Manchester united tickets, hoe koop je kaarten? Na een aantal slechte jaren is Manchester United bezig aan een comeback. Sinds het aantrekken van Bruno Fernandes werden resultaten beter en inmiddels word er weer Champions League gespeeld.

Direct Bestellen

Zal Donny van de Beek dit seizoen meer speelminuten krijgen. Wil jij hem zien schitteren op Old Trafford? Lees dan hieronder hoe je Manchester United tickets kan kopen.

Manchester United Tickets kopen

Manchester United tickets zijn via de eigen ticketshop alleen verkrijgbaar voor officiële members van de club. Dit houdt in dat je alleen met een betaald lidmaatschap in aanmerking komt om Manchester United kaarten te kopen. Voor iemand uit Nederland die incidenteel naar Manchester United gaat is dit erg omslachtig, daarnaast zijn de memberships vrij duur. Gelukkig zijn er ook andere manieren om Manchester United tickets te kopen.

manchester-united-voetbalreis

Wanneer je losse Manchester United kaarten zoekt, is mijn advies deze te kopen bij Voetbalticketxpert. Voetbalticketxpert is een Nederlands bedrijf dat kaarten aanbiedt voor al Manchester United haar thuiswedstrijden. Doordat je hier enkel de tickets koopt heb je zelf de vrijheid de rest te regelen en hier kosten op te besparen. Bekijk hun website voor het aanbod.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Manchester United voetbaltickets.

Ben jij op zoek naar een bijzondere Manchester United voetbalreis? Bekijk dan het aanbod van P1 Travel. Zij zijn Nederlands officiële ticketpartner van Manchester United en zijn hierdoor in staat Hospitality pakketten te verkopen. Deze pakketten zijn vaak iets duurder dan de losse tickets van Voetbalticketxpert. Hier krijg je wel veel voor terug. Een aantal voorbeelden van de extra’s die jij kan verwachten zijn toegang tot de lounge, een warme maaltijd en koffie en thee inbegrepen bij het arrangement.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Manchester United voetbalreizen.

Heb je juist liever een georganiseerde Manchester United voetbalreis waarbij, naast je tickets, ook het hotel geregeld is? Dan adviseer ik te boeken bij Voetbaltravel. Voetbaltravel organiseert voetbalreizen naar al Manchester United haar thuiswedstrijden.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Manchester United voetbalreizen.

Manchester United stadion en vervoer

Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in het legendarische stadion Old Trafford. Old Trafford werd voor het eerst geopend in 1909! Momenteel biedt het stadion plaats aan bijna 75.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Old Trafford is makkelijk te bereiken per bus of tram. De dichtstbijzijnde bushalte heet Old Trafford, Matt Busby Way. De tramhalte heet Sir Alex Ferguson Way. Het handigst om ter plaatse te kijken via welke lijn je hier kan komen.

Manchester United voetbalreis

Manchester United zien spelen in Old Trafford is een wens van vele voetballiefhebbers en is dan ook iets wat je absoluut eens meegemaakt moet hebben. Daarnaast is Manchester een bestemming waar vaak goedkoop vliegtickets voor aangeboden worden waardoor het makkelijk en betaalbaar te bereiken is.

manchester-united-stadion

Wel vond ik dat er in Manchester zelf minder te beleven is dan bijvoorbeeld in het nabij gelegen Liverpool. Wanneer je een lang weekend met vrienden gaat zou ik dus ook zeker een bezoek brengen aan deze stad.

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!