West Ham United Tickets, hoe koop je die? West Ham United is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte subtopper in de Engelse Premier League. Naast Premier League wordt er dit seizoen ook Europees voetbal gespeeld.

Direct Bestellen

Wil jij naar Londen voor een West Ham United voetbalreis? Lees dan verder en ontdek onder andere hoe je West Ham United tickets koopt.

West Ham United Tickets kopen

Voor het kopen van West Ham United tickets bij Premier League wedstrijden is vaak een betaald membership nodig van de club. Mocht je op zoek zijn naar losse West Ham United tickets dan raad ik om deze te boeken via een voetbalreisbureau omdat dit anders, als niet member/seizoenskaarthouder van de club, waarschijnlijk niet gaat lukken.

Direct Bestellen

Het voetbalreisbureau dat ik adviseer voor het kopen van losse West Ham United tickets is Voetbalticketshop. Zij bieden West Ham United tickets aan voor alle thuiswedstrijden. Over het algemeen zijn de prijzen die zij hanteren erg redelijk, al hangt dit natuurlijk af van welke wedstrijd je wilt bezoeken.

In het bestelproces kan jij zelf aangeven of je tickets voor de lange of korte zijde wilt bestellen. Ook krijg je, wanneer je met meerdere personen gaat, de garantie tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Wil jij liever, naast je West Ham tickets, direct ook je hotelovernachting(en) boeken? Boek dan via de website van Number 1 Voetbalreizen! Ook bij Number 1 kan je zelf kiezen voor welke zijde je tickets wilt en zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar. Bij Number 1 boek je direct je hotel en in het proces kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende accommodaties. Ontbijt in het hotel is altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

West Ham United Stadion en vervoer

Sinds augustus 2016 is het olympisch stadion van Londen de thuishaven van West Ham. Dit stadion is goed per trein te bereiken. Hiervoor dien je uit te stappen op station Hackney Wick Station of Stratford.

Direct Bestellen

Mijn advies is om uit te stappen bij Stratford. Ga vervolgens naar “The Carpenters Arms” om een biertje te drinken, geniet van de sfeer tussen de locals en loop vanaf hier in vijf minuten naar het London Stadium.

West Ham United voetbalreis

Een West Ham United voetbalreis heeft alles van wat je van een top voetbalreis mag verwachten. West Ham United speelt in een schitterend stadion met een erg goede sfeer. Daarnaast mag je natuurlijk topvoetbal verwachten in de Premier League.

Uiteraard is in Londen ook genoeg te beleven met alleen al op voetbalgebied 17 clubs in de hoogste vier divisies waarvan je wedstrijden en/of stadions kan bezoeken. Doordat er zoveel ploegen actief zijn in Londen kan je, indien gewenst, je West Ham United voetbalreis altijd combineren met andere clubs.

Direct Bestellen

Daarnaast zijn in Londen genoeg restaurants, pubs, clubs en andere uitgaansgelegenheden om jou en je vrienden onbeperkt te vermaken!

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!