdens Premier League wedstrijden zijn deze ook altijd aanwezig. Als voetbaltoerist en niet-member van de club is het dan ook lastig om via Leeds zelf kaarten te kopen. Mijn advies is daarom om je Leeds United tickets te kopen via een voetbalreisbureau.

Direct Bestellen

Het Nederlandse bedrijf dat ik aanraad voor Leeds United tickets is Voetbalticketshop. Zij bieden tickets voor al Leeds haar thuiswedstrijden. Bij Voetbalticketshop kan je zelf in het bestelproces aangeven welke categorie tickets je wilt en wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Mocht jij ook graag direct je hotelovernachting willen regelen kijk dan bij Number 1 VoetbalreizenNumber 1 is een andere website die arrangementen, bestaande uit voetbaltickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt naar Leeds United aanbiedt.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Leeds United stadion en vervoer

Het Leeds United stadion, genaamd Elland Road, is één van mijn favoriete stadions. Het is een echt Engels stadion waarbij tribunes zeer kort op het veld staan en de hoofdtribune iets hoger is dan de rest. Hier heerst dan ook nog een echt authentieke Engelse voetbalsfeer.

Direct Bestellen

Het Leeds United stadion ligt een stukje uit het centrum. Mocht je willen lopen dan doe je hier ongeveer drie kwartier over. Ook kan je de bus pakken deze gaat vanaf het plein City Square G en brengt je naar de halte Heath Mout. De bus doet hier ongeveer een kwartiertje over.

Leeds United voetbalreis

Een Leeds United voetbalreis is een echte aanrader. Leeds United is een echte volksclub met een prachtige historie en sfeer, daarnaast is het stadion geweldig om gezien en beleefd te hebben. Ook heerst hier nog een echt authentieke Engelse voetbalsfeer omdat Leeds zelf niet erg toeristisch is.

Het is dan ook aan jou of je, voor activiteiten buiten de wedstrijd, in Leeds wilt verblijven. Je kan er ook voor kiezen om in het nabije Manchester of heel iets verder gelegen Liverpool te verblijven. Hoewel Leeds ook erg gezellig en knus kan zijn zijn dit toch steden waar meer te doen is. Bovendien zul je waarschijnlijk naar Manchester vliegen omdat dit een wat groter vliegveld is en ook de vliegtickets hierheen vanuit Nederland goedkoper en beter verkrijgbaar zijn.

Uiteraard zijn er opties om jouw Leeds United trip een echte Engelse voetbalreis te maken.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!