Millwall tickets, hoe koop je die? Een wedstrijd van Millwall bezoeken is voor veel mensen niet de eerste keuze wanneer zij een voetbalwedstrijd in Londen willen bezoeken. Met een kleine 20 Londense clubs in de vijf hoogste divisies van Engeland gaat de voorkeur vaak uit naar een wedstrijd van Arsenal, Chelsea of Tottenham Hotspur.

Direct Bestellen

Millwall haar aanhang werd gevreesd in de hoogtijdagen van het Britse hooliganisme. James Bannon schreef zijn boek Running With the Firm over zijn leven als undercover agent in Millwall’s hooliganscene. In 1995 volgde de verfilming I.D. Hiermee werden de verhalen uit het verleden bekend bij een groter publiek.

Hoewel het stadion van Millwall nog altijd in een beruchte wijk ligt kan je hier hedendaags gerust een mooie voetbaldag beleven. De kans op geweld is tegenwoordig niet groter dan bij andere Engelse voetbalclubs.

millwall-voetbalreis

Het is dan ook niet het voetbalniveau waarvoor je naar Millwall gaat kijken. Wel om de fanatieke sfeer te ervaren van een authentiek potje mannenvoetbal in The Championship op The Den!

Millwall tickets kopen

Millwall tickets kopen is vrij eenvoudig. Het makkelijkst is om dit de doen via Voetbalreizen.com. Zij hebben een uitgebreid aanbod voor Millwall haar thuiswedstrijden. Je kunt zelf kiezen of je deze Millwall tickets alleen wilt in combinatie met een hotelboeking of dat je ook vervoer erbij wilt. Bij het vervoer naar Londen heb je zelfs nog keuze tussen boot en vliegtuig.

Direct Bestellen

Soms is het ook mogelijk om in Londen bij de stadionkassa nog kaarten te kopen. Neem hiervoor van tevoren contact om met de club omdat dit niet altijd, bijvoorbeeld om veiligheidsredenen, is toegestaan.

Millwall stadion – Vervoer

Voor mijn reis naar het Millwall stadion heb ik de metro/trein gepakt naar station South Bermondsey. Vanaf hier is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het stadion. Na de wedstrijd wordt het erg druk bij dit station. Je kan ervoor kiezen om een uurtje rondom het stadion te blijven. Direct na de wedstrijd zijn wachttijden bij de trein ongeveer een half uur.

Tips voor rondom Millwall stadion The Den

Wanneer je films als I.D., Green street hooligans en The football Factory hebt gezien, zul je veel straten en steegjes rondom het stadion herkennen. Zoek je liever de pub op dan raad ik aan wat later naar het stadion te komen.

Direct Bestellen

Op een niet heel gezellige sportkantine na is er voor de wedstrijd niet heel veel te beleven bij The Den. Bij London Bridge zijn tal van gezellige, authentieke Engelse pubs. Hier kan je leuk wat drinken en vervolgens de metro op het gelijknamige station nemen. Vanaf station London Bridge ben je binnen 10 minuten bij South Bermondsey.

millwall-stadion

Mijn voetbalreis Millwall

Bezochte wedstrijd: Millwall – Bristol City (2-0)
Datum: 07-04-2018

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Championship
Seizoen: 2017-2018

Stadion: The Den
Capaciteit: 20.146
Toeschouwersaantal: 16.081

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 9,5/10

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!