QPR tickets, hoe kom je daaraan? Queens Park Rangers is één van de vele voetbalclubs die Londen rijk is. QPR speelt alweer een aantal seizoenen in het Championship en wil dit jaar promoveren naar de Premier League.

Direct Bestellen

Wil jij naar Londen en QPR zien spelen op het prachtige Loftus Road. In dit artikel leg ik uit hoe je Queens Park Rangers tickets koopt, geef ik informatie over het stadion en tips voor een QPR voetbalreis.

QPR tickets kopen

QPR speelt haar thuiswedstrijden op het schitterende Loftus Road. Dit stadion is voor Engelse begrippen niet heel erg groot waardoor het uitverkocht kan raken. Mijn advies is dan ook om ruim van tevoren je Queens Park Rangers tickets te kopen.

qpr-voetbalreis

Direct Bestellen

Mijn tip is om dit te doen bij de betrouwbare voetbalreisorganisatie Voetbaltravel. Zij hebben QPR arrangementen voor alle thuiswedstrijden. Deze arrangementen bestaan uit QPR tickets en hotelovernachting(en). De prijzen zijn erg goed en vaak voordeliger dan wanneer je zelf losse tickets en een hotel boekt. Op moment van schrijven is het goedkoopste arrangement slechts €65,-

Bekijk hier Voetbaltravel haar aanbod van QPR voetbalreizen.

QPR stadion en vervoer

Het QPR stadion heeft plaats voor ongeveer 18.000 toeschouwers. Dit is een knus, echt Engels stadion met tribunes zeer kort op het veld. Loftus Road werd al in 1904 geopend.

qpr-stadion

Direct Bestellen

Zoals vaak in Londen, is ook het QPR stadion het best te bereiken met de metro. Ik raad aan de metro te nemen naar station Wood Lane. Vanaf hier is het nog dik 10 minuten lopen naar het QPR stadion.

QPR voetbalreis

Een QPR voetbalreis is echt een aanrader. Ouderwets Championship voetbal, een echt Engels stadion en fanatieke fans maken de reis absoluut de moeite waard. Daarnaast is er in Londen natuurlijk ook enrom veel te beleven.

Direct Bestellen

Alleen op voetbalgebied al zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld of je jouw QPR voetbalreis kan combineren met wedstrijd of stadionbezoeken van clubs als Arsenal, Chelsea of Tottenham Hotspur. Ook is het mogelijk om een stadiontour door Wembley te doen.

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10.

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!