West Ham United Tickets, hoe koop je die? Een wedstrijd van West Ham United bezoeken is jouw kans om een wedstrijd in de Premier League te ervaren tijdens jouw bezoek aan Londen. West Ham United staat bekend om zijn sfeer en de opkomst met het lied “forever blowing bubbles”. Je zult hier een mooie voetbaldag ervaren. Over het algemeen zijn West Ham United tickets eenvoudiger te verkrijgen dan Chelsea, Tottenham Hotspur, of Arsenal tickets.

Direct Bestellen

Mijn bezoek aan West Ham was in maar 2013. Destijds speelde de club haar thuiswedstrijden op Boleyn Ground. Sinds augustus 2016 is het olympisch stadion van Londen de thuishaven van West Ham. Aangezien ik alleen tips geef vanuit mijn eigen ervaring beperk ik dit artikel tot tips voor goedkope tickets West Ham United.

West ham united tickets kopen

West Ham United Tickets kopen

De prijzen, en verkrijgbaarheid, van West Ham United kaarten hangen erg af van de competitie. Voor de FA-Cup en League-Cup is het eenvoudig om kaarten via de online ticketshop van West Ham te kopen. Ook voor de Premier League wedstrijden is vaak een gratis online account in de ticketshop voldoende om West Ham tickets te kunnen bemachtigen. Ticketprijzen liggen vaak tussen de £32,- en £67,-. De west ham kaarten zul je vervolgens thuis in je brievenbus ontvangen!

Direct Bestellen

Mocht het niet lukken om heir kaarten te bestellen, dan is het vaak mogelijk om losse tickets via VoetbalticketXpert te kopen.

tickets west ham united

Mijn West Ham United voetbalreis

Bezochte wedstrijd: West Ham United – West Bromwich Albion (3-1)
Datum: 30-03-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Boleyn Ground
Capaciteit: 35.647
Toeschouwersaantal: 34.966

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Direct Bestellen

Andere tickets Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!