Olympique Lyon tickets, zo kom je eraan. Olympique Lyon is een traditionele Franse topploeg. Echter is het even geleden dat er een prijs gewonnen werd.

Direct Bestellen

Wil jij een wedstrijd van Olympique Lyon bezoeken? Lees hoe je Olympique Lyon tickets koopt en meer.

Olympique Lyon tickets kopen

Olympique Lyon heeft een grote achterban in zowel binnen als buitenland. Verkrijgbaarheid van tickets is meestal afhankelijk van tegenstander en competitie. Mijn advies voor het kopen van Olympique Lyon tickets is deze te boeken bij Voetbalticketshop.

Direct Bestellen

Zij hebben tickets voor alle thuiswedstrijden van Olympique Lyon. In het bestelproces kan je zelf aangeven welke categorie je tickets wilt kopen. Indien je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot minimaal drie personen naast elkaar!

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Boek jij liever een Olympique Lyon voetbalreis waarbij, naast je Olympique Lyon kaarten, ook direct je hotel inclusief ontbijt geregeld is? Dan raad ik aan te boeken bij Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar hierbij boek je ook direct je hotelovernachting(en). In het bestelproces kan je kiezen uit een aantal hotels. Je ontbijt in het hotel is altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.

Olympique Lyon stadion en vervoer

Het Olympique Lyon stadion, genaamd Parc OL, is een prachtig stadion. Dit stadion is geopend in 2016 en gebruikt voor het EK van dat jaar. In totaal werden hier 6 EK-wedstrijden gespeeld en inmiddels speelt Olympique Lyon hier dus haar thuiswedstrijden.

Direct Bestellen

Het stadion heeft capaciteit voor bijna 60.000 toeschouwers. Het stadion is wel een eindje vanaf het historisch centrum. Met het openbaar vervoer zul je waarschijnlijk een klein uurtje nodig hebben om bij het stadion te komen. Vertrek dus ruim op tijd!

June 14, 2021, Lyon, France. The emblem of the football club Olympique Lyonnais against the backdrop of the modern stadium.

Olympique Lyon voetbalreis

Zowel Olympique Lyon als voetbalclub, en Lyon als stad, zijn verassend leuke bestemmingen. Olympique Lyon heeft natuurlijk niet de selectie van een club als PSG maar hebben wel een prachtig stadion, goed elftal en er heerst een geweldige sfeer bij thuiswedstrijden.

Lyon zelf beschikt zowel over een prachtig historisch centrum als moderne faciliteiten. Het grootste gedeelte van het jaar is het meestal erg lekker weer en er zijn velen terrassen om hier van te genieten!

Direct Bestellen

Tickets voor andere Franse voetbalclubs

Ben jij op zoek naar andere voetbaltickets in Frankrijk? Klik hieronder voor meer informatie over jouw club!