Manchester City tickets, zo koop je kaarten. Dit jaar moet de titel verdedigd worden, en wellicht ook eindelijk eens de Champions League gewonnen worden. Met een sterrenformatie met spelers als Kevin de Bruyne en Erling Braut Haaland zal dit mogelijk moeten zijn.

Direct Bestellen

Wil jij deze helden live in actie zien? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je Manchester City tickets kan kopen.

Manchester City tickets kopen

Sinds Manchester City in 2008 is overgenomen door Sheikh Mansour is de club een ware transitie ondergaan. Na vele grote aankopen oogstte Manchester City veel prijzen. Het enige wat nog steeds ontbreekt is de felbegeerde Champions League.

Door het succesvoller worden van de club zijn Manchester City tickets ook steeds gewilder geworden. Succes in combinatie met het aantrekkelijke voetbal van Josep Guardiola zorgt elke week voor een run op Manchester City Tickets. Om Manchester City kaarten voor competitiewedstrijden te kunnen kopen moet je dan ook officieel betaald member van de club zijn. Daarom adviseer ik je tickets via een voetbalreisbureau te kopen.

Direct Bestellen

Ben jij alleen op zoek naar losse Manchester City tickets? Dan raad ik aan deze via Voetbalticketshop te kopen. Voetbalticketshop heeft Manchester City kaarten voor alle thuiswedstrijden, ook voor bijvoorbeeld de stadsderby tegen Manchester United. Bij Voetbalticketshop kan je zelf aangeven welke categorie tickets je wilt. Ook zit je wanneer je met meerdere personen gaat gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij liever dat naast de Manchester City tickets, ook het hotel voor je geregeld wordt? Dan adviseer ik te kijken naar het aanbod van Number 1 Voetbalreizen. Het combineren van tickets en hotel kan voordeliger, en gemakkelijker zijn, dan alles zelf te regelen.

Number 1 heeft Manchester City voetbalreizen bestaande uit Manchester City tickets en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. In het bestelproces kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt en heb je keuze uit diverse hotels.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Manchester City stadion en vervoer

Het Manchester City stadion is vernoemd naar hoofdsponsponsor Etihad. Het Manchester City stadion heeft plaats voor 55.000 toeschouwers.

Het Manchester City stadion is het makkelijkst te bereiken per metro. De metrohalte bij het stadion heet Ethiad Campus en is bijvoorbeeld vanuit het centrum bereikbaar vanaf Manchester Piccadilly. De metro doet er ongeveer tien minuten over.

Direct Bestellen

Nabij het stadion is een leuke pub genaamd Mary D’s bar. Deze bar is de perfecte plek om met een pint naar de wedstrijd toe te leven. De pub is een echte Manchester City pub, veel fans verzamelen hier voor de wedstrijd en ook de wedstrijden zelf worden hier op grote schermen uitgezonden.

Manchester City voetbalreis

Een Manchester City voetbalreis is absoluut de moeite om eens te maken als voetballiefhebber. Het Ethiad stadium is een mooi stadion en de sfeer is erg goed. Daarnaast heeft Manchester een aantal leuke bars en kan je dit voetbalweekend combineren met een stadionbezoek.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!