Newcastle United tickets, hoe kom je er aan? Nadat Newcastle United het afgelopen seizoen lijfsbehoud in de Premier League realiseerde zijn de verwachtingen dit seizoen hooggespannen. Nadat de club eind 2021 is overgenomen door een Saoedische investeringsmaatschappij is er financieel veel mogelijk in Newcastle.

Direct Bestellen

Onder andere Sven Botman werd vastgelegd voor vele miljoenen. Wil jij hem en andere Newcastle United sterren zien schitteren in het prachtige stadion St. James’ Park? Lees dan verder hoe jij Newcastle United tickets kan kopen.

Newcastle United tickets kopen

Voor het kopen van losse Newcastle United tickets raad ik Voetbalticketshop aan. Zij hebben losse Newcastle United kaarten voor alle thuiswedstrijden. Tijdens het bestellen kan je zelf aangeven voor welke sectie in het stadion je kaarten wilt. Ook heb je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie tot drie personen naast elkaar te zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Direct Bestellen

Heb jij liever dat, naast je voetbaltickets, ook je hotel direct geregeld is? Dan raad ik aan om te kijken op de website van Number 1 Voetbalreizen. Number 1 biedt Newcastle United voetbalreizen bestaande uit wedstrijdtickets en hotelovernachting(en). Als je via Number 1 boekt zit je ontbijt in het hotel altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Newcastle United stadion – Vervoer

Het stadion van Newcastle United is een klein kwartier lopen vanaf het centrum. Mocht je vanuit het centrum komen dan zou ik gewoon gaan lopen. Vlakbij het stadion bevindt zich ook de metrohalte St James. Dit lijkt mij een prima alternatief, maar hier heb ik zelf geen gebruik van gemaakt.

Direct Bestellen

Tips voor rondom het Newcastle stadion

Tegenover het Newcastle United stadion zit een gezellige supporterspub genaamd The Strawberry Pub. Hier kan je gezellig met een biertje naar de wedstrijd toeleven. Ook hangen er meerdere schermen in de pub waarop voetbal wordt uitgezonden. Het Newcastle stadion ligt aan de overkant van de straat dus dit is de perfecte laatste stop voordat de wedstrijd begint.

Newcastle United voetbalreis

Een Newcastle United voetbalreis is absoluut de moeite waard. Het stadion St. James’ Park is naar mijn mening één van de mooiste decors in de Premier League. Newcastle zelf is erg leuke stad die beschikt over tal van bezienswaardigheden, pubs, discotheken en restaurants. Een ideale mix voor een voetbalweekend met je vrienden dus!

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere Premier League tickets? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!