West Ham United Tickets, hoe koop je die? West Ham United staat bekend om zijn sfeer en de opkomst met het lied “forever blowing bubbles”. Je zult hier een fantastische voetbaldag ervaren.

Direct Bestellen

Mijn eerste bezoek aan West Ham was in maart 2013. Destijds speelde de club haar thuiswedstrijden op Boleyn Ground.

west-ham-united-tickets

Sinds augustus 2016 is het olympisch stadion van Londen de thuishaven van West Ham. In 2018 bracht ik opnieuw een bezoek aan West Ham United in de nieuwe thuishaven, het olympisch stadion van Londen. Hieronder lees je West Ham United tickets kan kopen, tips over het vervoer en adviseer ik een pub om naar de wedstrijd toe te leven.

West Ham United Tickets kopen

Voor het kopen van West Ham United tickets bij Premier League wedstrijden is vaak een betaald membership nodig van de club. Mocht je op zoek zijn naar losse West Ham United tickets dan raad ik om deze te boeken via een voetbalreisbureau omdat dit anders, als niet member/seizoenskaarthouder van de club, waarschijnlijk niet gaat lukken.

Direct Bestellen

Het voetbalreisbureau dat ik adviseer voor West Ham United tickets is P1 Travel. P1 Travel biedt West Ham United tickets voor alle thuiswedstrijden. Zij zijn ook erg voordelig, op het moment van schrijven zijn tickets verkrijgbaar vanaf €29,- al hangt dit natuurlijk af van welke wedstrijd je wilt bezoeken.

West ham united tickets kopen

Boeken bij P1 Travel heeft meerdere voordelen allereerst kan je kiezen of jij normale tickets wilt of hospitality tickets die toegang geeft tot allerlei vip-voordelen. Alle West Ham voetbalreizen van P1 Travel hebben standaard een covid verzekering waarbij je dekking krijgt indien je wedstrijd niet doorgaat of zonder publiek gespeeld wordt. Indien gewenst kan je ook direct je hotel boeking via P1.

Bekijk hier P1 Travel haar aanbod van West Ham United voetbalreizen.

Een andere Nederlandse partij die je kan helpen aan losse West Ham United tickets is VoetbalticketXpert! VoetbalticketXpert heeft losse West Ham United tickets, zonder hotelovernachting(en) voor alle wedstrijden! Over het algemeen zijn zij iets duurder dan P1 Travel maar mocht jij prijzen willen vergelijken kijk dan ook eens op deze website.

Bekijk hier Voetbalticketxpert haar aanbod van West Ham United voetbaltickets.

West Ham United Stadion en vervoer

Zoals gezegd speelt West Ham United haar thuiswedstrijden sinds het seizoen 2016-2017 in het London Stadium. Dit stadion is goed per trein te bereiken. Hiervoor dien je uit te stappen op station Hackney Wick Station of Stratford.

Direct Bestellen

Mijn advies is om uit te stappen bij Stratford. Ga vervolgens naar “The Carpenters Arms” om een biertje te drinken, geniet van de sfeer tussen de locals en loop vanaf hier in vijf minuten naar het London Stadium.

west-ham-united-fans

Mijn West Ham United voetbalreis

Bezochte wedstrijd: West Ham – West Bromwich Albion (3-1)
Datum: 30-03-2013

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2013-2014

Stadion: Boleyn Ground
Capaciteit: 35.647
Toeschouwersaantal: 34.966

tickets west ham united

Bezochte wedstrijd: West Ham United – Tottenham Hotspur (0-1)
Datum: 20-10-2018

Plaats: Londen, Engeland
Competitie: Premier League
Seizoen: 2018-2019

Stadion: London Stadium
Capaciteit: 60.000
Toeschouwersaantal: 56.921

Direct Bestellen

Beoordeling: Ik beoordeel deze voetbalreis met 8/10

Tickets voor andere Engelse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Engeland? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!