Leicester City tickets kopen, hoe doe je dat? Leicester City, ofwel ‘the Foxes’, hebben in het verleden mooie successen behaald. Vandaag de dag spelen ze in de Engelse Championship.

Direct Bestellen

Leicester City Tickets kopen

Het is lastig om zelf Leicester City tickets te kopen voor Premier League wedstrijden. Het stadion is voor Engelse begrippen niet heel erg groot en raakt dan ook snel uitverkocht. Over het algemeen geldt dat eerst officiële members van de club tickets kunnen kopen en vervolgens seizoenkaarthouders tickets bij kunnen bestellen. Er is meestal geen vrije verkoop.

Zonder betaald lidmaatschap of seizoenkaart is het dus niet mogelijk om Leicester City tickets voor Premier League wedstrijden te kopen. Mocht jij eenmalig een wedstrijd van Leicester City willen bezoeken dan raad ik aan je tickets te kopen bij een voetbalreisorganisatie.

De voetbalreisorganisatie die ik adviseer voor Leicester City tickets is Voetbalticketshop. Zij bieden voetbaltickets aan voor veel voetbalclubs in Europa waaronder Leicester City. Meestal kan je in het bestelproces zelf aangeven op welke zijde in het stadion je plaats wilt nemen. Ook heb je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie met twee á drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Dit verschilt per wedstrijd.

Direct Bestellen

Het kan voorkomen dat Leicester City tickets voor bepaalde wedstrijden op aanvraag zijn. In dit geval is het vaak mogelijk alsnog je Leicester City kaarten te kopen via een offerte.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever een Leicester City voetbalreis waarbij naast je kaarten ook direct je hotel inclusief ontbijt geregeld is? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij verkopen dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een arrangement inclusief hotelovernachting(en). Wanneer je bij hun boekt is je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen. Ook heb je meestal keuze uit een aantal hotels.

Ook hier kan het voorkomen dat de Leicester City voetbalreizen op aanvraag zijn. Vraag in dat geval een offerte op!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Leicester City stadion en vervoer

Het Leicester City stadion wordt officieel het King Power Stadium genoemd. Andere namen zijn het Leicester City Stadium of het Walkers Stadium. Het stadion werd in 2002 geopend en heeft capaciteit voor 32.261 toeschouwers. Het stadion heeft een enkele ring en tribunes staan kort op het veld.

Direct Bestellen

Het Leicester City stadion ligt een stukje buiten het centrum. Toch is het mogelijk om hierheen te lopen. Te voet doe je hier vanuit het centrum een kleine 25 minuten over. Ook zijn er op matchday bussen beschikbaar. Neem de bus naar halte Aylestone Road. Vanaf hier is het nog vijf minuten lopen naar het stadion.

Leicester City Voetbalreis

Een Leicester City voetbalreis is erg leuk om te maken. Leicester City heeft in de recente geschiedenis verschillende prijzen gewonnen en heeft een team dat attractief voetbal speelt en het topploegen vaak lastig weet te maken. Meestal zie je dan ook een erg aantrekkelijke wedstrijd in het King Power Stadium.

Ook Leicester City is een gezellig stadje met tal van barretjes, restaurants en winkeltjes. Het is echter geen hele grote stad en heeft dan ook niet een bruisend nachtleven. Toch zijn er voldoende dingen te doen om je naast het bezoeken van de wedstrijd te vermaken!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!