EK kwalificatie tickets, hoe kom je hieraan? In 2024 zal het volgende EK voetbal worden gespeeld. Gastland Duitsland zal automatisch deelnemen aan Euro 2024. Overige landen, waaronder Nederland zullen zich moeten plaatsen via de kwalificatiewedstrijden.

Direct Bestellen

Wil jij een EK kwalificatiewedstrijd van Nederland bezoeken? Op deze pagina leg ik uit hoe dat kan.

EK kwalificatie 2024 poule Nederland

Nederland is geplaatst in poule B van de EK 2024 kwalificatie. Tegenstanders in deze poule zijn Frankrijk, Ierland, Griekenland en Gibraltar. Op papier zijn er dus een aantal mooie affiches die gespeeld zullen worden waaronder Nederland-Frankrijk.

Uit elke poule plaatsen de nummers 1 en 2 zich voor het EK 2024. Ook zullen er nog drie landen zich kwalificeren via de PlayOffs. Wie zich plaatsen voor de deze PlayOffs zal worden bepaald in de Nations League.

wk-kaarten-nederland

EK Kwalificatie kaarten Nederland

EK kwalificatie kaarten voor het Nederlands elftal zijn meestal op een aantal verschillende manieren te koop. Over het algemeen zijn tickets te verkrijgen op OnsOranje. Op moment van schrijven is er nog geen informatie over de kaartverkoop van de EK kwalificatiewedstrijden door de KNVB naar buiten gebracht.

Voor de meeste interlands heb je een Oranje Clubcard nodig om kaarten te kunnen kopen. Mocht jij via OnsOranje EK kwalificatie kaarten willen kopen dan doe je er goed aan om deze op tijd te bestellen.

Direct Bestellen

Zonder Clubcard EK kwalificatie kaarten voor Nederland bestellen kan in ieder geval bij Voetbalticketbureau’s. Mijn advies is om te kijken op Voetbalticketshop.

Zij leveren ontzettend veel voetbaltickets voor wedstrijden in heel Europa. Voorheen hebben zij ook EK kwalificatie tickets verkocht. Mochten de EK kwalificatiewedstrijden nog niet op de website staan dan is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Speelschema EK kwalificatie Nederland

De EK kwalificatie wedstrijden worden gespeeld vanaf maart 2023 tot en met november 2023. Voor Nederland is het speelschema als volgt:

  • 24-03-23 Frankrijk – Nederland
  • 27-03-23 Nederland – Gibraltar
  • 07-09-23 Nederland – Griekenland
  • 10-09-23 Ierland – Nederland
  • 13-10-23 Nederland – Frankrijk
  • 16-10-23 Griekenland – Nederland
  • 18-11-23 Nederland – Ierland
  • 21-11-23 Gibraltar – Nederland

Interlands van het Nederlands elftal bezoeken

Alles over het EK 2024