In 2018 werd de Nations League geïntroduceerd. In de Nations League. In de Nations League nemen Europese landen het in kleine poules tegen elkaar op. De Nations League werkt met een promotie en degradatiesysteem waardoor landen tegenstanders van hetzelfde niveau krijgen.

Direct Bestellen

De vier groepswinnaars van de hoogste divisie spelen tegen elkaar om het kampioenschap van de Nations League.

Nations League finale kaarten

De groepsfase van de huidige Nations League is in 2022 gespeeld. Van 14 t/m 18 juni 2023 zullen de finales van de Nations League gespeeld worden. Deelnemers aan de finales van de Nations League finales zijn de winnaars van divisies A. Het gaat hier om Nederland, Spanje, Italië en Kroatië. De finales van de Nations League 2023 worden in Nederland gespeeld!

Wil jij één van deze wedstrijden bezoeken? Dan heb je uiteraard Nations League kaarten nodig. Op moment van schrijven nog niet alles duidelijk over de finalerondes. Het is nog niet duidelijk welke ploegen tegen elkaar zullen spelen in de halve finale en ook de stadions moeten officieel nog gekozen worden.

Wel is het aannemelijk dat de wedstrijden in de Johan Cruijff Arena en/of de Kuip gespeeld worden. Verwacht wordt dat zodra dit bekend is er ook kaartverkoopinformatie voor de Nations League wedstrijden vanuit de KNVB gecommuniceerd zal worden.

Direct Bestellen

Wel valt te verwachten dat, gezien het hier om de finaleronde gaat en Nederland zelf meedoet, de kaartverkoop zeer snel zal gaan. Zodra het speelschema, en meer informatie over de kaartverkoop, bekend is zal ook op deze pagina meer informatie volgen.

Losse Nations League finale tickets lijken in ieder geval verkrijgbaar te zijn bij Voetbalticketshop. De verwachting is dat hier tickets te bestellen zijn zodra het speelschema bekend is. Mocht jij nu al kaarten aan willen vragen dan kan je informeren via offerte aanvragen.

Bekijk het aanbod van Voetbalticketshop.nl hier.

Interlands van het Nederlands elftal bezoeken

Alles over het EK 2024