Newcastle United tickets, hoe kom je er aan? Een wedstrijd van Newcastle United bezoeken is absoluut de moeite waard. het stadion St. James’ Park is een van de mooiste decors in de Premier League. Engelse voetballegendes als Alan Shearer en Paul Gascoigne werden groot bij Newcastle United.

Direct Bestellen

St. James’ Park is een iconisch stadion wat toebehoort aan mijn persoonlijke favorieten. Op deze pagina lees je hoe je Newcastle United tickets kan kopen en meer tips om jouw Newcastle United voetbalreis onvergetelijk te maken!

Newcastle United tickets

Newcastle United tickets kopen

Voor het kopen van Newcastle United tickets raad ik P1 Travel aan. Zij zijn Newcastle United haar officiële ticketpartner in Nederland en kunnen hierdoor tickets voor al Newcastle haar thuiswedstrijden aanbieden. Over het algemeen zijn de tickets hier niet duur. Op het moment van schrijven vanaf €49,- maar dit hangt natuurlijk af van plek, tegenstander en competitie.

Direct Bestellen

Als officiële ticketpartner heeft Newcastle United hospitality kaarten die tal van voordelen bieden. Naast fantastisch zicht op het veld krijg je meestal toegang tot de lounge en krijg je hier ook hapjes aangeboden. Al P1 Travel haar tickets zijn met covid verzekering voor het geval je wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van Newcastle United tickets.

Een andere betrouwbare en Nederlandse aanbieder van losse Newcastle United tickets is Voetbalticketxpert.nl. Zij bieden losse kaarten, zonder hotel aan voor alle thuiswedstrijden van Newcastle United. Doordat dit geen hospitality kaarten zijn, zijn deze soms voordeliger dan die van P1 Travel. Dit is niet altijd het geval dus vergelijk beide aanbieders voordat je jouw tickets koopt.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Newcastle United voetbaltickets.

Heb jij liever dat naast je voetbalticket ook je hotel direct geregeld is? Dan raad ik aan om te kijken op de website van Voetbaltravel. Voetbaltravel biedt voetbalreizen bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting(en). Vaak is het zo dat deze pakketten voordeliger zijn dan wanneer je zelf nog een hotel moet boeken.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Newcastle United voetbalreizen.

voetbalreis newcastle

Newcastle United stadion – Vervoer

Het stadion van Newcastle United is een klein kwartier lopen vanaf het centrum. Mocht je vanuit het centrum komen dan zou ik gewoon gaan lopen. Vlakbij het stadion bevindt zich ook de metrohalte St James. Dit lijkt mij een prima alternatief, maar hier heb ik zelf geen gebruik van gemaakt.

Direct Bestellen

newcastle united tickets

Tips voor rondom het Newcastle stadion

Tegenover het Newcastle United stadion zit een gezellige supporterspub genaamd The Strawberry Pub. Hier kan je gezellig met een biertje naar de wedstrijd toeleven. Ook hangen er meerdere schermen in de pub waarop voetbal wordt uitgezonden. Het Newcastle stadion ligt aan de overkant van de straat dus dit is de perfecte laatste stop voordat de wedstrijd begint.

Mijn voetbalreis Newcastle United

Bezochte wedstrijd: Newcastle United – Crystal Palace (1-0)
Datum: 21-10-2017

Plaats: Newcastle upon Tyne, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2017-2018

Stadion: St. James’ Park
Capaciteit: 52.387
Toeschouwersaantal: 52.251

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere Premier League tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!