Manchester United tickets, hoe koop je kaarten? Manchester United is sinds 2013 geen kampioen meer geworden van Engeland. Het is hoog tijd voor een comeback aan de Engelse top. Het is aan trainer Erik ten Hag om Manchester United weer aan prijzen te helpen!

Direct Bestellen

Lees hieronder hoe je Manchester United tickets kan kopen.

Manchester United Tickets kopen

Manchester United tickets zijn via de eigen ticketshop alleen verkrijgbaar voor officiële members van de club. Dit houdt in dat je alleen met een betaald lidmaatschap in aanmerking komt om Manchester United kaarten te kopen.

Voor iemand uit Nederland die incidenteel naar Manchester United gaat is dit erg omslachtig, daarnaast zijn de memberships vrij duur. Gelukkig zijn er ook andere manieren om Manchester United tickets te kopen.

Wanneer je losse Manchester United kaarten zoekt, is mijn advies deze te kopen bij Voetbalticketshop. Voetbalticketshop is een Nederlands bedrijf dat kaarten aanbiedt voor al Manchester United haar thuiswedstrijden. In het bestelproces kan je zelf kiezen in welke sectie van het stadion je plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Direct Bestellen

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb je juist liever een georganiseerde Manchester United voetbalreis waarbij, naast je tickets, ook het hotel geregeld is? Dan adviseer ik te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft Manchester United voetbalreizen bestaande Manchester United kaarten inclusief hotelovernachting(en). Bij je hotel zit het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Ook hier kan je zelf kiezen welke categorie tickets je wilt en ook in de hotels heb je keuze.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Manchester United stadion en vervoer

Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in het legendarische stadion Old Trafford. Old Trafford werd voor het eerst geopend in 1909! Momenteel biedt het stadion plaats aan bijna 75.000 toeschouwers.

Direct Bestellen

Old Trafford is makkelijk te bereiken per bus of tram. De dichtstbijzijnde bushalte heet Old Trafford, Matt Busby Way. De tramhalte heet Sir Alex Ferguson Way. Het handigst om ter plaatse te kijken via welke lijn je hier kan komen.

Manchester United voetbalreis

Manchester United zien spelen in Old Trafford is een wens van vele voetballiefhebbers en is dan ook iets wat je absoluut eens meegemaakt moet hebben. Daarnaast is Manchester een bestemming waar vaak goedkoop vliegtickets voor aangeboden worden waardoor het makkelijk en betaalbaar te bereiken is.

Wel vond ik dat er in Manchester zelf minder te beleven is dan bijvoorbeeld in het nabij gelegen Liverpool. Wanneer je een lang weekend met vrienden gaat zou ik dus ook zeker een bezoek brengen aan deze stad.

Direct Bestellen

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!