Millwall tickets, hoe koop je die? Een wedstrijd van Millwall bezoeken is voor veel mensen niet de eerste keuze wanneer zij een voetbalwedstrijd in Londen willen bezoeken. Met een kleine twintig Londense clubs in de vier hoogste divisies van Engeland gaat de voorkeur vaak uit naar een wedstrijd van een grotere club.

Direct Bestellen

Millwall haar aanhang werd gevreesd in de hoogtijdagen van het Britse hooliganisme. James Bannon schreef zijn boek Running With the Firm over zijn leven als undercover agent in Millwall’s hooliganscene. In 1995 volgde de verfilming I.D. Hiermee werden de verhalen uit het verleden bekend bij een groter publiek.

Hoewel het stadion van Millwall nog altijd in een beruchte wijk ligt kan je hier hedendaags gerust een mooie voetbaldag beleven. De kans op geweld is tegenwoordig niet groter dan bij andere Engelse voetbalclubs.

Het is dan ook niet het hoogste niveau waarvoor je naar Millwall gaat kijken. Wel om de fanatieke sfeer te ervaren van een authentiek potje mannenvoetbal in The Championship op The Den!

Millwall tickets kopen

Millwall tickets zijn eenvoudig te bestellen via voetbalreisbureaus. Het makkelijkst is om dit de doen via Voetbalticketshop. Zij hebben een uitgebreid aanbod voor Millwall haar thuiswedstrijden. Wanneer je bij Voetbalticketshop boekt en met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar.

Direct Bestellen

Bijkomend voordeel is dat tickets voor Millwall in The Championsship een stuk goedkoper zijn dan kaarten voor stadsgenoten die in de Premier League uitkomen. Op moment van schrijven zijn Millwall tickets al te koop vanaf €69,- Het gaat hier ook nog eens om tickets op de lange zijde!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Heb jij graag dat naast je Millwall tickets ook direct je hotel geregeld is? Dan raad ik aan eens te kijken bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 heeft Millwall voetbalreizen bestaande uit Millwall kaartjes en hotelovernachting(en). Wanneer je via Number 1 boekt zit je ontbijt bij het hotel altijd bij de prijs inbegrepen. In het bestelproces kan je een keuze maken uit diverse hotels.

Bekijk het aanbod van Number 1 Voetbalreizen hier.

Millwall stadion – Vervoer

Voor mijn reis naar het Millwall stadion heb ik de metro/trein gepakt naar station South Bermondsey. Vanaf hier is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het stadion. Na de wedstrijd wordt het erg druk bij dit station. Je kan ervoor kiezen om een uurtje rondom het stadion te blijven. Direct na de wedstrijd zijn wachttijden bij de trein ongeveer een half uur.

Tips voor rondom Millwall stadion The Den

Wanneer je films als I.D., Green street hooligans en The football Factory hebt gezien, zul je veel straten en steegjes rondom het stadion herkennen. Zoek je liever de pub op dan raad ik aan wat later naar het stadion te komen.

Direct Bestellen

Op een niet heel gezellige sportkantine na is er voor de wedstrijd niet heel veel te beleven bij The Den. Bij London Bridge zijn tal van gezellige, authentieke Engelse pubs. Hier kan je leuk wat drinken en vervolgens de metro op het gelijknamige station nemen. Vanaf station London Bridge ben je binnen 10 minuten bij South Bermondsey.

millwall-stadion

Millwall Voetbalreis

Een Millwall voetbalreis is een originele keuze voor wie Londen bezoekt en voetbal wil kijken. Hier komen nog niet zo veel toeristen als bij de grote Londense clubs in de Premier League waardoor er een écht Engelse voetbalsfeer hangt. Ook het vechtvoetbal in The Championship is een stuk intenser dan het doorgaas verzorgde voetbal in de Premier League.

Zelf heb ik diverse clubs clubs in Londen bezocht. De sfeer op Millwall is mij het meeste bijgebleven en ik raad voetballiefhebbers dan ook absoluut aan dit een keer mee te maken!

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!