Europa League tickets, hoe kom je daar aan? De Europa League is het één na sterkste Europese toernooi. Veel Champions League waardige ploegen zoals bijvoorbeeld Arsenal, AS Roma, Manchester United, Ajax, PSV en Feyenoord komen vaak uit in de Europa League.

Wil jij Europa League tickets kopen om een wedstrijd van deze of andere teams in dit toernooi te bezoeken? Lees dan snel verder en ontdek hoe je aan Europa League kaarten komt.

Europa League 2024 tickets kopen

Uiteraard is er veel vraag naar Europa League tickets. Fans van de spelende teams in de Europa League krijgen vaak de mogelijkheid tickets te kopen via hun club. Zodra de finale bekend is volgt hier meer informatie over. Daarnaast gaat een groot deel van de beschikbare tickets naar partners en sponsoren van de UEFA.

Gelukkig is het vaak ook nog mogelijk voor neutrale toeschouwers om Europa League finale tickets via voetbalreisorganisaties te kopen.

Bij Number 1 Voetbalreizen kun je je complete reis, naar een Europa League wedstrijd naar keuze boeken. Volledig verzorgd, inclusief reis en verblijf. Een echte aanrader als het gaat om voetbalreizen.

Liever losse voetbaltickets kopen? Check dan de betrouwbare website van Voetbalticketshop.nl.

Europa league finale 2024

De Europa League finale zal worden gespeeld op 22 mei 2024 in het Aviva Stadium in Dublin. Thuishaven van het Ierse voetbalelftal. Er wordt afgetrapt om 21:00. Zet je ‘m in je agenda?

Overige Europees voetbal tickets