Newcastle United tickets, hoe kom je er aan? Een wedstrijd van Newcastle United bezoeken is absoluut de moeite waard. het stadion St. James’ Park is een van de mooiste decors in de Premier League. Engelse voetballegendes als Alan Shearer en Paul Gascoigne werden groot bij Newcastle United.

Direct Bestellen

St. James’ Park is een iconisch stadion wat toebehoort aan mijn persoonlijke favorieten. Op deze pagina lees je hoe je Newcastle United tickets kan kopen en meer tips om jouw Newcastle United voetbalreis onvergetelijk te maken!

Newcastle United tickets

Newcastle United tickets kopen

Losse Newcastle United tickets kopen is het eenvoudigst bij Voetbalticketxpert.nl. Zij bieden losse kaarten aan voor alle thuiswedstrijden van Newcastle United. Wil jij dus met tickets op zak naar Newcastle afreizen koop ze dan bij Voetbalticketxpert.nl.

Direct Bestellen

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van Newcastle United voetbaltickets.

Heb jij liever dat naast je voetbalticket ook je hotel direct geregeld is? Dan raad ik aan om te kijken op de website van Voetbaltravel. Voetbaltravel heeft tal van verschillende reis- en hotel mogelijkheden rondom de thuiswedstrijden van Newcastle United.

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van Newcastle United voetbalreizen.

Met de boot naar Newcastle United

Mijn bezoek aan Newcastle United heb ik geboekt via DFDS Seaways voetbalreizen. Dit is mij goed bevallen. Voor deze Newcastle voetbalreis heb ik zo’n €180,- betaald. Hiervoor kreeg ik twee keer de overtocht per boot inclusief overnachting in een binnenhut, een prima hotelovernachting (inclusief ontbijt) in het centrum van Newcastle en een ticket voor de wedstrijd Newcastle United – Crystal Palace.

Over het algemeen was ik heel tevreden en kan ik DFDS voebalreizen aanbevelen. Aan boord is genoeg entertainment en zullen jij en je vrienden je prima vermaken. Waar je qua budget wel rekening mee moet houden is dat de prijzen aan boord behoorlijk duur zijn. Een groot glas bier kost ongeveer €5,- wat ik acceptabel vond, dit is vergelijkbaar met in een bar. Echter, het eten was erg duur. Het goedkoopste wat wij konden vinden was een pizza margherita en hier betaal je ongeveer €15,- voor.

voetbalreis newcastle

Newcastle United Tickets Tip: “Mocht je met DFDS voetbalreizen gaan en echt zo goedkoop mogelijk willen reizen, neem dan zelf wat te eten mee. Neem bijvoorbeeld een maaltijdsalade mee in je handbagage zodat je deze in je binnenhut op kan eten, dit bespaart je al snel €15,-. Hier kan je bijvoorbeeld 3 grote biertjes van kopen, maar ook deze kan je als je echt een goedkope voetbalreis wil zelf meenemen!”.

Newcastle United stadion – Vervoer

Het stadion van Newcastle United is een klein kwartier lopen vanaf het centrum. Mocht je vanuit het centrum komen dan zou ik gewoon gaan lopen. Vlakbij het stadion bevindt zich ook de metrohalte St James. Dit lijkt mij een prima alternatief, maar hier heb ik zelf geen gebruik van gemaakt.

Direct Bestellen

newcastle united tickets

Tips voor rondom het Newcastle stadion

Tegenover het Newcastle United stadion zit een gezellige supporterspub genaamd The Strawberry Pub. Hier kan je gezellig met een biertje naar de wedstrijd toeleven. Ook hangen er meerdere schermen in de pub waarop voetbal wordt uitgezonden. Het Newcastle stadion ligt aan de overkant van de straat dus dit is de perfecte laatste stop voordat de wedstrijd begint.

Mijn voetbalreis Newcastle United

Bezochte wedstrijd: Newcastle United – Crystal Palace (1-0)
Datum: 21-10-2017

Plaats: Newcastle upon Tyne, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2017-2018

Stadion: St. James’ Park
Capaciteit: 52.387
Toeschouwersaantal: 52.251

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8,5/10

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere Premier League tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!