Manchester City tickets, zo koop je kaarten. Manchester City is haar titel kwijt en is uit op revanche. Na een minder jaar moeten er weer prijzen worden gewonnen. Een aankoop die daarbij moet helpen is de Nederlander Nathan Ake. Wil jij sterren als Kevin de Bruyne, Raheem Sterling en Sergio Aguero live in actie zien? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je Manchester City tickets kan kopen.

Manchester City tickets kopen

Sinds Manchester City in 2008 is overgenomen door Sheikh Mansour is de club een ware transitie ondergaan. Na vele grote aankopen oogste Manchester City veel prijzen. Het enige wat nog nog ontbreekt is de Champions League.

manchester-city-kaarten

Door het succesvoller worden van de club zijn Manchester City tickets ook steeds gewilder geworden. Succes in combinatie met het aantrakelijke voetbal van Joseph Guardiola zorgt elke week voor een run op Manchester City Tickets. Om Manchester City kaarten voor competitiewedstrijden te kunnen kopen moet je dan ook officieel betaald member van de club zijn. Daarom adviseer ik je tickets via een voetbalreisbureau te kopen.

Ben jij alleen op zoek naar losse Manchester City tickets? Dan raad ik aan deze via Voetbalticketxpert te kopen. Voetbalticketxpert heeft Manchester City kaarten voor alle thuiswedstrijden, ook voor bijvoorbeeld de stadsderby tegen Manchester United. Doordat je enkel voetbaltickets koopt, zonder reis en overnachting, ben je hier voordelig uit.

Heb jij juist liever een geheel verzorgde reis bestaande uit voetbaltickets, reis en hotel? Dan adviseer ik te kijken naar het aanbod van Voetbaltravel.

Manchester City stadion en vervoer

Het Manchester City stadion is vernoemd naar hoofdsponsponsor Ethiad. Het Manchester City stadion heeft plaats voor 55.000 toeschouwers.

manchester-city-stadion

Het Manchester City stadion is het makkelijkst bereikbaar per metro. De metrohalte bij het stadion heet Ethiad Campus en is bijvoorbeeld vanuit het centrum bereikbaar vanaf Manchester Piccadilly. De metro doet er ongeveer 10 minuten over.

Nabij het stadion is een leuke pub genaamd Mary D’s bar. Deze bar is de perfecte plek om met een pint naar de wedstrijd toe te leven. De pub is een echte Manchester City pub, veel fans verzamelen hier voor de wedstrijd en ook de wedstrijden zelf worden hier op grote schermen uitgezonden.

Manchester City voetbalreis

Een Manchester City voetbalreis is absoluut de moeite om eens te maken als voetballiefhebber. Het Ethiad stadium is een mooi stadion en de sfeer is vrij goed. Daarnaast heeft Manchester een aantal leuke bars en kan je dit voetbalweekend combineren met een stadion of wedstrijdbezoek aan Manchester United.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!